Veilig trainen bij BHV.NL

We mogen weer trainen! Dat betekent dat al onze cursussen per 3 maart 2021 weer doorgang vinden. Natuurlijk is het voor jou en je collega's belangrijk dat dit veilig gebeurd. We vertellen je graag over de veiligheidsmaatregelen die wij in onze trainingen nemen.
Dankzij een uitzondering op het maatregelenpakket van de Rijksoverheid mogen we per 3 maart 2021 weer trainen. En dat doen we veilig! We volgen de richtlijnen van het RIVM en het veiligheidsprotocol dat we vorig jaar samen met onze branchevereniging hebben opgesteld. Zo garanderen we niet alleen de veiligheid van onze trainer, maar ook van onze cursisten. 

>> Direct naar het protocol 'veilig trainen'
>> Direct naar de gezondheidsverklaring voor onze cursisten
>> Bekijk direct waar jouw cursusruimte aan moet voldoen 

TIP! Plan op tijd

Wist je dat maart en april en september tot en met november elk jaar bij ons de drukste maanden zijn? In 2021 jaar verwachten wij extreme drukte. Wil jij in één van deze maanden een training volgen? Plan dan zo snel mogelijk een training in. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

>> Direct een vrijblijvende offerte aanvragen
>> Direct een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen


Liever online een training volgen? Ontdek ons online aanbod.

Hoe veilig is jouw organisatie?

De coronapandemie heeft impact op ons allemaal. Privé, maar ook zakelijk. Weet jij hoe het er op dit moment voor staat met de veiligheid van jouw organisatie? Voldoe jij aan alle verplichtingen op het gebied van bedrijfsveiligheid? Met onze BHV Veiligheidschecklist krijg jij direct inzicht in jullie huidige situatie!

>> Download onze veiligheidschecklist

Meer weten?

Onze veiligheidsspecialisten staan klaar om je te voorzien van advies en om jouw medewerkers op te leiden.  Binnen al onze cursussen houden we rekening met de risico’s van jouw organisatie. Heb jij deze nog niet in beeld? Ook daar kunnen we je bij helpen. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Heb je vragen over onze cursussen tijdens de coronapandemie? Bekijk dan onze veelgestelde vragen

Lees meer

 • Veilig werken in de kou
  Veilig werken in de kou
  De winter is eindelijk aangebroken. ​Werk jij in de buitenlucht of op een (te) koude werkplek? Dan kan de kou invloed hebben op jouw prestaties. Werken in de kou kan zorgen voor onderkoeling of bevriezing. Je krijgt zere vingers of tenen of wordt er zelfs ziek door. Belangrijk dus om de juiste kleding te dragen en maatregelen te nemen!
 • Ontruimen tijdens de corona Covid-19 pandemie
  Ontruimen tijdens de corona Covid-19 pandemie
  Er is al veel geschreven over hoe te reanimeren en hulpverlenen tijdens de Corona Covid-19 pandemie. Maar hoe zit dat in geval van een ontruiming bij een calamiteit? 
 • Hoe richt je een effectieve bedrijfsnoodorganisatie in? (en de bijbehorende rollen)
  Hoe richt je een effectieve bedrijfsnoodorganisatie in? (en de bijbehorende rollen)
  Lees alles over het belang van een goede bedrijfsnoodorganisatie en hoe je deze effectief inricht voor jouw bedrijf.
 • Wat doet een Crisis Management Team?
  Wat doet een Crisis Management Team?
  Zorg voor overzicht en effectieve communicatie tijdens een crisis of calamiteit in jouw organisatie.
 • Wat doet een preventiemedewerker?
  Wat doet een preventiemedewerker?
  Zorg voor optimale veiligheid en arbeidsomstandigheden en voorkom bedrijfsongevallen in jouw organisatie als Preventiemedewerker.
 • Wat doet een Hoofd BHV?
  Wat doet een Hoofd BHV?
  Als Hoofd BHV ben je hét aanspreekpunt als het gaat over bedrijfsveiligheid en weet je alle ins en outs van een goede bedrijfsnoodorganisatie.
 • Wat doet een co÷rdinator BHV?
  Wat doet een co÷rdinator BHV?
  Samen met het Hoofd BHV draag je de verantwoordelijkheid voor een goed gecoördineerde en operationele bedrijfshulpverlening in jouw organisatie.
 • Wat doet een ploegleider BHV?
  Wat doet een ploegleider BHV?
  Neem de operationele leiding bij een calamiteit in je bedrijf en zorg dat BHV’ers hun werk veilig kunnen doen als Ploegleider BHV.
 • Wat doet een bedrijfshulpverlener (BHV'er)?
  Wat doet een bedrijfshulpverlener (BHV'er)?
  Help slachtoffers, bestrijd een eventuele brand en breng medewerkers in veiligheid in noodsituaties. Word jij bedrijfshulpverlener in jouw organisatie?

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen