EHBO cursussen | baby's en kinderen

Kinderen zijn impulsief en soms roekeloos en overzien nog geen gevaar. Geen wonder dat bij hen de kans op ongelukjes en ongelukken groter is dan bij volwassenen. Het is nooit helemaal te voorkomen dat ze van een klimrek vallen, zich verslikken in een snoepje, zich stoten of verbranden aan een verwarming of een kop gloeiendhete thee. Maar als je een basis- of herhalingscursus EHBO aan baby’s en kinderen hebt gevolgd, weet je hoe je hier snel en adequaat op kunt reageren.

EHBO aan baby's en kinderen cursusaanbod

Op meer dan 60 locaties door heel Nederland verzorgen wij cursussen EHBO aan baby's en kinderen. We bieden de cursus EHBO aan Baby's en kinderen ook op locatie aan. 
Bekijk hier het EHBO incompany aanbod
EHBO basis | baby's en kinderen
Rode Kruis
Deze EHBO cursus aan baby's en kinderen voldoet aan de EHBO-eis voor beroepskrachten (Wet IKK) en is inclusief een Rode Kruis certificaat dat EFAC, Europees erkend is.
 
EHBO herhaling | baby's en kinderen
Rode kruis
Kennis en vaardigheden die je een tijdje niet gebruikt, hebben helaas de vervelende eigenschap snel te vervagen. En je moet er bij kinderen toch niet aan denken dat je niet meer precies weet hoe je moet handelen als er iets akeligs gebeurt. Het is daarom noodzakelijk dat je jaarlijks de herhalingscursus EHBO aan kinderen volgt.
 
EHBO basis incompany | kinderen
Oranje Kruis
Vallen, verslikken, stoten of verbranden, een ongeluk bij kinderen zit in een klein hoekje. En we kunnen het nooit helemaal voorkomen. Wel kun je ervoor zorgen dat hierop snel en adequaat gereageerd. Volg een incompany EHBO basiscursus aan kinderen en wordt Oranje Kruis gecertificeerd.
 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen