Maatwerktrainingen / groepscursussen

Steeds vaker vraagt het organiseren van veiligheid in je organisatie om maatwerkoplossingen. Dat kan zijn door scholing op te bouwen aan de hand van modules, een maatwerkprogramma te maken op basis van je eigen bedrijfsnoodplan of RI&E of door samen aan de ontwerptafel te gaan.
Tip!
Aan de slag met de veiligheidsambitie van jouw organisatie?  

Mogelijkheden maatwerkoplossingen

Via onderstaande blokken krijg je meer informatie over de mogelijkheden ten aanzien van maatwerkoplossingen.
Maatwerk
Modulair trainen
Het is belangrijk dat jouw BHV’ers kunnen handelen naar de risico's van jouw organisatie. Daarom introduceren wij modulair trainen! Een betaalbare cursus op maat voor jouw organisatie.
 
Maatwerk
Specialistisch maatwerk
Aan de hand van je RI&E of de inrichting van je bedrijfsnoodorganisatie stellen wij een opleidingsplan op maat op. Hierbij bieden wij ook speciaal ontwikkelde specials aan zoals een zwemtest.
 
Maatwerk
Designroom
In een ontwerpsessie creëren we samen een opleiding op maat, waarin ruimte is voor effectief veiligheidsgedrag, samenwerken, elkaar durven aanspreken etc. Je hebt zelf invloed op de inhoud van de opleiding.
 

NIEUW: Samen om de tekentafel | Designroom

In een co-creatie met jou maken we een opleiding die precies afgestemd is op jouw organisatie. Naast aandacht voor wat je medewerkers moeten én willen leren, kijken we welke innovatieve oplossingen we kunnen inzetten. Wil je bijvoorbeeld de kennis van je medewerkers testen met Kahoot? 

Scenario- of ontruimingsoefening

Om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat hij of zij moet doen als zich een incident voordoet, is oefenen onontbeerlijk. Oefenen met verschillende scenario’s die zich kunnen voordoen en oefenen hoe een ontruiming ook alweer in z’n werk gaat.

Nieuw: innovaties bij BHV.NL

innovatie
Continu leren
Voor het functioneren van jouw veiligheidsorganisatie is het belangrijk dat de kennis van jouw hulpverleners/medewerkers actueel blijft. Het up to date houden van deze kennis, dat is waar het bij continu leren om draait.
 
Het veiligheidsambitieplan
Een veiligheidsprogramma op maat
Op basis van jullie veiligheidsambitie en de risico's van jullie organisatie bepalen we een aanpak voor meerdere jaren, kijken we per jaar wat nodig is en toetsen we de vooruitgang.

 
 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.