Instructeur worden?

BHV.NL helpt bedrijven om een veilige werkplek te creëren. Dit doen we onder andere door het aanbieden van cursussen zoals een BHV training om zelf mensen op te kunnen leiden tot BHV'er of EHBO'er. Dus is veiligheid voor jou heel belangrijk en wil jij jouw kennis kunnen overdragen op anderen? Volg dan een van de opleidingen tot docent/instructeur. Want het is niet alleen belangrijk dat jij, maar ook je collega’s of bezoekers zich veilig vloeren in de organisatie en de juiste veiligheidsmaatregelen worden getroffen. Onze trainers hebben een coachende en begeleidende rol. Ze leren jou alles wat je moet weten op een sociale, actieve en constructieve manier. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat effectief leren het beste plaatsvindt door interactie tussen mensen. Ontdek hieronder meer over de cursussen die je bij ons kunt volgen.

Opleidingen tot docent/instructeur

Bij BHV.NL bieden wij een groot aantal cursussen aan. Het aantal lesdagen en de locatie kan per opleiding verschillen. Bij iedere docentenopleiding is het een mix tussen een online leeromgeving met praktijkdagen. Kies een van onze opleidingen of combineer meerdere opleidingen om zo een allround instructeur te worden. Lees hieronder welke opleiding het beste bij jou past.
BHV instructeur
De opleiding tot BHV instructeur is opgesplitst in twee aparte opleidingen. Dit betekent dat je zowel de opleiding tot EHBO instructeur als de opleiding tot instructeur Brand & Ontruiming moet volgen. Als een van de twee opleidingen al behaald is, hoeft alleen nog de andere opleiding gevolgd te worden.
 
EHBO instructeur
Tijdens deze opleiding wordt je een EHBO instructeur. Je leert alles wat nodig is om zelfstandige EHBO-cursussen te geven. Alles conform de richtlijnen van Het Oranje Kruis.
 
Instructeur brand & ontruiming
Haal jij energie uit het overbrengen van kennis en het aanleren van vaardigheden? Met deze opleiding wordt je inhoudsdeskundige op het gebied van brand en ontruiming. Je leert hoe je zelfstandig lessen kunt verzoeken en ontwikkelt je vaardigheden op het gebied van didactisch handelen.
 
Opleiding Trainer Agressie en Ongewenst gedrag
Wil jij anderen graag leren hoe om te gaan met ongewenst, ongepast of zelfs agressief gedrag? Volg dan onze opleiding tot gedragstrainer. Tijdens deze opleiding leren wij jou hoe je zelfstandig gedragstrainingen kan geven.
 

Ervaringen van onze instructeurs

Benieuwd hoe het is om instructeur te zijn en om dagelijks voor groepen cursisten te staan? Onze eigen instructeurs weten er alles van. Lees hier de ervaringsverhalen van een aantal van onze instructeurs.

Interesse in een van onze opleidingen tot instructeur?

De opleidingen van BHV.NL leveren je heel veel op. Niet alleen wordt er veel aandacht besteedt aan het vergroten van zelfvertrouwen, maar onze deskundige docenten zorgen er ook voor dat jij bekwaam en met genoeg kennis voor de groep staat. Dit wordt gedaan door reflectie en oefeningen die zo dicht mogelijk tegen de werkelijkheid aan liggen.
 
Wil je meer weten over onze opleidingen tot instructeur? Neem dan contact op via info@bhv.nl of bel 024 – 373 09 77.

VEELGESTELDE VRAGEN

Welke opleidingen tot instructeur, trainer of docent biedt BHV.NL aan?

Bij BHV.NL en Veiligheidstrainingen.nl kun je de volgende trainingen tot instructeur, docent of trainer volgen:

Wanneer mag je deelnemen aan een opleiding tot instructeur?

Wij hebben verschillende opleidingen tot instructeur. De EHBO instructeursopleiding en de Brand en Ontruiming instructeursopleiding hebben allebei andere instapeisen.

Voor de EHBO instructeursopleiding gelden de volgende instapeisen: Voor de Brand en Ontruiming instructeursopleiding gelden de volgende instapeisen:
  • Je hebt een geldig BHV certificaat
  • Je hebt een geldig ploegleider basis certificaat

Waarom zou ik een instructeuropleiding bij BHV.NL volgen?

Kenmerkend voor onze opleidingen is de persoonlijke aanpak. Alle opleidingen worden door deskundige docenten gegeven. Daarnaast zijn het blended opleidingen, wat betekent dat de opleidingen bestaan uit zowel face-to-face dagen als uit online zelfstudie. Tot slot ga je actief aan de slag met de andere deelnemers en oefen je veel met voor de groep staan. Hierdoor breng je je opgedane kennis meteen in de praktijk.

Kan een instructeursopleiding ook als groepscursus gedaan worden?

Ja, de instructeursopleiding kan als groepscursus (incompany) gevolgd worden. De gehele BHV instructeursopleiding duurt 7 dagen. 6 van deze dagen kunnen op locatie worden gegeven, maar 1 van de dagen vindt plaats in een oefencentrum.

Voor wie is een instructeursopleiding bedoeld?

De Instructeursopleiding is bedoeld voor iedereen die passie heeft voor bedrijfshulpverlening, EHBO en veiligheid en deze passie over wil brengen op anderen.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.