Maatwerktrainingen / groepscursussen

Steeds vaker vraagt het organiseren van veiligheid in je organisatie om maatwerkoplossingen. Dat kan zijn door scholing op te bouwen aan de hand van modules, een maatwerkprogramma te maken op basis van je eigen bedrijfsnoodplan of RI&E of door samen aan de ontwerptafel te gaan.
Tip!
Ben je een kleiner bedrijf op een bedrijventerrein of in een verzamelpand? Plan dan samen een incompany cursus! Een optimale samenwerking begint met samen trainen.
 

Mogelijkheden maatwerkoplossingen

Via onderstaande blokken krijg je meer informatie over de mogelijkheden ten aanzien van maatwerkoplossingen.
Maatwerk
Specialistisch maatwerk
Aan de hand van je RI&E of de inrichting van je bedrijfsnoodorganisatie stellen wij een opleidingsplan op maat op. Hierbij bieden wij ook speciaal ontwikkelde specials aan zoals een zwemtest.
Specialistisch maatwerk
Maatwerk
Designroom
In een ontwerpsessie creëren we samen een opleiding op maat, waarin ruimte is voor effectief veiligheidsgedrag, samenwerken, elkaar durven aanspreken etc. Je hebt zelf invloed op de inhoud van de opleiding.
Ontwerpsessie

NIEUW: Samen om de tekentafel | Designroom

In een co-creatie met jou maken we een opleiding die precies afgestemd is op jouw organisatie. Naast aandacht voor wat je medewerkers moeten én willen leren, kijken we welke innovatieve oplossingen we kunnen inzetten. Wil je bijvoorbeeld de kennis van je medewerkers testen met Kahoot? De mensen prikkelen met Virtual Reality? Of gaat je bedrijf gebruik maken van het systeem BHVassist?

Scenario- of ontruimingsoefening

Om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat hij of zij moet doen als zich een incident voordoet, is oefenen onontbeerlijk. Oefenen met verschillende scenario’s die zich kunnen voordoen en oefenen hoe een ontruiming ook alweer in z’n werk gaat.

Nieuw: innovaties bij BHV.NL

Innovatie
Virtual Reality
Levensecht oefenen met behulp van Virtual Reality. Toekomstmuziek? Nee hoor, bij BHV.NL kan het! Zet Virtual Reality bijvoorbeeld in voor een realistische ontruimingsoefening, zonder je te hoeven verplaatsen.
> Virtual Reality
Innovatie
BHVassist
Met één druk op de digitale knop alle BHV’ers mobiliseren, details over een calamiteit delen, exacte locatie doorgeven. Daarna registreren en rapporteren. Het kan allemaal met het systeem BHVassist.
> BHVassist

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen