Bijscholing EHBO instructeur Rode Kruis


Ben je opgeleid tot EHBO instructeur Rode Kruis? Dan is het nu mogelijk om je in te schrijven voor de verplichte bijscholing voor Rode Kruis instructeurs. Dit jaar is er een keuze uit 2 thema's voor de bijscholing. Zo is te kiezen voor het thema Eerste Hulp bij Sport Ongevallen (EHBSO), en het thema Eerste Hulp aan baby’s en kinderen (EHAK).
 


Jouw tijdsinvestering

  • Lesduur: 5,5 uur 

De studiekosten

  • de bijscholing kost €115,- excl. btw 

Is deze bijscholing geschikt voor mij?

De bijscholing heeft een verplicht karakter en dient vóór het einde van het kalenderjaar 2019 door instructeurs te zijn bijgewoond. Om toegang te krijgen tot één van beide bijscholingen dien je te beschikken over:
  • Een geldig en door het Rode Kruis erkend Instructeurscertificaat EHBO
  • ​Een wederzijds getekende erkenningsovereenkomst

Maak een keuze uit onderstaande thema's

Bijscholing instructeurs
EHAK: Baby's en kinderen
De bijscholing EHAK, Eerste Hulp aan baby's en kinderen, is een verdieping van de bestaande EHAK modules van het Rode Kruis. Het programma wordt aangevuld met het onderdeel Didactiek, bestaande uit het toepassen van diverse werkvormen.
 
Bijscholing instructeurs
EHBSO: sport
De bijscholing EHBSO, Eerste Hulp bij Sport Ongevallen, ligt in het verlengde van de nieuwe EHBO sportmodules. van het Rode Kruis. Het programma wordt aangevuld met het onderdeel Didactiek,bestaande uit het toepassen van diverse werkwormen.
 

Incompany

Heb je interesse in een incompany bijscholing? Dit is te realiseren voor groepen van minimaal 8 personen. Ben je met minder dan 8 personen? Dan dan zijn er nog steeds mogelijkheden, maar betaal je voor 8 deelnemers.

Neem voor meer informatie over de bijscholing contact met ons op via info@bhv.nl of bel 024 - 373 09 77. Of vraag hieronder vrijblijvend een adviesgesprek aan. 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen