Over BHV.NL

BHV.NL is in Nederland, als het om bedrijfsveiligheid gaat, al jaren een gevestigde naam. Anders dan de naam wellicht doet vermoeden, biedt BHV.NL een totaalpakket van diensten en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening aan. Daardoor hebben wij een geheel eigen visie ontwikkeld, zowel op opleiden als op bedrijfsveiligheid. Daarnaast blijven wij bezig met innoveren en groeit onze organisatie waardoor wij regelmatig op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Waar doen wij het voor? En wie zijn onze klanten? Je leest er hier alles over.
6251 beoordelingen 97% van onze klanten beveelt ons aan!
Feedback Company
BHV.NL
Wie zijn wij?
Al ruim twintig jaar staat één vraag bij ons centraal: Hoe kan jij veiligheid beter organiseren? Die vraag vertalen wij naar cursussen, adviezen en begeleiding. De invulling hiervan wordt deels bepaald door wetgeving en deels door jouw ambitie.
Lees meer
BHV.NL
Visie op bedrijfsveiligheid
Één vraag staat bij ons centraal. Hoe kun jij bedrijfsveiligheid beter organiseren? Sinds 1994 vertalen wij dit naar passende oplossingen. De invulling hiervan wordt deels bepaald door wetgeving en deels door jouw ambitie. Met andere woorden; hoe veilig wil jij het geregeld hebben?
Lees meer
BHV.NL
Innovatie
BHV.NL heeft zichzelf ten doel gesteld om op een vernieuwende manier aantrekkelijke veiligheidsoplossingen te blijven aanbieden. Met mooie innovaties sluiten wij dicht aan bij jouw wensen en ambities.
Lees meer
BHV.NL
Onze klanten
Verschillende branches lopen verschillende veiligheidsrisico’s. BHV.NL heeft branchespecifieke oplossingen om de risico’s zo klein mogelijk te maken. Bekijk onze klanten per branche op de volgende pagina en ontdek welke accountmanager jou verder kan helpen.
Lees meer
BHV.NL
Werken bij BHV.NL
Dagelijks creëren wij bewustwording bij organisaties over bedrijfsveiligheid. Samen maken we Nederland zo een stukje veiliger. Dit doen we met enthousiaste en gedreven mensen. Ervaren professionals binnen hun vakgebied! Kun jij hierbij van toegevoegde waarde zijn?
Lees meer
BHV.NL
Veelgestelde vragen
We kunnen ons voorstellen dat het organiseren van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening vragen oproept. Een aantal vragen wordt veel aan ons gesteld. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Je leest hier wat je wilt weten over rechten en plichten, inhoud van cursussen en oefeningen, incompany cursussen etc.
Lees meer

Bedrijfsveiligheid in 5 stappen

Het goed organiseren van de bedrijfsveiligheid is best lastig. De invulling hiervan wordt deels bepaald door wetgeving en deels door uw ambitie. BHV.NL heeft het proces en het dienstenpakket overzichtelijk beschreven in een 5-stappenplan.
INDIVIDUELE DEELNEMERS
OPEN CURSUS
Is je organisatie niet groot, dan bevelen wij van harte de individuele open cursussen bij je aan. Op meer dan 60 locaties door heel Nederland kun je terecht voor een groot scala aan cursussen.

 
Lees meer
INCOMPANY
GROEPSCURSUSSEN
Bij zes of meer op te leiden medewerkers zijn incompany cursussen interessant voor jouw organisatie. Vrijwel al onze cursussen worden ook incompany aangeboden. We vertellen je er graag meer over.
Lees meer
MAATWERK
MODULES OF MAATWERKPROGRAMMA
Er zijn situaties die om maatwerk vragen. Dat kan standaard maatwerk zijn: een cursus die opgebouwd is uit een aantal modules. Maar ook een volledig programma afgestemd op jouw organisatie behoort tot de mogelijkheden.
Lees meer

Nieuws

 • BHVcontinu, een innovatie die leren makkelijker maakt
  BHVcontinu, een innovatie die leren makkelijker maakt
  Herhaling is kracht. BHV.NL lanceert daarom BHVcontinu, een online platform dat ervoor zorgt dat het kennisniveau van de BHV’ers altijd up to date is, zonder dat daar veel tijd en energie in gaat zitten.
 • Nieuw programma voor herhalingstraining BHV
  Nieuw programma voor herhalingstraining BHV
  Jaarlijks vernieuwt BHV.NL het lesprogramma. Op die manier blijven we aansluiten bij wat speelt bij onze klanten en wat actueel is op het gebied van veiligheidszorg. 
 • BHV.NL beperkt bedrijfsrisico's tot het minimum met de overname van Risicomanagement Nederland
  BHV.NL beperkt bedrijfsrisico's tot het minimum met de overname van Risicomanagement Nederland
  Risicomanagement Nederland gaat door onder de naam VEILIGHEIDSTRAININGEN.NL
 • BHV.NL leidt EHBO instructeurs op voor het Rode Kruis
  BHV.NL leidt EHBO instructeurs op voor het Rode Kruis
  Vanaf heden verzorgt BHV.NL een opleiding tot erkend Rode Kruis instructeur Eerste Hulp; een opleiding voor iedereen die EHBO instructeur wil worden. 
 • Kiss-of-Life cadeau voor onze trouwe klanten
  Kiss-of-Life cadeau voor onze trouwe klanten
  Als waardering voor onze trouwe klanten, geven we cursisten die in de maanden december 2018 een herhalingscursus BHV volgen op een van onze locaties, een Kiss-of-Life sleutelhanger cadeau. 
 • Voldoet jouw festival wel aan de nieuwe wettelijke veiligheidseisen?
  Voldoet jouw festival wel aan de nieuwe wettelijke veiligheidseisen?
  Sinds 1 januari moeten organisatoren van evenementen voldoen aan het Besluit Brandveilig Gebruik en Basishulpverlening Overige Plaatsen. 
 • BHV.NL behaalt fantastische score van 96,2% bij klanttevredenheidsonderzoek van CEDEO.
  BHV.NL behaalt fantastische score van 96,2% bij klanttevredenheidsonderzoek van CEDEO.
  Om inzicht te bieden in de wijze waarop wij onze dienstverlening invulling geven, laten wij de tevredenheid van inkopers van bedrijven en organisaties waarvoor wij cursussen, trainingen, opleidingen of organisatieadvies hebben verzorgd, onderzoeken door Cedeo.
 • ​Veranderingen Wet IKK per 1 januari 2018 van kracht
  ​Veranderingen Wet IKK per 1 januari 2018 van kracht
  Per 1 januari 2018 treedt de nieuwe wet IKK (Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang) in werking. Deze wet stelt dat het voor kinderopvang verplicht is om EHBO-gecertificeerd personeel te hebben. Met dit besluit worden de kwaliteitseisen voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, naschoolse opvang en gastouders verscherpt.
 • BHV.NL bemiddelt voor crisisondersteuning na incident relatie
  BHV.NL bemiddelt voor crisisondersteuning na incident relatie
  Met trots kunnen wij melden dat wij BHV'ers en EHBO'ers niet alleen zo goed mogelijk voorbereiden op calamiteiten, maar dat wij nu ook kunnen bemiddelen voor nazorg en evaluatie nadat zich een incident heeft voorgedaan. Onze partner Crisis24 is specialist op dit gebied.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.