Locatiemogelijkheden incompany cursussen

Heeft je organisatie besloten een incompany cursus te organiseren, dan is de eerste belangrijke vraag: waar vindt de cursus plaats? Op de locatie waar de organisatie gevestigd is, op een door jou verzorgde locatie of heb je liever dat wij een locatie regelen? En als wij een locatie regelen, wordt het dan een van de meer dan zestig reguliere locaties waar wij onze trainingen verzorgen, of op het oefencentrum van Spinel? Op deze pagina leggen we je uit wat de mogelijkheden zijn en aan welke voorwaarden een goede cursuslocatie moet voldoen.

Zelf intern of extern een locatie regelen

De meeste incompany cursussen worden georganiseerd op de locatie waar de organisatie gevestigd is. Deze moet echter wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Binnen hebben wij een ruimte nodig van ongeveer 65 vierkante meter. In die ruimte moeten tafels opgesteld zijn in een U-opstelling. Daarnaast hebben we buiten een ruimte ter grootte van ongeveer drie parkeerplaatsen nodig. Deze gebruiken we om het blussen van een beginnende brand te oefenen.
Het is uiteraard ook mogelijk zelf een locatie te benaderen voor het organiseren van de incompany cursus. Ook deze locatie moet ook aan bovengenoemde voorwaarden voldoen.

Locatie door ons geregeld

Is er binnen jouw bedrijf zelf geen geschikte ruimte of is er een andere reden waarom je liever uitwijkt naar een door osn gekozen locatie, dan kun je terecht op een van onze meer dan 60 locaties door heel Nederland. Er is dus altijd wel een locatie in de buurt en je bent er in dat geval ook van verzekerd dat de locatie aan de voorwaarden voldoet om een succesvolle cursus te verzorgen. Via onderstaande knop kun je zien waar je allemaal terecht kunt.

Veiligheidscentrum Spinel Dordrecht

Behalve openlijncurussen kun je ook op het oefencentrum in Dordrecht terecht voor incompany cursussen. Door de cursus daar te organiseren, til je het realiteitsgehalte van de cursus naar een hoger plan. Bij de cursussen daar maken we gebruik van oefenobjecten waarmee we een praktijksituatie perfect kunnen nabootsen. Er is ook meer materiaal beschikbaar dan op onze reguliere locaties, zoals blusmiddelen. Geef het gerust aan als je interesse hebt in de mogelijkheden van Spinel.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.