Over ons

Al 30 jaar maken wij ons sterk voor de veiligheid van organisaties in Nederland. Dit doen wij door cursussen en advies te geven over bedrijfsveiligheid. Hoe we dat aanpakken? Door deskundigheid, innovatieve didactiek en een persoonlijke en risicogerichte aanpak. 

Wil je meer weten over onze visie op bedrijfsveiligheid? Bekijk dan de video hiernaast!

 

Een deskundig partner op het gebied van bedrijfsveiligheid
 

Ieder jaar leiden wij ruim 60.000 cursisten op volgens de wettelijke richtlijnen. We borgen de kwaliteit van onze cursussen onder andere door een adviesraad van experts uit het werkveld en vakbekwame, deskundige instructeurs. Bij BHV.NL heeft iedere branche een eigen team dat gespecialiseerd is in de betreffende branche. Zij kunnen je alles vertellen over de specifieke risico’s en de daarbij passende oplossingen.

Lees meer over deskundigheid >

Een innovatieve organisatie die vooroploopt
 

Innovatie en doorontwikkeling zijn essentieel wanneer het gaat om het opleiden van cursisten. We doen doorlopend onderzoek naar de best mogelijke leermethoden en ontwikkelden Veiligheidsimpuls. Naast de basisopleidingen voor jouw bedrijfsnoodorganisatie hebben we verschillende unieke bouwstenen waarmee we samen een programma op maat kunnen samenstellen. Zo bepaal jij zelf op welke risico’s jij de nadruk legt. Dit leggen wij vast in het Veiligheidsambitieplan. Zo kun jij er zeker van zijn dat je cursisten zo effectief en efficiënt mogelijk worden opgeleid.

Lees meer over innovatie >

Een persoonlijke benadering van onze klanten


Bij ons staat de cursist centraal. We hechten waarde aan een persoonlijke benadering en zijn graag betrokken om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo kunnen jouw medewerkers zich focussen op veiligheid en met zekerheid handelen als er een calamiteit voorkomt. We hebben ruim 50 eigen trainers in dienst die onze Visie op Leren uitdragen tijdens trainingen. Om de juiste invulling te geven aan deze trainingen maken wij gebruik van een risicogerichte aanpak.

Lees meer over betrokkenheid >

 

Sociale veiligheid op de werkvloer
 

Niet alleen fysieke veiligheid is belangrijk, maar ook psychosociale veiligheid kan een grote rol spelen binnen jouw organisatie. Ongewenst gedrag op de werkvloer komt vaker voor dan je zou denken.
  • Maar liefst 33% van de werknemers in Nederland heeft weleens te maken gehad met ongewenst of agressief gedrag op het werk.
Dit kan dus een duidelijke invloed hebben op het werkplezier van jouw medewerkers. Maar wist je ook al dat je als werkgever wettelijk verplicht bent maatregelen te treffen om onveilige situaties te voorkomen? Ook daar helpen we graag bij. Lees meer over onze gedragstrainingen op Veiligheidstrainingen.nl. 


zijn al meer dan 5 jaar actief klant van BHV.NL


 beoordelen BHV.NL ieder jaar met een 8,4 en een CEDEO-score van 96,2%

Erkende kwaliteit


info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.