Wat ben je verplicht?


Welke verplichtingen zijn er op het gebied van bedrijfsveiligheid? Dat is voor veel werkgevers een vraagstuk. Want wat wordt er allemaal van je verwacht voor het inrichten van de bedrijfsveiligheid? In de Arbowet zijn verplichtingen opgenomen waar werkgevers zich aan moeten houden. Wij helpen en ondersteunen graag bij het in kaart brengen van en voldoen aan alle verplichtingen. 

Heb jij onze BHV Veiligheidschecklist al gedownload? Met deze checklist weet jij precies hoe het ervoor staat met de veiligheid van jouw organisatie!

 

ONTRUIMINGSPLAN: De verplichting van het ontruimingsplan hangt af van het gebouw en de gebruiksfunctie. De zelfredzaamheid speelt daarbij een belangrijkerol. Lees meer:
 
BEDRIJFSNOODPLAN: Met een bedrijfsnoodplan is de veiligheid van de locatie en de omgeving zo veel mogelijk verzekerd. Lees meer:
 
ONTRUIMINGSOEFENING: Een ontruimingsoefening is de enige manier om erachter te komen hoe goed de bedrijfshulpverlening werkt en wat je nog eventueel zou kunnen verbeteren. Lees meer:
 
PREVENTIEMEDEWERKER: De preventiemedewerker levert een essentiële  bijdrage aan de veiligheid en gezondheid van werknemers, cliënten, patiënten en alle andere bezoekers.  Lees meer:

 

ONGEWENST GEDRAG EN AGRESSIE:
Agressie heeft te maken met veiligheid. Of liever gezegd: het ontbreken van veiligheid. Als werkgever ben je verplicht maatregelen te treffen om onveilige situaties te voorkomen. Ook op het vlak van ongewenst gedrag. Lees meer op Veiligheidstrainingen.nl:


 
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte (max. 6x per jaar) en vul je mailadres in. Of volg ons via social media:


info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.