Realistisch oefenen met het Mobiel TrainingsCentrum op jouw locatie!

Zijn je BHV'ers toe aan de jaarlijkse herhalingscursus en wil je hen echt realistisch laten oefenen met brand blussen, zonder daarvoor ver van huis te hoeven? Dan is het Mobiel Trainingscentrum van BHV.NL een mooie oplossing! Het MTC geeft het oefenen van brandbestrijding en ontruiming een extra dimensie. Naast de herhalingscursus BHV kan het MTC ook ingezet worden voor een instructieworkshop kleine blusmiddelen.
Voordelen:
  • Hoog realiteitsgehalte
  • Bij jou op locatie
  • ​Oefenen met verschillende blusmiddelen
  • Ook in te zetten als meerdere workshops gecombineerd worden

Mogelijkheden in het MTC

Heb je voldoende ruimte bij je bedrijf en wil je zes of meer BHV'ers laten oefenen, dan komt onze instructeur graag naar je toe met het Mobiel Trainingscentrum. Kies voor de herhalingscursus BHV of een instructie kleine blusmiddelen. Heb je andere wensen, bijvoorbeeld het combineren van meerdere workshops? Neem dan contact met ons op, dan vertellen wij je wat er allemaal mogelijk is.
MTC
Wat kun je in het MTC?
Het Mobiel Trainingscentrum is een grote oplegger van 14 meter. Hoe deze is ingericht en wat je er allemaal mee kunt, lees je hier.
 
MTC
BHV Herhaling met MTC
Het brand- en ontruimingsonderdeel van de herhalingscursus BHV wordt realistisch geoefend in het Mobiel Trainingscentrum.
 
MTC
Instructie kleine blusmiddelen
Wil je medewerkers in jouw organisatie trainen in het omgaan met kleine blusmiddelen, dan kan dat al in 1 dagdeel met inzet van het MTC.
 

Hoe pakken wij een ontruimingsoefening aan?

Ontruimingsoefeningen zijn opgebouwd in fases, oplopend in complexiteit en moeilijkheidsgraad. Wat dat inhoudt en hoe wij je daarin kunnen begeleiden, lees je hier.

De kracht van herhalen

Wil je zeker weten dat jouw kennis en vaardigheden voldoende op peil zijn en blijven om het verschil te kunnen maken? Dan is herhalen het devies. Hier lees je waarom.

Veiligheidsronde

Samen met een van onze professionals kun je een ronde maken door je pand om te inventariseren of veiligheid geborgd is door middel van de aanwezige hulpmiddelen.

Waarom BHV.NL?

Bij BHV.NL hebben wij oog voor wat jij nodig hebt om de veiligheid bedrijfscontinuïteit in jouw organisatie te waarborgen. Hoe kun jíj veiligheid beter organiseren? Al 25 jaar staan onze ervaren instructeurs en gespecialiseerde adviseurs voor je klaar om deze vraag te beantwoorden.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen