BHV cursussen

Je kunt bij BHV.NL terecht voor BHV-cursussen in alle soorten en maten. Wij hebben de expertise in huis om alle BHV’ers, van BHV basis tot en met hoofd BHV, op te leiden. Dat doen wij op meer dan 60 locaties in Nederland, maar het is ook mogelijk om een BHV cursus in het integrale oefencentrum van Spinel in Dordrecht te volgen. Daarnaast is het ook mogelijk om een BHV cursus op maat te laten maken of deze op eigen locatie (incompany) te volgen.  Jubileumactie: een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau!
8171 beoordelingen 97% van onze klanten beveelt ons aan!
Feedback Company

BHV Cursusaanbod

Er is een groot aantal cursussen en workshops op het gebied van bedrijfshulpverlening beschikbaar. Onderstaand vind je de verschillende BHV cursussen die wij aanbieden.

Wanneer er meer mensen binnen je bedrijf zijn die een BHV cursus willen volgen, kunnen wij ook een groepscursus aanbieden. Deze cursus kan zowel op je eigen locatie als op een van onze locaties gegeven worden. Ben je op zoek naar een cursus die helemaal afgestemd is op jouw bedrijf? Dan kunnen we ook een maatwerkcursus voor je samenstellen.

Groepscursus | Maatwerkcursus
BHV
BHV Basis (2 dagen)
Haal in 2 dagen je BHV-certificaat met de klassikale basiscursus BHV op meer dan 60 locaties in Nederland. Ook bij jou om de hoek dus! Bekijk de mogelijkheden. 
BHV basiscursus
BHV
BHV Basis met e-learning
Nog sneller je BHV-certificaat behalen? Neem de theorie door in je eigen tijd en tempo. Kies voor de ideale combinatie van online leren en een praktijkdag! De praktijkcursus volg je bij jou in de buurt (op meer dan 60 locaties door heel Nederland).

Deze cursus bieden we ook aan in een Engelstalige variant
BHV Basis met e-learning
BHV
BHV herhaling
In de herhalingscursus BHV worden kennis en vaardigheden uit de basiscursus BHV opgefrist. Dit doen we in een praktijkgerichte en interactieve cursus van 1 dag. Je kunt individueel deelnemen aan deze cursus. Ook bij jou in de buurt!
herhalingscursus BHV
BHV herhaling
BHV herhaling met e-learning
Je tijd nog efficiënter besteden? Kies dan voor twee leermomenten door de ideale combinatie van online leren en een halve dag praktijk herhaling. De praktijkcursus volg je bij jou in de buurt (op  locaties door heel Nederland).
BHV herhaling met e-learning
BHV Herhaling
HERHALING (OEFENCENTRUM)
In het oefencentrum is de BHV herhalingscursus extra uitgebreid. Door de vele mooie en nieuwe oefenobjecten van het integrale oefencentrum Spinel in Dordrecht brengen wij het realistische gehalte in trainingen naar een hoger niveau.
BHV herhaling op oefencentrum
BHV ploegleider
ploegleider cursusaanbod
Heeft jouw organisatie veel BHV'ers dan is het handig om ploegleiders BHV aan te stellen. Zij worden onder meer getraind om leiding te kunnen geven aan de BHV’ers. Bekijk het cursusaanbod van BHV.NL:
  • Ploegleider (basis & herhaling)
  • Ploegleider (basis) E-learning
  • Ploegleider (basis) E-learning op het oefencentrum
bekijk alle cursussen
BHV
BHV Co÷rdinator (basis)
Om de uitvoering van het BHV-beleid in goede banen te leiden kun je Coördinator BHV worden. Je zorgt dan voor het operationeel houden van de bedrijfshulpverlening en stuurt tevens de ploegleiders aan.
Co÷rdinator BHV
BHV herhaling
Herhaling Co÷rdinator
Om ervoor te zorgen dat iedereen in jouw organisatie op jou als coördinator BHV kan rekenen, is het noodzakelijk om op gezette tijden je kennis en vaardigheden op te frissen. Dat kan al in één dag op een van onze vele locaties door heel Nederland. Samen zetten we de puntjes weer op de i.
BHV Herhaling Co÷rdinator
BHV
BHV Workshop Preventiemedewerker
De preventiemedewerker heeft aandacht en zorg voor de arbeidsomstandigheden. Deze wettelijk verplichte functionaris ondersteunt werkgever en werknemers bij het realiseren van zo goed mogelijke arbeidsomstandigheden.
Workshop preventiemedewerker
BHV
Hoofd BHV
Om de beleidsmatige zorg voor bedrijfshulpverlening goed te organiseren kun je je laten opleiden als Hoofd BHV. Je vertaalt in die rol het ARBO-beleid naar concrete maatregelen. In vier dagen beheers je alle benodigde vaardigheden en kennis. Aan het einde heb je een volledig veiligheidszorgplan voor jouw eigen organisatie.
Hoofd BHV

NIEUW: BHV-cursus met gebruik van Oefencentrum

Om de BHV-cursussen nog realistischer te maken hebben wij in samenwerking met Spinel in Dordrecht speciale cursussen ontwikkeld die gegeven worden in het integrale oefencentrum. Tijdens deze BHV cursus kun je oefenen met verschillende blusobjecten die op het oefencentrum aanwezig zijn. Daarnaast wordt er bij de ongevalssituaties ook geoefend met een lotusslachtoffer.
 
Op het oefencentrum worden de volgende BHV cursussen aangeboden: BHV herhaling, BHV ploegleider (basis), BHV ploegleider e-learning (basis) en BHV ploegleider herhaling.

 

BHV cursus: inhoud

De BHV basis cursussen behandelen twee hoofdonderwerpen: brand en eerste hulp. Tijdens deze BHV cursus leer je de basis van brandbestrijding, blusoefeningen en ontruimingen. Daarnaast leer je levensreddend handelen: wanneer moet je wel of juist geen eerste hulp verlenen en welke handelingen heb je hiervoor nodig.

De BHV herhalingscursus is bedoeld om je kennis uit de BHV basiscursus op te frissen. Deze cursus volg je een keer per jaar om je kennis en vaardigheden op peil te houden en je BHV draagpas te vernieuwen.
 
Naast de basis en herhalingscursussen bieden we ook nog verschillende cursussen aan voor BHV-ers die verantwoordelijk zijn voor de BHV strategie binnen een bedrijf of die een team met BHV-ers gaan aansturen: hoofd BHV, coördinator BHV en BHV ploegleider. Deze BHV cursussen focussen op de specifieke rol die je als hoofd BHV’er, BHV coördinator of BHV ploegleider gaat uitvoeren en welke verantwoordelijkheden hierbij horen.
 

BHV cursuskosten

Benieuwd naar wat de kosten zijn van een BHV cursus? De BHV cursuskosten hangen af van de cursus die je volgt. De BHV basiscursus met e-learning volg je al vanaf € 210. De tweedaagse BHV basiscursus begint vanaf € 305. Onze BHV herhalingscursus wordt aangeboden vanaf € 180.
 
Op de cursuspagina van elke BHV cursus kun je de exacte kosten voor de betreffende cursus vinden.

BHV verplicht? Wat zegt de wet?

Is BHV verplicht? Wat moet je nou precies als werkgever? En wat zegt de wet hierover? Je leest er alles over in ons artkel "BHV verplicht?" 

Jouw bedrijfsnoodorganisatie

Het hebben van verschillende BHV’ers is niet voldoende als het gaat om bedrijfsveiligheid binnen je bedrijf. Als organisatie ben je verplicht om een bedrijfsnoodorganisatie in te richten. De bedrijfsnoodorganisatie bestaat onder andere uit het hoofd BHV, de coördinator BHV, BHV ploegleiders (indien van toepassing) en de BHV’ers. Met een goed ingerichte bedrijfsnoodorganisatie ben je voorbereidt op een calamiteit binnen je bedrijf en weet iedereen wat zijn rol is binnen de organisatie.

Een goede bedrijfsnoodorganisatie inrichten doe je niet even tussendoor. Er komt heel wat bij kijken, zowel vanuit wet- en regelgeving als vanuit de veiligheidsrisico’s die er in jouw bedrijf zijn.  Wij helpen je graag op weg bij het opstellen van de bedrijfsnoodorganisatie van jouw bedrijf.

Erkende kwaliteit


info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen