Ja, ik wil de veiligheidschecklist ontvangen 
 

Weten of je jouw veiligheidsambities duidelijk in kaart hebt? En voldoe je aan alle verplichtingen vanuit de Arbowet? Doe de veiligheidscheck en kom er achter hoe jouw veiligheidsorganisatie ervoor staat!

Na het invullen van jouw gegevens kun je op de bedankpagina die hieronder verschijnt de veiligheidschecklist downloaden. Jouw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Wat is een veiligheidschecklist?

De veiligheidschecklist is een lijst van zaken waar je als organisatie aan moet denken om ervoor te zorgen dat er veilig gewerkt kan worden. Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij ter inventarisatie alles bij elkaar gezet in een overzichtelijke lijst. Deze kan je gratis downloaden.

Moeten alle onderdelen van de veiligheidschecklist aangevinkt zijn?

Nee, niet alle onderdelen van de checklist zijn verplicht. De zaken die wel verplicht zijn heeft BHV.NL voor je gemarkeerd met een rood sterretje. Je kunt ook altijd even verder kijken op: https://www.bhv.nl/wat-is-verplicht/

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen