VCA cursussen incompany

Als je een groep cursisten wilt opleiden, is een incompany cursus interessant. We verzorgen namelijk ook incompany VCA-cursussen. Onze docenten komen de cursus dan op een door jou gewenste locatie verzorgen. Dat kan op de locatie van jouw organisatie zijn, maar ook een andere, door jou verzorgde, locatie zijn. Wil je alleen het VCA-examen op jouw locatie laten afnemen? Ook dat is mogelijk! Met onze nieuwe manier van digitaal examineren op laptops kunnen we grote groepen tegelijk examen laten doen. 
 

NIEUW!

Leren voor je VCA-examen kan nu online met VCAcontinu

VCA cursusaanbod

Het VCA cursusaanbod is vernieuwd en uitgebreid. Zo is er van zowel de VCA basis als de VCA-VOL cursus nu een offline en een online variant. Bekijk de mogelijkheden hieronder. 
VCA basis
Zelfstudie met lesboek
Neem de theorie door in je eigen tijd aan de hand van het VCA-lesboek. Hierna volgt een praktijkdag waarin je alles wat je geleerd hebt oefent. Op diezelfde dag maak je het VCA basisexamen. 
 
VCA-VOL
Zelfstudie met lesboek
Neem de theorie door in je eigen tijd aan de hand van het VCA-lesboek. Hierna neem je deel aan de praktijkdag waarom je alles wat je geleerd hebt oefent. Op diezelfde dag maak je het VCA VOL examen. 
 
VCA-VOL online
online zelfstudie met VCAcontinu
Oefen in een periode van 3 maanden de theorie met de VCAcontinu app. Daarna maak je het VCA-VOL examen op locatie. 
 

Is VCA verplicht?

Nee, VCA is niet wettelijk verplicht. Wel is een VCA-certificaat steeds vaker een vereiste door opdrachtgevers en werkgevers. Met een VCA-diploma kan een medewerker namelijk aantonen dat hij/zij aan bepaalde regels voldoet. En als bedrijf toon je hiermee aan dat je voldoet aan een aantal verplichtingen uit de Arbowet. 

VCA onmisbaar voor veiligheid

Het hebben van een VCA-certificering kent vele voordelen:
  • Minder kans op calamiteiten
  • Minder verzuim door arbeidsongevallen
  • Minder verwondingen
  • Minder arbeidsongeschikten
  • Meer aandacht voor milieu

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.