Daarom BHV.NL!

Al 25 jaar maken wij ons elke dag sterk voor de bedrijfsveiligheid van organisaties in Nederland door cursussen aan te bieden en te adviseren over bedrijfsveiligheid. Daarnaast zetten wij vol in op innovatie. Maar wat maakt ons nou zo uniek? Je kiest voor BHV.NL, omdat wij:
  • ​Zekerheid in handelen stimuleren
  • De cursist centraal stellen
  • Een deskundige partner zijn
2514 organisaties zijn al meer dan 5 jaar actief klant van BHV.NL. Neem voor referenties contact met ons op of bekijk onze klantcases.

Meer dan 60.000 cursisten per jaar beoordelen BHV.NL met een 8,4 en een CEDEO-score van 96,2% en daar zijn wij trots op!
Wij hebben 42 eigen instructeurs in dienst. Een vertrouwd gezicht, de beste kwaliteit. Daarom BHV.NL!

Hoe we dat doen

Zekerheid in handelen stimuleren

In onze cursussen stimuleren we het zelfvertrouwen van jouw medewerkers, zodat zij niet alleen de juiste kennis hebben maar ook de stap durven te maken om in de praktijk correct te handelen en zich daarbij zelfverzerkerd voelen. Hoe wij dit doen?
afbeelding

De cursist centraal stellen

Waar het om gaat is dat jouw medewerkers leren handelen binnen jouw organisatie. Daarom sluiten onze trainingen zoveel mogelijk aan op de praktijk:
  • We maken gebruik van scenario’s die passen bij jouw organisatie.
  • We stellen de cursus leerdoelen af op de risico’s van jouw organisatie
Maar ook na de cursus bieden we je de mogelijkheid om jouw BHV’ers centraal te stellen. Wij helpen je daarbij door:
afbeelding

Een deskundige partner zijn

Wij helpen jouw medewerkers de nodige kennis en vaardigheden bij te brengen, maar zijn daarnaast voor jou, als organisatie, een deskundige partner als het gaat om bedrijfsveiligheid. Hoe we dat doen?
Afbeelding

Jouw veiligheidsambities staan centraal

Bij BHV.NL stellen we niet alleen jullie risico’s, maar ook de veiligheidsambities van jouw organisatie centraal. Samen bepalen we wat er nodig is om het gewenste veiligheidsniveau te behalen. Daarom beginnen we onze samenwerking met het uitvoeren van 0-meting waarbij we jullie risico’s, bedrijfsnoodorganisatie en veiligheidscultuur in kaart brengen. Hierbij kijken we dus naar de complete organisatie en niet alleen naar bedrijfshulpverlening. Vervolgens stellen we samen een stappenplan op om tot de gewenste situatie te komen. Welke interventies zijn er nodig en waar gaan we ons op focussen in de cursussen? Jaarlijks evalueren we samen de ingezette interventies, mogelijke calamiteiten en incidenten die hebben plaatsgevonden. We bekijken of de gestelde doelen zijn gehaald en waar nog bijsturing nodig is. Zo brengen we jouw organisatie samen naar het gewenste veiligheidniveau!
> Lees alles over onze unieke aanpak
  • ISO-9001:2015
  • CEDEO (96,2%)
  • ORANJE KRUIS EN RODE KRUIS (EHBO & EHBO Instructeursopleiding Rode Kruis)
  • CCV ERKEND (BHV/EHBO)
  • NEDERLANDSE REANIMATIE RAAD (EHBO, EHBDU, BLS EN AED)

BHV.NL voor kwaliteit


Het is onze overtuiging dat een goede kwaliteit de basis is voor een effectieve veiligheidsorganisatie en een uitstekende samenwerking met onze klanten. Daarom zijn we geaccrediteerd voor verschillende beroepsgroepen en voldoen wij aan diverse certificeringen. 
 
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte (max. 6x per jaar) en vul je mailadres in. Of volg ons via social media:


info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen