BHV Herhalingscursus

Tijdens de BHV herhaling worden je kennis en vaardigheden uit de BHV basiscursus weer opgefrist. Dit doen we in een praktijkgerichte en interactieve cursus van 1 dag. Je kunt individueel deelnemen aan deze cursus, maar ook een incompany training voor meerdere mensen is mogelijk. We bieden de training aan op 60 locaties in Nederland, dus er is er altijd een bij jou in de buurt!
 
Offerte

Ik wil snel meer weten over

Data {{searchedfor}}

{{ countvisibleoncursuslist }} resultaten gevonden voor BHV Herhalingscursus
Toon alle uitvoeringen Toon minder uitvoeringen
Variant Tooltip
Prijs
(Excl. BTW)
 

Laden mislukt
We konden de cursussen helaas niet ophalen. Probeer opnieuw door de pagina te verversen.

spinner
Even geduld, de cursussen worden geladen...

Een interactieve training

Jaarlijks biedt BHV.NL een vernieuwde herhalingscursus aan. Door jaarlijks de inhoud van de BHV herhaling aan te passen blijft deze voor jou steeds uitdagend. Jij staat centraal tijdens deze training, daarom is er alle ruimte tijdens de lesdag om vragen te stellen aan de instructeur. Ook kun je van gedachten wisselen met andere deelnemers uit je groep.

Door het maken van opdrachten in kleinere groepen is deze training een zeer actieve training voor jou als BHV’er.  Zo kun je jouw kennis en vaardigheden op een hoger niveau krijgen. 

De BHV herhaling behandelt de volgende thema's
 • Preventie
 • Alarmering
 • Ontruiming
 • Kennis van en werken met blusmiddelen
 • Levensreddend handelen (o.a. reanimatie met gebruik van de AED)
 • Letsels
 • Ziektebeelden
Doordat je door de dag heen opdrachten maakt en uitvoert, krijgt onze instructeur een goed beeld van jouw vaardigheden en kennis en kan deze daar waar nodig verbeteren. Na het volgen van deze dag krijgt je, bij gebleken geschiktheid, weer een nieuw geldig BHV-certificaat en BHV.NL draagpas waarmee je aantoont competent bedrijfshulpverlener te zijn.

​Jouw tijdsinvestering:

 De BHV herhaling duurt een dag. Je kunt de training volgen op een locatie naar keuze en hij duurt van 08.30 en 15.00 uur.

​Na de cursus BHV herhaling weet je:

 • hoe je preventief kunt handelen
 • hoe je moet alarmeren in geval van calamiteiten
 • hoe je moet ontruimen en evacueren
 • hoe je een beginnende brand moet blussen en welk blusmiddel je daarbij moet gebruiken
 • hoe je levensreddend moet handelen
 • hoe je moet reanimeren (met en zonder AED)
 • hoe je verschillende letsels en ziektes herkent en behandelt

​Is deze herhalingscursus geschikt voor mij?

Om deze cursus te volgen, moet je de cursus Basis BHV met goed gevolg afgelegd hebben. BHV.NL biedt ook EHBO cursussen ter verbreding van het BHV diploma.  

Ben je alleen verantwoordelijk voor ontruimen van je organisatie of het blussen van een beginnende brand? Of ben je in het bezit van een geldig EHBO diploma? Volg dan de cursus BHV herhaling Brand en Ontruiming! Vrijstelling is niet meer mogelijk bij een BHV herhalingscursus.

De cursus is inclusief

 • Lesdag (op een van onze 60 locaties in Nederland)
 • Arrangementskosten, koffie/thee en lunch
 • Cursusmateriaal
 • Bij gebleken geschiktheid je eigen persoonlijke BHV-pas

​De voordelen van BHV herhaling BHV.NL

 • Meer dan 50.000 cursisten per jaar
 • Training op een van onze 60 locaties, dus altijd bij jou in de buurt
 • Actieve training waarin we diverse leermethodes gebruiken
 • Groot aantal onderwerpen wordt behandeld
 • In een dag tijd ben je weer helemaal bijgeschoold
 • ​Gecertificeerde instructeurs voor EHBO, BLS en AED; Nederlandse Reanimatie Raad, NIBHV

Voordeel met het 3-in-1 cursuspakket

Ben je op zoek naar gemak en zekerheid? Dan is het 3-in-1 pakket de beste keuze. Hiermee koop je drie BHV herhalingscursussen in een keer en ben je drie jaar lang verzekerd van voordeel en de scherpste tarieven!
 • De afgenomen herhalingscursus betaal je per jaar. Je hoeft het bedrag dus niet in één keer volledig te betalen.
 • Je gaat een overeenkomst aan voor 3 jaar. Bij het eventueel vroegtijdig beëindigen ervan, wordt het prijsverschil t.o.v. de standaardprijs alsnog in rekening gebracht.
 • 3 jaar lang voordeel is niet mogelijk in combinatie met andere prijsafspraken 
BHV HERHALING + 2 HERHALINGEN
Inclusief: cursusboek + online naslagwerk €34,95
Jouw investering
BHV Herhaling €180,-
Herhalingscursus 2e jaar €180,-
Herhalingcursus 3e jaar €180,-
Jouw voordeel €79,95

BHV herhaling oefencentrum

De BHV herhalingscursus op Veiligheidscentrum Spinel in Dordrecht heeft een uitgebreider en ander programma dan de reguliere herhaling BHV. Daarmee fris je eerder geleerde kennis en vaardigheden op. Het onderdeel Brand is bijvoorbeeld uitgebreider doordat er gebruik wordt gemaakt van diverse unieke blusobjecten die op het oefencentrum aanwezig zijn. Als je extra uitgebreid wilt oefenen met een hoog realiteitsgehalte, dan vernieuw je je certificaat in Dordrecht. Kies in het startdata overzicht hierboven voor de variant oefencentrum of bekijk de cursus BHV herhaling op oefencentrum.
Voordelen Herhaling BHV op het oefencentrum
 • Hoog realiteitsgehalte door inzet lotusslachtoffer
 • Gebruik van diverse blusmiddelen die bij de reguliere cursus niet voorhanden zijn
 • Een uur langer oefenen

​Incompany/groepscursus

 Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s of medewerkers die opgeleid moeten worden? Een optimale samenwerking begint met samen trainen. Bovendien levert dit je ook nog eens voordeel op in de cursuskosten per deelnemer. Door onze gunstige tariefstelling wordt het opleiden van je BHV'ers namelijk goedkoper naarmate er meer cursisten in de groep zitten.

Vanaf zes deelnemers kan BHV.NL een groepscursus verzorgen, incompany (je eigen locatie, eventueel met Mobiel Trainings Centrum) of outcompany (op een externe locatie of een oefencentrum). Desgewenst zelfs in een andere taal (Duits, Engels of met een doventolk). Collega’s of medewerkers verspreid door Nederland kunnen op meerdere locaties trainen. Ben je op zoek naar een cursus specifiek afgestemd op jouw organisatie? Dan is het samenstellen van een maatwerkcursus een mooie optie. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier.

Veelgestelde vragen


 

​Is BHV herhaling verplicht?

De wet schrijft voor dat BHV’ers adequaat moeten kunnen handelen bij calamiteiten en daarvoor opgeleid moeten zijn. Het is belangrijk dat hun kennis en vaardigheden op peil blijven. Uit ervaring blijkt dat er minimaal 1 herhalingscursus per jaar nodig is om je BHV’ers geschoold en geoefend te houden. Daarom is de BHV-draagpas die je bij het afronden van de BHV-cursus ontvangt 1 jaar geldig en dien je na een jaar een herhalingscursus te volgen.
 

​Wat kost een BHV herhalingscursus?

De kosten voor een herhalingscursus bij BHV.NL staan hierboven. Je kunt er ook voor kiezen om een 3-in-1 cursuspakket met af te nemen. Dan neem je voordelig en in een keer 3 herhalingscursussen af voor de komende drie jaar. Je betaalt de cursussen per jaar, dus je hoeft niet het hele bedrag in een keer te voldoen. Én je krijgt korting. Bekijk hier de kosten voor het 3-in-1 cursuspakket
 

​Kan ik de BHV herhaling online doen?

Nee, wij bieden alleen een BHV herhaling op locatie aan. Het is belangrijk dat je BHV kennis en vaardigheden op peil blijven en daarom dien je ook oefeningen in de praktijk te doen.
 

​Welke herhalingscursussen zijn er?

Je kunt kiezen uit verschillende herhalingscursussen. We bieden de standaard BHV herhalingscursus aan op 60 verschillende locaties. Daarnaast kun je er voor kiezen om de herhalingscursus in ons speciale oefencentrum in Dordrecht te doen. Hier worden meer specifieke praktijksituaties geoefend. Vanaf 6 personen kan er ook een incompany cursus op locatie gegeven worden. Tenslotte is er nog een speciale herhalingscursus voor BHV coördinators.
 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen