EHBO-cursussen

EHBO betekent Eerste Hulp Bij Ongevallen en bijna iedereen weet dat je als EHBO’er verbandjes kunt aanleggen. Wat minder bekend is, is dat je ook ziektebeelden kunt herkennen en dat weet wat je moet doen in acute situaties die door ziekte ontstaan.
6106 beoordelingen 97% van onze klanten beveelt ons aan!
Feedback Company

EHBO Cursusaanbod

Op meer dan 60 locaties door heel Nederland verzorgen wij EHBO- en EHBO-herhalingscursussen.
EHBO
EHBO basis
In deze EHBO-cursus leer je hoe je eerste hulp moet verlenen bij ongevallen. Daarbij gebruiken we een lotusslachtoffer om het realiteitsgehalte te verhogen. In drie dagen tijd leer je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt en sluit je alles af met een examen van het Oranje Kruis.
Lees meer
EHBO
EHBO Herhaling
Als EHBO’er herhaal je in twee jaar alle competenties om het EHBO-diploma te verlengen. Module 1 bestaat uit 5 verplichte onderdelen die gecombineerd moet worden met module 2 of module 3. Er zijn twee verlengingsmomenten per jaar: in april en oktober.
Lees meer
EHBO basis met e-learning
EHBO BABY’S EN KINDEREN
Voor iedereen aan wie de zorg voor baby’s of kinderen is toevertrouwd is het belangrijk om te weten wat te doen bij een incident. Deze cursus voldoet aan de EHBO-eis voor beroepskrachten en is ook geschikt voor gastouders en medewerkers van kinderdagverblijven.
Lees meer
EHBO
EHBO/BHV chauffeurs (code 95)
Bestemd voor chauffeurs die in het kader van code 95 CCV-nascholing volgen. Deze dagcursus geeft recht op 7 accreditatiepunten en kan jaarlijks worden herhaald om kennis en kunde op peil te houden. Je leert hoe je een slachtoffer benadert, hoe je reanimeert met gebruik van AED en nog veel meer.
Lees meer

EHBO instructeur worden?


Vanaf heden verzorgt BHV.NL een opleiding tot erkend Rode Kruis instructeur Eerste Hulp; een opleiding voor iedereen die EHBO instructeur wil worden. Deze samenwerking sluit naadloos aan bij onze ambities: Nederland veiliger maken.
 

EHBO incompany

Heb je zes of meer medewerkers in dienst die je wilt opleiden tot EHBO’er? Dan is een incompany cursus interessant voor jou. Naast cursussen bieden we een aantal workshops aan. Jij regelt de locatie, wij regelen de rest.
 

Wat is het verschil tussen EHBO en BHV?

Een veelgestelde vraag aan ons is wat het verschil is tussen EHBO en BHV. Dat verschil moet je weten als je een keuze wilt maken voor de cursus die het meest bij jouw situatie past. Wij leggen het verschil graag aan je uit.
 

Erkende kwaliteit

Waarom BHV.NL

Bij BHV.NL hebben wij oog voor wat jij nodig hebt om de veiligheid en bedrijfscontinuïteit in jouw organisatie te waarborgen. Hoe kun jíj veiligheid beter organiseren? Al ruim twintig jaar staan onze ervaren instructeurs en gespecialiseerde adviseurs voor je klaar om deze vraag te beantwoorden.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.