Ploegleider BHV-cursussen

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere BHV’ers actief dan is het handig om één of meerdere ploegleiders aan te stellen. Een ploegleider stuurt een BHV-team aan en geeft operationeel leiding. In geval van calamiteiten zorgt een ploegleider voor een goede gestructureerde communicatie en het uitvoeren van de protocollen zoals vastgesteld in het bedrijfsnoodplan.
 
16377 beoordelingen 98% van onze klanten beveelt ons aan!
Feedback Company

BHV ploegleider Cursusaanbod

BHV.NL heeft een groot aantal cursussen op het gebied van ploegleider beschikbaar. Onderstaand vind je meer informatie over ons BHV ploegleider cursusaanbod.
Groepscursus | Maatwerkcursus
BHV ploegleider basis
ploegleider (basis)
Bij een groot aantal BHV'ers in een organisatie is het handig als er ploegleiders BHV worden aangesteld. Zij worden onder meer getraind om leiding te kunnen geven aan de BHV’ers. Heb jij de ambitie om een ploeg BHV'ers aan te sturen bij calamiteiten?
 
BHV ploegleider basis
ploegleider e-learning (basis) | incompany
Willen jullie sneller je BHV Ploegleider certificaat behalen? Neem de theorie door in je eigen tijd en tempo en volg de praktijkcursus in je eigen organisatie of op een locatie geregeld door ons. 
  • E-learning (in je eigen tijd en tempo)
  • Praktijkdag op één van onze locaties. Altijd een locatie bij jou in de buurt!
 
BHV ploegleider herhaling
Herhaling ploegleider
Als je een jaar als Ploegleider BHV aan de slag bent, heb je misschien al een noodsituatie beleefd waarbij je jouw kennis en vaardigheden als ploegleider kon inzetten. Met jouw ervaringen en die van de rest van de groep ga je aan de slag in de herhalingscursus. We toetsen wat je nog weet en vervolgens verbreden en verdiepen we hierop.
 

BHV-cursussen met gebruik van Oefencentrum

Om de BHV-cursussen nog realistischer te maken hebben wij in samenwerking met Spinel in Dordrecht speciale cursussen ontwikkeld die gegeven worden in het integrale oefencentrum.
 

Jouw bedrijfsnoodorganisatie

Er komt heel wat kijken bij het inrichten van een bedrijfsnoodorganisatie. Zowel vanuit wet- en regelgeving als vanuit de veiligheidsrisico’s die er in jouw bedrijf zijn. Heb je een preventiemedewerker? Hoeveel BHV'er heb je opgeleid? En misschien heb je wel een Hoofd BHV of ploegleider BHV nodig? Wij helpen je graag op weg.
 

Erkende kwaliteit


info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.