afbeelding

Innovatie bij BHV.NL

BHV.NL heeft zichzelf ten doel gesteld om op een vernieuwende manier aantrekkelijke veiligheidsoplossingen te blijven aanbieden. Met mooie innovaties sluiten wij dicht aan bij jouw wensen en ambities. De nieuwste technologische ontwikkelingen passen wij toe in onze producten en diensten. Ook nieuwe diensten voegen wij toe aan ons pakket. BHVcontinu is hier een goed voorbeeld van, net als modulair trainen. 
Het veiligheidsambitieplan
Een veiligheidsprogramma op maat
Op basis van jullie veiligheidsambitie en de risico's van jullie organisatie bepalen we een aanpak voor meerdere jaren, kijken we per jaar wat nodig is en toetsen we de vooruitgang.
 
Modulair trainen
stel je eigen cursus samen
Specifiek trainen op onderwerpen die binnen jouw organisatie relevant zijn. Met modulair trainen kun je de inhoud van de training aanpassen en selecteren we samen de modules waarmee je jouw medewerkers opleidt. 
 
 
Veiligheidsimpuls
Online leerplatform
Veiligheidsimpuls is een online leerplatform dat zich richt op het verbeteren van jouw veiligheidsvaardigheden en het versterken van de veiligheidscultuur binnen jouw organisatie. 
 
 
Continu leren
BHVcontinu en VCAcontinu
Het up-to-date houden van kennis en leren waar en wanneer jij wilt, dat kan nu met BHVcontinu en VCAcontinu. Het online platform is het alternatief voor langdurige e-learningmodules of dikke studieboeken.
 
Co-creatie
Samen om de tekentafel
In een co-creatie met jou maken we een opleiding die precies afgestemd is op jouw organisatie. Naast aandacht voor wat je medewerkers moeten én willen leren, kijken we welke innovatieve oplossingen we kunnen inzetten.
 
Mystery visit
Een mysterieuze bezoeker
Wil je weten hoe je de sociale veiligheid binnen jouw organisatie kan vergroten? Laat een mysterieuze bezoeker langs komen, leer waar verbeterpunten liggen. Ook in te zetten in combinatie met trainingen omgaan met ongewenst gedrag.
 
Meld je aan voor de nieuwsbrief Blijf op de hoogte (max. 6x per jaar) en vul je mailadres in.
Volg ons via social media:
  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • instagram
  • spotify

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.