BHV.NL: een deskundige partner

Elke dag maken wij ons sterk voor de bedrijfsveiligheid van organisaties. Daarom volgen we de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. We kijken naar de wereld om ons heen, naar de maatschappelijke, juridische en politieke veranderingen en naar ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en in de techniek. Wat voor gevolgen hebben die voor de bedrijfsveiligheid van jouw organisatie? Wat heeft jouw organisatie nodig, nu en in de toekomst, en hoe kunnen wij jou daar zo goed mogelijk bij helpen? Wat betekenen die veranderingen voor hoe wij werken en trainen, en voor wat wij adviseren?

Onze adviesraad

Wij zien onszelf als jouw partner in bedrijfsveiligheid. Om te zorgen dat jij altijd op ons kan blijven rekene zorgen wij ervoor dat we goed geïnformeerd zijn en blijven. Daarom luisteren we naar jou en jouw collega-organisaties, sparren we regelmatig met experts in het veld, lezen we vakbladen en bezoeken we congressen. Maar wist je ook al dat we een adviesraad hebben opgericht die ons adviseert over ontwikkelingen en kansen?
> Lees meer over onze adviesraad

Een risicogerichte aanpak (NEN-8112)

Volgens de Arbowet moet jouw organisatie adequaat kunnen reageren op noodsituaties. Daarom neem je bouwkundige maatregelen en leid je BHV’ers op. Maar wat is er nodig om de schade (aan mensen, maar ook bijvoorbeeld aan gebouwen of voorraad) tijdens een calamiteit zo veel mogelijk te voorkomen en, als er dan toch iets gebeurt, deze schade te beperken en ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer up and running bent?
> Lees meer over risicodenken
Wist je dat..
Je bij BHV.NL ook terecht kunt voor deskundig advies conform de NEN8112-norm? Onze veiligheidskundigen begeleiden je graag bij het opzetten van een RI&E, bedrijfsnoodplan of ontruimingsplan.

 

Onze gecertificeerde docenten

Ook als het gaat om onze docenten hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat jij kan er op kan vertrouwen dat onze cursussen worden gegeven door goed opgeleide professionals. Daarom zijn ook onze docenten in het bezit van diverse certificeringen.
> Lees meer over onze docenten
  • NIBHV
  • NVB
  • RODE KRUIS
  • ORANJE KRUIS
  • NRR

Oplossingen voor jouw organisatie

Wil jij meer weten of ben je benieuwd wat BHV.NL voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 024 - 373 09 77 of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen