Samen om de tekentafel

De voor jouw organisatie specifieke werkomstandigheden zorgen voor specifieke risico's op het gebied van bedrijfsveiligheid voor jouw medewerkers. Dit vraagt steeds meer om veiligheidsoplossingen en opleidingsprogramma's op maat. Deze opleidingsprogramma's  moeten jouw BHV'ers voorbereiden op het effectief kunnen handelen bij het voorkomen en beperken van deze risico's.
Specifieke risico's
De risico's die organisaties lopen, lopen sterk uiteen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
  • Bedrijfspand aan het water of op een industrieterrein
  • Aanwezigheid van gevaarlijke stoffen in het pand zelf of in de directe omgeving
  • Personeel dat 's avonds en/of alleen werkt
  • Organisatiewijzigingen zoals verhuizing, verbouwing, samenstelling personeelsbestand etc.

Welke van bovenstaande risico's is op jouw organisatie van toepassing? Weten jouw BHV'ers wat zij moeten doen bij calamiteiten? Hebben er in het afgelopen jaar incidenten plaatsgevonden, en hoe is een en ander toen verlopen? Wij adviseren je over jouw bedrijfsspecifieke risico's en brainstormen graag samen met jou over een maatwerkprogramma om je medewerkers op te leiden. Uiteraard op een manier die bij jouw organisatie past.

Hoe werkt dat, zo'n maatwerkprogramma?
Samen met jou nemen onze veiligheidsspecialisten op een gestructureerde manier een aantal stappen om tot een totale veiligheidsoplossing op maat te komen. Waar nodig geven wij advies en we kijken naar opleidingsprogramma's die aansluiten op jouw organisatie. Als het opleidingsontwerp tot in detail is uitgewerkt, voeren we een pilotcursus uit. Na afloop evalueren we deze pilot, meten we de behaalde resultaten en sturen we het programma waar nodig bij.

Maatwerk, dat zal wel duur zijn?
Maatwerk betekent bij BHV.NL niet alleen dat wij een opleidingsprogramma op maat maken, maar ook dat wij samen met jou kijken naar budgettaire mogelijkheden of onmogelijkheden. Daar passen wij het maatwerk op aan. Jouw wensen en mogelijkheden staan voorop!

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.