Open inschrijving

BHV.NL kent een groot aantal cursussen waar je je individueel voor kunt inschrijven. Maar welke cursus is nou de goede? Wat leer je dan precies? Het antwoord op dit soort vragen lees je hieronder. Ook een aantal facilitaire zaken komt aan de orde, zoals dieetwensen, de duur van de cursus en het certificaat. Ten slotte geven we antwoord op de meestgestelde vragen over de e-learning.

Wat leer je op een BHV-cursus?

Je leert een aantal primaire handelingen zoals levensreddend handelen, brandbestrijding, hoe te alarmeren en wat er zoal bij een ontruiming komt kijken. Kortom: je leert een doortastende hulpverlener te zijn en je speelt een belangrijke rol bij een calamiteit totdat de professionele hulpverlening is gearriveerd. Je kunt er ook voor kiezen het theoretische deel via een e-learning te leren. Kijk hier naar de mogelijkheden en kies wat bij jou past.

Ontvang ik een certificaat?

Ja, je ontvangt een certificaat in de vorm van een handige draagpas op creditcardformaat. Deze kun je gemakkelijk bij je dragen en eventueel aan de Arbeidsinspectie tonen. 

Geldigheid certificaat

Het certificaat/de BHV-draagpas is maximaal een jaar geldig. Er zijn enkele uitzonderingen. Je krijgt een uitstel van 3 maanden voor een eventuele operatie of ziekte. Na deze 3 maanden dien je de BHV basis met e-learning weer te volgen. In verband met zwangerschapsverlof krijg je 6 maanden uitstel indien je voorheen jaarlijks hebt herhaald. 

Hoe lang duurt de BHV-cursus?

Dat is afhankelijk van de cursus waar je voor kiest. De basistraining BHV duurt twee dagen. Dit kunnen twee dagen op locatie zijn, maar als je kiest voor de combinatie met e-learning, dan heb je één praktijkdag op locatie. De jaarlijkse herhalingscursus duurt een dag.

Ik volg een dieet, kan hier rekening mee gehouden worden?

Tijdens de BHV-cursussen wordt op de leslocatie lunch verzorgd. Als je speciale wensen hebt, zoals een vegetarische, veganistische of glutenvrije lunch, dan kun je dit aangeven op je inschrijfformulier in het vak 'overige opmerkingen'. Onze medewerkers geven je wensen dan door aan de leslocatie. Doe dit uiterlijk een week voor aanvang van de cursus.

Inloggen voor de e-learning op mijn tablet lukt niet.

De e-learning kan helaas niet op een tablet of macbook gemaakt worden.

Na een pauze tussen de e-learningmodules kan ik niet meer inloggen.

Tijdens het maken van de modules kun je niet langer dan 90 minuten pauzeren. Tijdens de deelexamens kan NIET gepauzeerd worden.

Welke cursussen kun je met e-learning combineren?

Wij bieden de basiscursus BHV desgewenst aan in combinatie met een e-learning. In ca. 3 uur neem je op een door jou gewenste locatie de theorie door en sluit je het geheel af met een toets. Na succesvolle afronding van de e-learning neem je deel aan de praktijkdag.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen