Volg een masterclass van BHV.NL

Wil jij kennis maken met een specifiek onderwerp op het gebied van bedrijfsveiligheid, de inrichting en actualiteit van de bedrijfsnoodorganisatie of wil je aan de slag met de veiligheidscultuur binnen je organisatie. De masterclasses van BHV.NL geven je in een halve dag extra informatie en concrete handvatten over een bepaald onderwerp. Onze masterclasses worden gegeven op centraal gelegen locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen. Bekijk hieronder welke masterclass aansluit op jouw interesse en meld je aan.

Voordelen

  • Kennis vergroten
  • Tijdsbesteding: Halve dag
  • Centraal gelegen locaties in Nederland

Masterclasses

Masterclass
Veiligheidscultuur
Helaas zien we vaak dat veilig werken niet voor iedereen belangrijk is en dat bedrijfsveiligheid niet altijd draagvlak krijgt binnen de gehele organisatie. Kortom: hoe krijg je grip op de veiligheidscultuur binnen jouw organisatie? Tijdens de masterclass Veiligheidscultuur helpen we je hierbij op weg.
 

Leid je BHV organisatie op

Een van je verantwoordelijkheden als organisatie is het inrichten van je bedrijfsnoodorganisatie. Met een adequaat ingerichte bedrijfsnoodorganisatie, afgestemd op de veiligheidsrisico's in jouw organisatie, ben je voorbereid op het moment dat zich tijdens werkzaamheden een calamiteit voordoet. Maar welke rollen zijn er en welke taken horen daarbij? 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.