Innovatie bij BHV.NL

BHV.NL heeft zichzelf ten doel gesteld om op een vernieuwende manier aantrekkelijke veiligheidsoplossingen te blijven aanbieden. Met mooie innovaties sluiten wij dicht aan bij jouw wensen en ambities. De nieuwste technologische ontwikkelingen passen wij toe in onze producten en diensten. Ook nieuwe diensten voegen wij toe aan ons pakket. BHVcontinu is hier een goed voorbeeld van, net als oefenen met Virtual Reality.
BHVcontinu
Continu leren
Het kennisniveau van de BHV’ers up to date zonder dat daar veel tijd en energie in gaat zitten? Leren waar en wanneer jij wilt, dat kan nu met BHVcontinu. Het online platform is het alternatief voor langdurige e-learningmodules of dikke studieboeken.
Lees meer
BHVescape
Teamwork, taakverdeling, communicatie
Opgedane kennis naar de praktijk brengen? Dit kan in de BHV Escape room, ons Mobiele Trainings Centrum. Hier ervaar je dat bedrijfshulpverlening aankomt op teamwork, taakverdeling, communicatie, samenwerking en stressbestendigheid. 
Lees meer
Co-creatie
Samen om de tekentafel
In een co-creatie met jou maken we een opleiding die precies afgestemd is op jouw organisatie. Naast aandacht voor wat je medewerkers moeten én willen leren, kijken we welke innovatieve oplossingen we kunnen inzetten.
Lees meer
MOOC
Interactief leren
MOOC: Massive Open Online Course. Een interactieve manier om van en met elkaar te leren over de meest uiteenlopende onderwerpen. Over BHV bijvoorbeeld. Gewoon, vanachter je computer.
Lees meer
Virtual Reality
Oefenen met Virtual Reality
Levensecht oefenen met noodsituaties in jouw organisatie met behulp van Virtual Reality. Toekomstmuziek? Nee hoor, bij BHV.NL kan het! Zet Virtual Reality bijvoorbeeld in voor een realistische ontruimingsoefening, zonder te hoeven verplaatsen.
Lees meer

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfshulpverlening, onze producten, diensten en innovaties?  Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo blijf je op de hoogte en mis je geen enkele innovatie!
Jouw contactpersoon

Simon Meerveld

Onze jarenlange ervaring met bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening zetten wij graag in om op een innovatieve manier te werk te gaan. Als Business Development Manager hou ik mij daar dagelijks mee bezig. Het is mijn streven om jou met de nieuwste oplossingen tegemoet te komen in jouw veiligheidsvraagstuk.
Simon Meerveld

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen