BHV-cursussen

Je kunt bij BHV.NL terecht voor BHV-cursussen in alle soorten en maten. Wij hebben de expertise in huis om alle BHV’ers, van basis BHV tot en met hoofd BHV, op te leiden. Dat doen wij op meer dan 60 locaties in Nederland, maar ook in het integrale oefencentrum van Spinel in Dordrecht.
7244 beoordelingen 97% van onze klanten beveelt ons aan!
Feedback Company

BHV Cursusaanbod

Er is een groot aantal cursussen en workshops op het gebied van bedrijfshulpverlening beschikbaar. Onderstaand vind je meer informatie over ons BHV cursusaanbod.
Groepscursus | Maatwerkcursus
BHV
BHV Basis (2 dagen)
Haal in 2 dagen je BHV-certificaat met de klassikale basiscursus BHV op meer dan 60 locaties in Nederland. Ook bij jou om de hoek dus! Bekijk de mogelijkheden. 
BHV basiscursus
BHV
BHV Basis met e-learning
Nog sneller je BHV-certificaat behalen? Neem de theorie door in je eigen tijd en tempo. Kies voor de ideale combinatie van online leren en een praktijkdag! De praktijkcursus volg je bij jou in de buurt (op meer dan 60 locaties door heel Nederland).
BHV Basis met e-learning
BHV
BHV herhaling
In de herhalingscursus BHV worden kennis en vaardigheden uit de basiscursus BHV opgefrist. Dit doen we in een praktijkgerichte en interactieve cursus van 1 dag. Je kunt individueel deelnemen aan deze cursus. Ook bij jou in de buurt!
herhalingscursus BHV
BHV Herhaling
HERHALING (OEFENCENTRUM)
In het oefencentrum is de BHV herhalingscursus extra uitgebreid. Door de vele mooie en nieuwe oefenobjecten van het integrale oefencentrum Spinel in Dordrecht brengen wij het realistische gehalte in trainingen naar een hoger niveau.
BHV herhaling op oefencentrum
BHV ploegleider
ploegleider cursusaanbod
Heeft jouw organisatie veel BHV'ers dan is het handig om ploegleiders BHV aan te stellen. Zij worden onder meer getraind om leiding te kunnen geven aan de BHV’ers. Bekijk het cursusaanbod van BHV.NL:
  • Ploegleider (basis & herhaling)
  • Ploegleider (basis) E-learning
  • Ploegleider (basis) E-learning op het oefencentrum
bekijk alle cursussen
BHV
BHV Co÷rdinator (basis)
Om de uitvoering van het BHV-beleid in goede banen te leiden kun je Coördinator BHV worden. Je zorgt dan voor het operationeel houden van de bedrijfshulpverlening en stuurt tevens de ploegleiders aan.
Co÷rdinator BHV
BHV herhaling
Herhaling Co÷rdinator
Om ervoor te zorgen dat iedereen in jouw organisatie op jou als coördinator BHV kan rekenen, is het noodzakelijk om op gezette tijden je kennis en vaardigheden op te frissen. Dat kan al in één dag op een van onze vele locaties door heel Nederland. Samen zetten we de puntjes weer op de i.
BHV Herhaling Co÷rdinator
BHV
BHV Workshop Preventiemedewerker
De preventiemedewerker heeft aandacht en zorg voor de arbeidsomstandigheden. Deze wettelijk verplichte functionaris ondersteunt werkgever en werknemers bij het realiseren van zo goed mogelijke arbeidsomstandigheden.
Workshop preventiemedewerker
BHV
Hoofd BHV
Om de beleidsmatige zorg voor bedrijfshulpverlening goed te organiseren kun je je laten opleiden als Hoofd BHV. Je vertaalt in die rol het ARBO-beleid naar concrete maatregelen. In vier dagen beheers je alle benodigde vaardigheden en kennis. Aan het einde heb je een volledig veiligheidszorgplan voor jouw eigen organisatie.
Hoofd BHV

NIEUW: BHV-cursussen met gebruik van Oefencentrum

Om de BHV-cursussen nog realistischer te maken hebben wij in samenwerking met Spinel in Dordrecht speciale cursussen ontwikkeld die gegeven worden in het integrale oefencentrum.
 

Jouw bedrijfsnoodorganisatie

Er komt heel wat kijken bij het inrichten van een bedrijfsnoodorganisatie. Zowel vanuit wet- en regelgeving als vanuit de veiligheidsrisico’s die er in jouw bedrijf zijn. Wij helpen je graag op weg.
 

BHV verplicht? Wat zegt de wet?

BHV verplicht?! Wat moet je nou precies als werkgever? Laten we bij het begin beginnen. Wat is bedrijfshulpverlening (BHV) nu eigenlijk en wat moet je als werkgever regelen?
 

Erkende kwaliteit


info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.