AL 25 JAAR ZET BHV.NL ZICH DAGELIJKS IN VOOR DE VEILIGHEID VAN (WERKEND) NEDERLAND. OM DIT TE VIEREN PROFITEREN ONZE KLANTEN EN CURSISTEN EEN JAAR LANG VAN KORTINGEN, CADEAUS EN INSPIRATIE VOOR HET VERGROTEN VAN DE BEDRIJFSVEILIGHEID.

Cadeautje voor onze cursisten


Vanaf september 2019 een jaar lang een calamiteitenkaart cadeau bij het volgen van al onze cursussen. Zo zie je in één oogopslag wat je moet doen of wie je moet bellen in geval van een noodsituatie! 

Wat ben je verplicht? 
 


Wat ben je allemaal verplicht als het gaat om de inrichting van de bedrijfsveiligheid? Volgens de Arbowet heb je je aan een aantal verplichtingen te houden.
 
 

Klantervaringen

Verschillende branches lopen verschillende veiligheidsrisico’s. Bij BHV.NL heeft iedere branche een eigen team dat gespecialiseerd is in de betreffende branche. Deze branchespecialisten weten precies wat er zoal komt kijken bij het organiseren van bedrijfsveiligheid. Onze klanten delen onze passie voor veiligheid en vertellen je graag over hun ervaringen met BHV.NL.
 

TRAINING WORDT PRAKTIJKERVARING

Voor Wilko Clarijs, beleidsmedewerker projecten en innovaties bij Zorggroep Ter Weel was het duidelijk: hij had geen behoefte aan extra kennistrainingen. Wel aan extra praktijkervaring, aan oefenen in situaties die de realiteit zo dicht mogelijk benaderen en waarin dus ook de brandweer een belangrijke rol speelt.

 

 

‘BHV gaat altijd voor. Eerst de mensen in veiligheid brengen. De collectie, hoe waardevol ook, komt later.’ 

De veiligheid garanderen van bezoekers van alle leeftijden met alle stadia van zelfredzaamheid, verschillende binnen- en buitenterreinen en al het materieel is bij de Koninklijke Stichting Defensiemusea een enorme uitdaging. 


BHVASSIST: 'ideaal bij meerdere vestigingen'

Voordat Moba met BHVAssist werkte, was regelmatig niet duidelijk welke en hoeveel BHV’ers in huis waren en op welke locatie ze zich bevonden. Nu met BHVAsssist is te allen tijde bekend welke BHV’ers waar aanwezig zijn. Ze kunnen nu direct opgeroepen worden en binnen enkele minuten ter plaatse zijn. 
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte (max. 6x per jaar) en vul je mailadres in. Of volg ons via social media:


info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen