Cursussen

Je kunt bij BHV.NL terecht voor een breed aanbod aan cursussen, workshops en advies op het gebied van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening. Op deze pagina zie je een overzicht van de verschillende categorieën cursussen die wij aanbieden.
Direct naar: BHV-cursussen | EHBO-cursussen | VCA-cursussenCursussen Veilig werken
16386 beoordelingen 98% van onze klanten beveelt ons aan!
Feedback Company
BHV
bhv-cursussen
Als BHV’er kun jij het verschil maken tussen leven en dood! Het is dus van groot belang dat je goed opgeleid bent en dat je je kennis en vaardigheden op peil houdt. Wij bieden efficiënte BHV basis- en herhalingscursussen op meer dan 60 locaties, maar ook incompany. Voor een aantal branches hebben wij specifieke branchegerichte BHV-cursussen ontwikkeld. De mogelijkheden zie je hier.
 
EHBO
EHBO-cursussen
Een goed opgeleide EHBO’er weet wat hij moet doen of juist laten als zich iets voordoet waarbij iemand gewond raakt. Wil je doortastend kunnen handelen en verder lichamelijk letsel bij het slachtoffer voorkomen? Laat je dan opleiden tijdens een van onze praktijkgerichte EHBO-cursussen. Aangeboden in heel Nederland, dus je hoeft nooit ver te reizen. Kijk hier naar de mogelijkheden.
 
veilig werken
cursussen veilig werken
Hoewel onze naam wellicht anders doet vermoeden, kun je bij ons voor meer terecht dan alleen BHV. Zo kun je bij ons onder andere ook terecht voor diverse VCA-cursussen en de systeemonafhankelijke cursus voor beheerder brandmeldinstallatie. En altijd dichtbij! Hiervoor werken wij samen met nauwkeurig geselecteerde opleiders. Kijk hier naar de mogelijkheden.
 
Meer dan 60 locaties, altijd een bij jou in de buurt
Bekijk alle locaties

Groepscursus

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s of medewerkers die opgeleid moeten worden? Een optimale samenwerking begint met samen trainen. Bovendien levert dit je ook nog eens voordeel op in de cursuskosten per deelnemer. Door onze gunstige tariefstelling wordt het opleiden van je BHV'ers namelijk goedkoper naarmate er meer cursisten in de groep zitten.
Incompany
incompanycursussen
Een incompany-cursus (vanaf 6 cursisten) levert je voordeel op dat kan oplopen tot wel 25% per deelnemer.
  • Samen met je collega's trainen
  • Geen extra reistijd
  • Voorbeelden die aansluiten op jouw organisatie
 
Maatwerk
Maatwerkmodules of maatwerkprogramma
Bij BHV.NL bieden wij je diverse maatwerkoplossingen:
 

Kunnen wij je helpen?

Een team van ervaren medewerkers staat voor je klaar! Zowel voor al je persoonlijke als je bedrijfsspecifieke veiligheidsvraagstukken hebben wij een passende oplossing. Je kunt ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur direct bereiken op: 024 373 09 77.

Erkende kwaliteit


info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.