NIEUW BIJ BHV.NL: DÉ VEILIGHEIDSGAME!

maandag 14 september 2020
Bij BHV.NL zitten we niet stil. We hebben de afgelopen maanden dan ook hard gewerkt aan onze nieuwste innovatie. Met trots presenteren we, als eerste in Nederland, de Veiligheidsgame waarbij je door middel van gamification de veiligheid van jouw organisatie vergroot. En het leukste is: al jouw medewerkers kunnen meespelen! Spelenderwijs wordt iedereen binnen de organisatie betrokken en bewuster gemaakt van een veilige werkomgeving. Game on!

Hoe werkt de Veiligheidsgame?

Jouw medewerkers betreden een virtuele wereld waarin zij verschillende opdrachten uitvoeren met betrekking tot de bedrijfsveiligheid van je organisatie. Deze opdrachten vinden zowel on- als offline plaats, zodat niet alleen (bestaande) kennis vergroot wordt, maar deze kennis ook direct in de praktijk wordt gebracht. Bovendien leren jouw medewerkers zo meer over de veiligheidsmaatregelen binnen hun eigen organisatie.
 
De Veiligheidsgame speel je één hele week. Je organisatie investeert gemiddeld 10 minuten per dag aan de game. Aan het eind van de game voert je hele organisatie één opdracht uit. Deze opdracht neemt ongeveer 15 minuten in beslag.

Iedereen veiligheidsbewust!

Als organisatie ben je verplicht te voldoen aan een aantal wettelijke eisen op het gebied van bedrijfsveiligheid. Daarom stel je een RI&E op om je risico’s te bepalen, stel je een bedrijfsnoodplan op, leid je BHV’ers op en richt je je bedrijfsnoodorganisatie in. Misschien heb je zelfs een crisis management team. Maar wist je dat het pas echt veilig wordt als iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan het borgen van de veiligheid binnen jouw organisatie? Wij noemen dat BHVbewust zijn. Onze Veiligheidsgame helpt jou en jouw BHV’ers bij het creëren van een veilige(re) werkomgeving. Bovendien verhoog je direct de slagvaardigheid van jouw BHV-organisatie.

Meer weten?

Wil je jouw medewerkers uitdagen om op een leuke, innovatieve manier met de bedrijfsveiligheid van jouw organisatie te gaan? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag alles over de Veiligheidsgame en de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Voldoet jouw organisatie aan alle verplichtingen op het gebied van bedrijfsveiligheid? Met onze Veiligheidschecklist ontdek je niet alleen of je aan alle verplichtingen voldoet, maar ook waar voor jouw organisatie juist kansen liggen.

Lees meer

 • We blijven veilig trainen!
  We blijven veilig trainen!
  Het aantal coronabesmettingen neemt af, maar de gedeeltelijke lockdown gaat verder. We blijven ons daarom houden aan de aangepaste maatregelen. Bij BHV.NL volgen we de richtlijnen van het RIVM en blijven we op dezelfde veilige manier trainen, volgens het veiligheidsprotocol dat we eerder hebben opgesteld. Want juist in deze tijd is het belangrijk om een goede bedrijfsnoodorganisatie te hebben en je bedrijfshulpverleners goed te trainen.
 • BHV.NL geselecteerd voor de FD Gazellen Awards 2020
  BHV.NL geselecteerd voor de FD Gazellen Awards 2020
  Trots dat wij dit jaar genomineerd zijn voor de FD Gazellen Awards. Met 772 andere bedrijven zijn wij genomineerd als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. .
 • Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  Veelgestelde vragen tijdens het coronavirus
  We blijven veilig trainen! We begrijpen dat het bij onze klanten en cursisten veel vragen oproept over hoe wij onze trainingen organiseren. Daarom geven we hieronder antwoord op de meest gestelde vragen met betrekking tot de getroffen maatregelen voor onze trainingen. 
 • Vernieuwd programma voor de cursus coördinator BHV basis
  Vernieuwd programma voor de cursus coördinator BHV basis
  Onze afdeling productontwikkeling- en innovatie kijkt regelmatig met een kritische blik naar onze eigen cursusprogramma’s. Is de inhoud van de training nog actueel en sluit deze aan bij de verwachtingen van een bepaalde rol? Soms zien we dan dat een aanpassing van een programma gewenst is. Daarom vernieuwen we de cursus coördinator BHV basis.
 • Week van de RI&E 2020
  Week van de RI&E 2020
  Iets later dan gepland, maar ook dit jaar is er weer een Week van de RI&E. 21 t/m 25 september staat in het teken van het onder de aandacht brengen van de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) onder ondernemers. 
 • BHV.NL neemt het Groningse Precare over
  BHV.NL neemt het Groningse Precare over
  Februari dit jaar heeft BHV.NL het Groningse Precare overgenomen. Nu is het moment daar dat Precare verder gaat onder de naam BHV.NL.
 • Vernieuwd programma voor de cursus ploegleider met e-learning
  Vernieuwd programma voor de cursus ploegleider met e-learning
  We hebben het lesprogramma van de cursus Ploegleider Basis met e-learning aangepast. Waarom onze afdeling productontwikkeling deze training heeft aangepast en wat er zoal nieuw is in deze cursus, lees je hieronder.
 • Daarom BHV.NL!
  Daarom BHV.NL!
  Stapje voor stapje gaan we allemaal weer opstarten en mogen we weer trainen! Dat is fijn, want juist nu is veiligheid extra belangrijk. En bedrijfsveiligheid staat of valt met de inzet en het handelen van de BHV’ers en de samenwerking van jullie veiligheidsorganisatie. 
 • Protocol EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen gereed!
  Protocol EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen gereed!
  Het protocol om EHBO-, BHV- en reanimatiecursussen te kunnen geven in de nieuwe anderhalvemetermaatschappij is gereed. Het protocol is opgesteld door De Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), het NIBHV, het Oranje Kruis, het Rode Kruis en de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN).

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen