Moba kiest voor BHVAssist: “Als je het doet, doe het dan goed”

Bij een bedrijf als Moba dat gevestigd is in meerdere gebouwen is BHVassist ideaal: zo weet je altijd welke BHV’ers waar aanwezig zijn. En dat scheelt kostbare minuten.
Waar een klein land groots in kan zijn: de Moba Group, een door en door Nederlands bedrijf, is de grootste en meest toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Het hoofdkantoor zit in Barneveld, en is gevestigd in zes verschillende gebouwen. Juist het feit dat het hoofdkantoor, waar honderden mensen werken, niet in op één locatie gehuisvest is, bepaalde de keuze voor BHVAsssist: alleen met deze app is altijd duidelijk welke BHV’er zich waar bevindt.

Marcel Doest is machinebouwer bij Moba en al zeven jaar Hoofd BHV. Hij vertelt: ‘Tot een paar jaar geleden was de bedrijfshulpverlening vooral een interne aangelegenheid: de eigen mensen stelden een plan op en beschreven de procedures. Maar dat is veranderd: tegenwoordig werkt Moba nauw samen met BHV.NL. Niet omdat het aantal incidenten is toegenomen. Wel omdat de directie de veiligheid van de medewerkers naar een hoger niveau wilde tillen. En daarin geadviseerd wilde worden door professionals.’

Begin 2018 spraken BHV.NL en Marcel Doest voor het eerst over BHVAssist, een digitale applicatie waarmee het veel en veel eenvoudiger is de aanwezige BHV’ers in te zetten. ‘Voordat Moba met BHVAssist werkte, was regelmatig niet duidelijk welke en hoeveel BHV’ers in huis waren en op welke locatie ze zich bevonden. Nu met BHVAsssist is te allen tijde bekend welke BHV’ers waar aanwezig zijn. Ze kunnen nu direct opgeroepen worden en binnen enkele minuten ter plaatse zijn. Een enorme verbetering!‘

Lees meer

 • Zorggroep Ter Weel: Als kennis alleen niet genoeg is
  Zorggroep Ter Weel: Als kennis alleen niet genoeg is
  Het hebben van BHV-kennis absoluut voldoende, maar extra praktijkoefening, en dan zo realistisch mogelijk, heeft veel toegevoegde waarde. Ook omdat in zo’n situatie duidelijk wordt welke vaardigheden en wellicht ook welke kennis nog ontbreken.
 • Er zijn altijd veel meer risico’s dan je denkt. Koninklijke Stichting Defensiemusea
  Er zijn altijd veel meer risico’s dan je denkt. Koninklijke Stichting Defensiemusea
  De veiligheid garanderen voor bezoekers van alle leeftijden (0 tot 88 jaar) met alle stadia van zelfredzaamheid, verschillende binnen- en buitenterreinen en al het materieel is een enorme uitdaging.
 • BHVescape. Wat een toegevoegde waarde!
  BHVescape. Wat een toegevoegde waarde!
  Escape rooms. Je hebt er vast weleens van gehoord. Of er misschien zelfs al een keer aan meegedaan. 
 • BHVassist verhoogt efficiency BHV'ers ROC Nijmegen
  BHVassist verhoogt efficiency BHV'ers ROC Nijmegen
  Hoe BHVassist, een slimme app, de bedrijfsveiligheid enorm verhoogt
 • Contiweb over de samenwerking met BHV.NL
  Contiweb over de samenwerking met BHV.NL
  Joyce Beerens, Hoofd BHV bij Contiweb, over de samenwerking en haar ervaringen met BHV.NL
 • Van standaard BHV-cursussen naar training en dienstverlening op maat bij Sanoma
  Van standaard BHV-cursussen naar training en dienstverlening op maat bij Sanoma
  Hoe gaat een grote organisatie als Sanoma Media Netherlands BHV om met bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening?
 • BHV-cursus voor MBO-studenten Aventus
  BHV-cursus voor MBO-studenten Aventus
  “Verzorg voor 30 studenten die gaan stagelopen een BHV-training inclusief kinderreanimatie”.
 • Optisport over de maatwerktrainingen van BHV.NL
  Optisport over de maatwerktrainingen van BHV.NL
  Met 17 miljoen bezoekers per jaar en ruim 350 publieke voorzieningen in Nederland en België heeft Optisport verschillende veiligheidsrisico’s per locatie.
 • Florence wil alle lichten op groen voor optimale veiligheid
  Florence wil alle lichten op groen voor optimale veiligheid
  Met 17 verzorgings- en verpleeghuizen in Den Haag en omgeving waar zowel cliënten, bezoekers als medewerkers aanwezig zijn, is extra aandacht voor veiligheid geen overbodige luxe.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen