Veilig werken

In je dagelijks leven breng je veel tijd door op je werk. Daar loop je de nodige veiligheidsrisico’s, maar niet iedereen is zich daar altijd van bewust. En in de ene branche zijn de risico’s groter dan in de andere. BHV.NL helpt graag een handje om jou je werk zo veilig mogelijk uit te laten voeren.
9811 beoordelingen 98% van onze klanten beveelt ons aan!
Feedback Company

Veilig werken Cursusaanbod

Om ervoor te zorgen dat jij zo min mogelijk risico loopt op je werk als het gaat om veiligheid, kun je een van onderstaande cursussen volgen.
individuele cursus
Beheerder Brandmeldinstallatie
Systeemonafhankelijke cursus waarin je leert wat er zoal komt kijken bij onderhoud en beheer van een brandmeldinstallatie. Een praktische cursus waarin veel ruimte is voor het uitwisselen van ervaringen met collega’s.
 
incompany cursus
Hulpverlening Geďsoleerde Arbeid
Ook als je veel alleen werkt in openbaar buitengebied moet je je kunnen redden in geval van nood. Hoe sla je alarm en hoe red je jezelf? In deze incompany cursus leer je er alles over en word je je bewust van de veiligheidsrisico’s die je loopt als je alleen werkt.
 
individuele cursus
VCA Basis met e-learning
Veiligheid Checklist Aannemers, daar staat VCA voor. Deze cursus geeft inzicht in onveilige situaties en de voordelen van werken in veilige omstandigheden. Je verkleint daardoor het risico op ongevallen en uitval.
 
individuele cursus
VCA VOL met e-learning
VCA voor operationeel leidinggevenden en voor zzp’ers. Dit certificaat heb je nodig voor werken op locaties waar een VCA-plicht geldt. Zorg ervoor dat jij en je medewerkers veilig werken en borg op die manier de bedrijfscontinuïteit.
 
individuele cursus
VIL VCU (VOOR INTERCEDENTEN)
VIL-VCU is voor een groot deel gelijk aan VOL-VCA en bevat daarnaast ook unieke, op de intercedenten toegesneden kennis. Denk aan wetgeving en verantwoordelijkheden in de relatie.
 
Groepscursus
Omgaan met ongewenst gedrag (agressie)
Intimidatie, agressie, discriminatie, ongewenst gedrag, kwetsende scheldpartijen: het komt helaas hedendaags steeds vaker voor. Borg veiligheid, klanttevredenheid en bedrijfscontinuïteit.
 

Branchegerichte oplossingen

Zoveel verschillende branches met evenzoveel verschillende veiligheidsrisico’s. BHV.NL werkt met professionals die gespecialiseerd zijn in specifieke branches. Zij gaan graag met jou in gesprek over passende veiligheidsoplossingen voor jouw organisatie.

Reanimatie met AED

Met goed opgeleide collega's het verschil maken tussen leven en dood! Deze workshop is bedoeld voor iedereen die wil leren reanimeren bij een circulatiestilstand om zo de overlevingskansen van het slachtoffer te vergroten.

BHVassist

Met één druk op de digitale knop alle BHV'ers mobiliseren, details over een calamiteit delen en een exacte locatie doorgeven. Daarna registreren en rapporteren. Het kan allemaal met het systeem BHVassist. 

Daarom BHV.NL!

Het is belangrijk dat niet alleen jij, maar ook je collega's, patiënten, leerlingen en/of bezoekers zich veilig voelen in jouw organisatie en dat jouw veiligheidsorganisatie in actie komt als het erop aan komt. Niet alleen in fysieke noodsituaties, maar ook bijvoorbeeld als discussies dreigen te escaleren en er sprake is van ongewenst, agressief gedrag. Bij BHV.NL hebben wij oog voor wat jij nodig hebt om de veiligheid en bedrijfscontinuïteit in jouw organisatie te waarborgen. Hoe kun jíj veiligheid beter organiseren? Al 25 jaar staan onze ervaren instructeurs en gespecialiseerde adviseurs voor je klaar om deze vraag te beantwoorden.

Erkende kwaliteit


info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen