Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat het organiseren van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening vragen oproept. Een aantal vragen wordt veel aan ons gesteld. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Je leest hier wat je wilt weten over rechten en plichten, inhoud van cursussen en oefeningen, incompany cursussen etc.

Wat is verplicht?

Welke verplichtingen zijn er allemaal op het gebied van bedrijfsveiligheid? Volgens de Arbowet heb je je aan een aantal verplichtingen te houden. Lees hier wat er allemaal verplicht is
 
Veelgestelde vragen
Algemene vragen
Wat zijn je rechten en plichten? Wat moet je georganiseerd hebben als het aankomt op bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening? Vanuit onze jarenlange ervaring en deskundigheid vertellen wij je wat je wilt weten.
 
Veelgestelde vragen
Open inschrijving
Ben je op zoek naar een cursus waarvoor je je individueel kunt inschrijven, maar weet je niet goed wat je kunt verwachten? Of weet je niet zeker welke cursus bij jouw behoefte past? Wij helpen je graag op weg.
 
Veelgestelde vragen
Incompany
Wat zijn de mogelijkheden voor een incompany cursus? Zijn er combinaties mogelijk tussen bijvoorbeeld cursussen en oefeningen? Hoe zit het met maatwerk? Deze en meer vragen beantwoorden wij hier.
 
Veelgestelde vragen
Annuleren, verplaatsen of niet aanwezig
Kun je onverhoopt een cursus niet bijwonen? Bekijk hier onze voorwaarden voor het annuleren en verplaatsen van een cursus of wanneer je niet aanwezig bent geweest. 
 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.