Over BHV.NL

BHV.NL is in Nederland, als het om bedrijfsveiligheid gaat, al jaren een gevestigde naam. Anders dan de naam wellicht doet vermoeden, biedt BHV.NL een totaalpakket van diensten en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening aan. Daardoor hebben wij een geheel eigen visie ontwikkeld, zowel op opleiden als op bedrijfsveiligheid. Daarnaast blijven wij bezig met innoveren en groeit onze organisatie waardoor wij regelmatig op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Waar doen wij het voor? En wie zijn onze klanten? Je leest er hier alles over.
5857 beoordelingen 97% van onze klanten beveelt ons aan!
Feedback Company
BHV.NL
Wie zijn wij?
Al ruim twintig jaar staat één vraag bij ons centraal: Hoe kan jij veiligheid beter organiseren? Die vraag vertalen wij naar cursussen, adviezen en begeleiding. De invulling hiervan wordt deels bepaald door wetgeving en deels door jouw ambitie.
Lees meer
BHV.NL
Visie op bedrijfsveiligheid
Één vraag staat bij ons centraal. Hoe kun jij bedrijfsveiligheid beter organiseren? Sinds 1994 vertalen wij dit naar passende oplossingen. De invulling hiervan wordt deels bepaald door wetgeving en deels door jouw ambitie. Met andere woorden; hoe veilig wil jij het geregeld hebben?
Lees meer
BHV.NL
Innovatie
BHV.NL heeft zichzelf ten doel gesteld om op een vernieuwende manier aantrekkelijke veiligheidsoplossingen te blijven aanbieden. Met mooie innovaties sluiten wij dicht aan bij jouw wensen en ambities.
Lees meer
BHV.NL
Onze klanten
Verschillende branches lopen verschillende veiligheidsrisico’s. BHV.NL heeft branchespecifieke oplossingen om de risico’s zo klein mogelijk te maken. Bekijk onze klanten per branche op de volgende pagina en ontdek welke accountmanager jou verder kan helpen.
Lees meer
BHV.NL
Werken bij BHV.NL
Dagelijks creëren wij bewustwording bij organisaties over bedrijfsveiligheid. Samen maken we Nederland zo een stukje veiliger. Dit doen we met enthousiaste en gedreven mensen. Ervaren professionals binnen hun vakgebied! Kun jij hierbij van toegevoegde waarde zijn?
Lees meer
BHV.NL
Veelgestelde vragen
We kunnen ons voorstellen dat het organiseren van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening vragen oproept. Een aantal vragen wordt veel aan ons gesteld. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Je leest hier wat je wilt weten over rechten en plichten, inhoud van cursussen en oefeningen, incompany cursussen etc.
Lees meer

Bedrijfsveiligheid in 5 stappen

Het goed organiseren van de bedrijfsveiligheid is best lastig. De invulling hiervan wordt deels bepaald door wetgeving en deels door uw ambitie. BHV.NL heeft het proces en het dienstenpakket overzichtelijk beschreven in een 5-stappenplan.

INDIVIDUELE DEELNEMERS

Is je organisatie niet groot, dan bevelen wij van harte de individuele open cursussen bij je aan. Op meer dan 60 locaties door heel Nederland kun je terecht voor een groot scala aan cursussen.

 
INCOMPANY
GROEPSCURSUSSEN
Bij zes of meer op te leiden medewerkers zijn incompany cursussen interessant voor jouw organisatie. Vrijwel al onze cursussen worden ook incompany aangeboden. We vertellen je er graag meer over.
Lees meer
MAATWERK
MODULES OF MAATWERKPROGRAMMA
Er zijn situaties die om maatwerk vragen. Dat kan standaard maatwerk zijn: een cursus die opgebouwd is uit een aantal modules. Maar ook een volledig programma afgestemd op jouw organisatie behoort tot de mogelijkheden.
Lees meer

MOOC: Zelfs een BHV'er kan verrast worden

Ook dit jaar hebben we weer een MOOC ontwikkeld. We bieden de mogelijkheid om op een interactieve manier te leren via een innovatief digitaal platform. Vanaf 6 mei stellen we de MOOC: "Zelfs een BHV'er kan verrast worden" open voor alle bedrijfshulpverleners van Nederland. Deelname is geheel gratis!

 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.