Innovatie bij BHV.NL

BHV.NL heeft zichzelf ten doel gesteld om op een vernieuwende manier aantrekkelijke veiligheidsoplossingen te blijven aanbieden. Met mooie innovaties sluiten wij dicht aan bij jouw wensen en ambities. De nieuwste technologische ontwikkelingen passen wij toe in onze producten en diensten. Ook nieuwe diensten voegen wij toe aan ons pakket. Het online systeem BHVassist is hier een goed voorbeeld van, net als oefenen met Virtual Reality.
BHVassist
Alarmeren, registreren, rapporteren
Met één druk op de digitale knop alle BHV’ers mobiliseren, details over een calamiteit delen, exacte locatie doorgeven. Daarna registreren en rapporteren. Het kan allemaal met het vernieuwende systeem BHVassist.
Lees meer
Virtual Reality
Oefenen met Virtual Reality
Levensecht oefenen met noodsituaties in jouw organisatie met behulp van Virtual Reality. Toekomstmuziek? Nee hoor, bij BHV.NL kan het! Zet Virtual Reality bijvoorbeeld in voor een realistische ontruimingsoefening, zonder te hoeven verplaatsen.
Lees meer
Co-creatie
Samen om de tekentafel
In een co-creatie met jou maken we een opleiding die precies afgestemd is op jouw organisatie. Naast aandacht voor wat je medewerkers moeten én willen leren, kijken we welke innovatieve oplossingen we kunnen inzetten.
Lees meer
MOOC
Interactief leren
MOOC: Massive Open Online Course. Een interactieve manier om van en met elkaar te leren over de meest uiteenlopende onderwerpen. Over BHV bijvoorbeeld. Gewoon, vanachter je computer.
Lees meer
JOUW CONTACTPERSOON

Simon Meerveld

Onze jarenlange ervaring met bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening zetten wij graag in om op een innovatieve manier te werk te gaan. Als Business Development Manager hou ik mij daar dagelijks mee bezig. Het is mijn streven om jou met de nieuwste oplossingen tegemoet te komen in jouw veiligheidsvraagstuk.
Simon Meerveld

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.