BHV.NL: de cursist staat centraal!

Bedrijfsveiligheid staat of valt met de inzet en het handelen van de BHV’er. Zijn kennis en kunde zijn essentieel. Daarom staat bij BHV.NL de cursist centraal. We kijken wat hij nodig heeft om in noodsituaties efficiënt te kunnen en durven handelen. Dat betekent dat we veel meer doen dan alleen klassikaal trainen. Afhankelijk van de veiligheidsambities en het veiligheidsniveau van jouw organisatie bepalen we de inhoud van de cursus. Eén ding is zeker: tijdens al onze cursussen sluiten wij zoveel mogelijk aan op jouw behoeften.
 

Praktijkvoorbeelden

Voor jou is het namelijk niet alleen belangrijk dat BHV’ers goed opgeleid zijn, maar vooral dat zij kunnen handelen binnen jouw organisatie. Soms vraagt dat namelijk net even wat andere handelingen dan de reguliere hulpverlening. Bijvoorbeeld als je te maken hebt met minder-zelfredzame personen, gevaarlijke stoffen of als er veel op hoogte gewerkt wordt. Daarom maken we in onze cursussen steeds de koppeling naar de werkpraktijk van de individuele cursist. De voorbeelden die we gebruiken zijn herkenbaar en dat zorgt ervoor dat de nieuwe kennis en vaardigheden ook echt in praktijk gebracht worden.

Zorg ook na de cursus voor genoeg oefenmomenten!
> Ontdek op welke manieren jouw BHV'ers kunnen oefenen


 

Jullie leerdoelen

De leerdoelen van jouw BHV’ers bepalen we samen aan de hand van de specifieke risico’s van jouw organisatie, maar ook op basis van landelijke wetgeving en richtlijnen. Deze leerdoelen vormen de leidraad van de cursus. Zo zorgen we er samen voor dat jouw BHV’ers tot de juiste combinatie van kennis, houding en vaardigheden komen om te kunnen handelen binnen jouw organisatie!

Het wordt pas echt veilig als iedereen BHVbewust is! 
>
Ontdek hoe jij jouw organisatie BHVbewust maakt

BHVcontinu

Met BHVcontinu wordt leren persoonlijk en leren BHV’ers makkelijk waar en wanneer zij willen. Doordat BHVcontinu gebruik maakt van adaptief leren krijgen jouw medewerkers vooral de thema’s voorgeschoteld die zij minder goed beheersen. BHVcontinu is altijd en overal beschikbaar! Hebben jouw BHV’ers een paar minuten over? Dan kunnen zij al aan de slag!
> Lees meer

Oplossingen voor jouw organisatie

Wil jij meer weten of ben je benieuwd wat BHV.NL voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 024 - 373 09 77 of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen