NIEUW BIJ BHV.NL: DÉ VEILIGHEIDSGAME!

maandag 14 september 2020
Bij BHV.NL zitten we niet stil. We hebben de afgelopen maanden dan ook hard gewerkt aan onze nieuwste innovatie. Met trots presenteren we, als eerste in Nederland, de Veiligheidsgame waarbij je door middel van gamification de veiligheid van jouw organisatie vergroot. En het leukste is: al jouw medewerkers kunnen meespelen! Spelenderwijs wordt iedereen binnen de organisatie betrokken en bewuster gemaakt van een veilige werkomgeving. Game on!

Hoe werkt de Veiligheidsgame?

Jouw medewerkers betreden een virtuele wereld waarin zij verschillende opdrachten uitvoeren met betrekking tot de bedrijfsveiligheid van je organisatie. Deze opdrachten vinden zowel on- als offline plaats, zodat niet alleen (bestaande) kennis vergroot wordt, maar deze kennis ook direct in de praktijk wordt gebracht. Bovendien leren jouw medewerkers zo meer over de veiligheidsmaatregelen binnen hun eigen organisatie.
 
De Veiligheidsgame speel je één hele week. Je organisatie investeert gemiddeld 10 minuten per dag aan de game. Aan het eind van de game voert je hele organisatie één opdracht uit. Deze opdracht neemt ongeveer 15 minuten in beslag.

Iedereen veiligheidsbewust!

Als organisatie ben je verplicht te voldoen aan een aantal wettelijke eisen op het gebied van bedrijfsveiligheid. Daarom stel je een RI&E op om je risico’s te bepalen, stel je een bedrijfsnoodplan op, leid je BHV’ers op en richt je je bedrijfsnoodorganisatie in. Misschien heb je zelfs een crisis management team. Maar wist je dat het pas echt veilig wordt als iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan het borgen van de veiligheid binnen jouw organisatie? Wij noemen dat BHVbewust zijn. Onze Veiligheidsgame helpt jou en jouw BHV’ers bij het creëren van een veilige(re) werkomgeving. Bovendien verhoog je direct de slagvaardigheid van jouw BHV-organisatie.

Meer weten?

Wil je jouw medewerkers uitdagen om op een leuke, innovatieve manier met de bedrijfsveiligheid van jouw organisatie te gaan? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag alles over de Veiligheidsgame en de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Voldoet jouw organisatie aan alle verplichtingen op het gebied van bedrijfsveiligheid? Met onze Veiligheidschecklist ontdek je niet alleen of je aan alle verplichtingen voldoet, maar ook waar voor jouw organisatie juist kansen liggen.

Lees meer

 • Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  We mogen weer trainen! Het kabinet heeft besloten om een uitzondering te maken voor trainingen en cursussen die gericht zijn op bedrijfsveiligheid. Én dat doen we natuurlijk veilig, volgens ons veiligheidsprotocol.
 • Trainen tijdens de coronapandemie
  Trainen tijdens de coronapandemie
  We mogen weer trainen! Daar zijn we heel blij mee. Én dat doen we geheel veilig volgens ons veiligheidsprotocol.
 • BHV.NL mag weer trainen door wijzigingsregeling Rijksoverheid
  BHV.NL mag weer trainen door wijzigingsregeling Rijksoverheid
  23 februari 2021 is het maatregelenpakket rondom COVID-19 verlengd. Toch zijn er enkele zaken veranderd die betrekking hebben op onze trainingen. Wij informeren je hier graag over.
 • BHV.NL lanceert online BHV cursus - Leren in je eigen tijd én op je eigen tempo
  BHV.NL lanceert online BHV cursus - Leren in je eigen tijd én op je eigen tempo
  Het valt vaak niet mee om in onze drukke schema’s tijd te vinden om een cursus te volgen. En dat is jammer, want te weinig tijd mag natuurlijk geen reden zijn om niet deel te nemen aan een cursus. Bovendien werken in deze tijd van coronamaatregelen veel mensen voorlopig nog thuis. Bij BHV.NL spelen we hier graag op in en daarom lanceren we de eerste BHV cursus die je helemaal online kunt volgen. Zowel voor de BHV basis als de BHV herhalingscursus. Zo kun je vanaf de bank of aan de keukentafel de vaardigheden en theorie leren die je nodig hebt om BHV’er te worden.
 • 250 arbeidsongevallen per dag in 2019. Hoe veilig is jouw organisatie?
  250 arbeidsongevallen per dag in 2019. Hoe veilig is jouw organisatie?
  Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo blijkt maar weer uit de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden van het CBS. In 2019 vonden er 93.000 fysieke of psychische arbeidsongevallen plaats in Nederland met vier dagen verzuim als gevolg. Dat zijn ruim 250 arbeidsongevallen per dag! Niet alleen ondervinden werknemers de gezondheidsklachten hiervan, het verzuim zorgt ook voor werkdruk en onderbreking van de werkprocessen. Hoe zorg je ervoor dat er in jouw organisatie zo min mogelijk bedrijfsongevallen voorkomen?
 • Tijdelijke aanpassing Arbeidsomstandighedenbesluit vanwege bestrijding coronavirus (SARS-CoV-2)
  Tijdelijke aanpassing Arbeidsomstandighedenbesluit vanwege bestrijding coronavirus (SARS-CoV-2)
  Aanvullende maatregelen arbeidsomstandighedenbesluit om kans op besmetting met het coronavirus te voorkomen en beperken.
 • Een veilig 2021 met BHV.NL!
  Een veilig 2021 met BHV.NL!
  Ook in 2021 wil je jouw collega's én bezoekers een veilige(re) omgeving bieden. Wij helpen je graag op weg!
 • Nieuw VCA cursusaanbod dat voorziet in ieders leerbehoefte
  Nieuw VCA cursusaanbod dat voorziet in ieders leerbehoefte
  We breiden ons VCA cursusaanbod uit. Waarom? Omdat iedere cursist een andere leerbehoefte heeft en we daar met onze cursussen op in willen spelen. 
 • BHV.NL geselecteerd voor de FD Gazellen Awards 2020
  BHV.NL geselecteerd voor de FD Gazellen Awards 2020
  Trots dat wij dit jaar genomineerd zijn voor de FD Gazellen Awards. Met 772 andere bedrijven zijn wij genomineerd als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. .

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen