Veilig werken

In je dagelijks leven breng je veel tijd door op je werk. Daar loop je de nodige veiligheidsrisico’s, maar niet iedereen is zich daar altijd van bewust. En in de ene branche zijn de risico’s groter dan in de andere. BHV.NL helpt graag een handje om jou je werk zo veilig mogelijk uit te laten voeren.
16367 beoordelingen 98% van onze klanten beveelt ons aan!
Feedback Company
Bekijk alle locaties
72 locaties door heel Nederland

Veilig werken Cursusaanbod

Om ervoor te zorgen dat jij zo min mogelijk risico loopt op je werk als het gaat om veiligheid, kun je een van onderstaande cursussen volgen.
individuele cursus
Beheerder Brandmeldinstallatie
Systeemonafhankelijke cursus waarin je leert wat er zoal komt kijken bij onderhoud en beheer van een brandmeldinstallatie. Een praktische cursus waarin veel ruimte is voor het uitwisselen van ervaringen met collega’s.
 
incompany cursus
Hulpverlening Ge´soleerde Arbeid
Ook als je veel alleen werkt in openbaar buitengebied moet je je kunnen redden in geval van nood. Hoe sla je alarm en hoe red je jezelf? In deze incompany cursus leer je er alles over en word je je bewust van de veiligheidsrisico’s die je loopt als je alleen werkt.
 
individuele cursus
VCA Basis en VCA-VOL
Door het behalen van je VCA-certificaat krijg je inzicht in onveilige situaties, ben je op de hoogte van de veiligheidsregelgeving en kun je bijdragen aan het voorkomen van ongevallen op het werk. Bekijk het vernieuwde VCA cursusaanbod. 
 
Individuele cursus
Preventiemedewerker
Als preventiemedewerker draag je zorg voor de dagelijkse veiligheid op de werkvloer, zodat iedereen binnen de organsiatie op een gezonde en veilige manier kan werken. 
 
Groepscursus
Omgaan met ongewenst gedrag (agressie)
Intimidatie, agressie, discriminatie, ongewenst gedrag, kwetsende scheldpartijen: het komt helaas hedendaags steeds vaker voor. Borg veiligheid, klanttevredenheid en bedrijfscontinuïteit.
 

Branchegerichte oplossingen

Zoveel verschillende branches met evenzoveel verschillende veiligheidsrisico’s. BHV.NL werkt met professionals die gespecialiseerd zijn in specifieke branches. Zij gaan graag met jou in gesprek over passende veiligheidsoplossingen voor jouw organisatie.

Reanimatie met AED

Met goed opgeleide collega's het verschil maken tussen leven en dood! Deze workshop is bedoeld voor iedereen die wil leren reanimeren bij een circulatiestilstand om zo de overlevingskansen van het slachtoffer te vergroten.

Daarom BHV.NL!

Het is belangrijk dat niet alleen jij, maar ook je collega's, patiënten, leerlingen en/of bezoekers zich veilig voelen in jouw organisatie en dat jouw veiligheidsorganisatie in actie komt als het erop aan komt. Niet alleen in fysieke noodsituaties, maar ook bijvoorbeeld als discussies dreigen te escaleren en er sprake is van ongewenst, agressief gedrag. Bij BHV.NL hebben wij oog voor wat jij nodig hebt om de veiligheid en bedrijfscontinuïteit in jouw organisatie te waarborgen. Hoe kun jíj veiligheid beter organiseren? Al 25 jaar staan onze ervaren instructeurs en gespecialiseerde adviseurs voor je klaar om deze vraag te beantwoorden.

Erkende kwaliteit


info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.