BHV-cursus volgen in Arnhem

BHV.NL geeft BHV-cursussen (cursussen op het gebied van bedrijfshulpverlening) op ruim 60 locaties in heel Nederland. Zo garanderen wij een locatie met goede bereikbaarheid bij jou in de buurt. In Arnhem bieden wij open cursussen BHV basis, BHV E-learning en BHV herhaling aan. De locatie in Arnhem is makkelijk te bereiken met de auto en via openbaar vervoer.

De cursuslocatie in Arnhem is makkelijk bereikbaar voor deelnemers uit Arnhem, Elst, Renkum, Wageningen en Ede.

BHV.NL biedt de volgende BHV-cursussen aan in Arnhem:
Basis BHV Arnhem
BHV basis (2 dagen)
In de basis BHV-cursus die gegeven wordt in Arnhem leer je op verantwoorde wijze een beginnende brand te bestrijden, levensreddende handelingen toe te passen, te reanimeren en om te gaan met een ontruiming/evacuatie. Hiermee voldoe je na het behalen van het certificaat aan de Arbowet.
 
BHV (e-learning) Arnhem
Basis BHV met e-learning
Nog sneller je BHV-certificaat behalen? Neem de theorie door in je eigen tijd en tempo. Kies voor de ideale combinatie van online leren en een praktijkdag op onze locatie in Arnhem.
 
Herhaling BHV Arnhem
Cursus Herhaling BHV
In deze herhalingscursus voor BHV’ers worden je kennis en vaardigheden uit de basiscursus BHVweer opgefrist. Dit doen we in een praktijkgerichte en interactieve cursus van 1 dag. Je kunt individueel deelnemen aan deze cursus. Ook in Arnhem!

 
 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.