Daarom BHV.NL!

Al 25 jaar maken wij ons elke dag sterk voor de bedrijfsveiligheid van organisaties in Nederland door cursussen aan te bieden en te adviseren over bedrijfsveiligheid. Daarnaast zetten wij vol in op innovatie. Maar wat maakt ons nou zo uniek? Je kiest voor BHV.NL, omdat:

> EEN UNIEKE AANPAK

In onze cursussen stimuleren we het zelfvertrouwen van jouw medewerkers, zodat zij niet alleen de juiste kennis hebben maar ook met zekerheid leren handelen. Dit doen we door jouw medewerkers centraal te stellen in onze cursussen. Het gaat er immers om dat zij leren handelen in jouw organisatie. Bovendien zijn wij voor jou, als organisatie, een deskundige partner als het gaat om bedrijfsveiligheid. Waarom? Klik op één van onderstaande onderwerpen en ontdek er alles over of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.
WIST JE DAT...  we ook diverse masterclasses aanbieden om de veiligheid van jouw organisatie te vergroten?
 

Onze nieuwste innovaties >

Continu leren
BHVcontinu
Wist je dat gemiddeld 6 weken na de cursus het kennisniveau van jouw BHV’ers met 70% is gedaald? En dat terwijl het juist belangrijk is dat de kennis van jouw BHV’ers up-to-date blijft! Met BHVcontinu wordt leren persoonlijk en leren BHV’ers makkelijk waar en wanneer zij willen. Jouw BHV’ers kunnen al aan de slag als zij een paar minuten over hebben! 
 
TEAMBUILDING
BHVassist
Hoe mooi zou het zijn als je met een paar simpele handelingen direct medewerkers kunt alarmeren in het geval van een calamiteit? Met BHVassist kun je niet alleen de juiste medewerkers op de hoogte stellen van een calamiteit, maar hen gelijk laten zien wat er is gebeurd en waar de calamiteit plaatsvindt.
 
  • ISO-9001:2015
  • NEN-8112
  • CEDEO (96,2%)
  • ORANJE KRUIS EN RODE KRUIS
  • (EHBO)
  • CCV ERKEND
  • (BHV/EHBO)
  • NEDERLANDSE REANIMATIE RAAD EHBO, EHBDU, BLS EN AED)

BHV.NL voor kwaliteit

Het is onze overtuiging dat een goede kwaliteit de basis is voor een effectieve veiligheidsorganisatie en een uitstekende samenwerking met onze klanten. Daarom zijn we geaccrediteerd voor verschillende beroepsgroepen en voldoen wij aan diverse certificeringen. 
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte (max. 6x per jaar) en vul je mailadres in. Of volg ons via social media:


info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen