Een veilig 2021 met BHV.NL!

donderdag 7 januari 2021
Ook in 2021 wil je jouw collega's én bezoekers een veilige(re) omgeving bieden. In 2020 is immers voor iedereen duidelijk geworden hoe belangrijk veiligheid is. Ga jij dit jaar weer met de veiligheid van jouw organisatie aan de slag? De eerste stap is je bewust te zijn van de risico’s van jouw organisatie en de uitdagingen die je als BHV’er tegen komt. Daarom helpen we je graag op weg!

​Test je kennis

Als organisatie ben je verplicht je voor te bereiden op ongevallen en calamiteiten. Om de risico's van jouw organisatie goed in beeld te krijgen stel je een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) op. Het is belangrijk dat deze RI&E een dynamisch document wordt en blijft. Denk dus ook aan het toevoegen van nieuwe risico's aan je RI&E, zoals het coronavirus dat voorlopig nog een onderdeel van ons leven en dus ook een onderdeel van ons werk zal blijven!

In de RI&E wordt duidelijk welke rollen en taken er binnen de bedrijfsnoodorganisatie van jouw organisatie noodzakelijk zijn, maar weet jij eigenlijk welke rollen en taken er allemaal zijn? En wie waarvoor verantwoordelijk is?

>> Ontdek alle rollen en taken
>> Test je kennis!
 

​Modulair trainen

Als je de risico’s van jouw organisatie goed in kaart hebt, is het vervolgens belangrijk dat jouw BHV’ers hiernaar kunnen handelen. Wij helpen je hier graag bij. Daarom introduceren wij onze nieuwste innovatie: modulair trainen! Een betaalbare cursus op maat voor jouw organisatie. Door modulair te trainen wordt alleen de lesstof behandeld die voor jouw organisatie relevant is. Zo is de stof beter behapbaar en sluit de training beter aan op de werkpraktijk van de cursist.

Bovendien kun je de training op deze manier makkelijk uitbreiden met een ontruimingsoefening, LOTUS of de inzet van ons mobiel trainingscentrum. Zo zorg je voor een actief en betrokken BHV-team! Meer weten over modulair trainen? Lees hier meer.

​Blijven innoveren

Wij zijn continu in beweging om jouw organisatie op een vernieuwende manier aantrekkelijke veiligheidsoplossingen te kunnen blijven bieden. Oplossingen die aansluiten bij de hedendaagse trends, wensen en behoeften. Daarom zetten wij ook in 2020 weer vol in op innovatie. Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid? Of van onze innovaties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je maximaal 6 keer per jaar alle nieuwtjes direct in jouw mailbox!

Lees meer

  • Laat je inspireren voor 2024
    Laat je inspireren voor een veilig 2024
    Maken jullie als organisatie van bedrijfsveiligheid het goede voornemen in 2024?
  • De urgentie van veilig werken: feiten, cijfers en tips
    De urgentie van veilig werken: feiten en cijfers
    Hoe vaak komen arbeidsongevallen nu voor in Nederland? De Nederlandse arbeidsinspectie heeft dit het afgelopen jaar weer gemonitord. We nemen je in vogelvlucht mee door de cijfers.
     
  • Vandaag is het de Dag van de BHV!
    Vandaag is het de Dag van de BHV!
    De eerste maandag van november is Dag van de BHV. Een dag voor organisaties om bedrijfshulpverleners in het zonnetje te zetten en bedrijfshulpverlening onder de aandacht te brengen. BHV.NL is partner van de Dag van de BHV, en daar zijn we trots op! Zet jij de BHV’ers in jouw organisatie ook in het zonnetje vandaag?
  • BHV herhalingsprogramma 23/24
    BHV Herhalingsprogramma 23/24 vernieuwd met nieuwe scenario’s
    Elk jaar in september vernieuwen wij het BHV herhalingsprogramma. In dit nieuwsartikel lees je wat je kunt verwachten van onze BHV herhalingscursus die ook dit jaar weer in een nieuw en innovatief jasje is gestoken.
  • Opfrisweken: wat weet jij (nog) over BHV?
    Opfrisweken: wat weet jij (nog) over BHV?
    Jaarlijks je kennis blijven bijhouden en vergroten is, zeker op gebied van veiligheid, erg van belang. Hierom lanceren wij opnieuw, vanaf 19 juni tot en met eind augustus, onze opfrisweken. Tijdens deze maanden lichten wij verschillende onderwerpen uit, om je kennis en zekerheid in handelen te vergroten.
  • Meerjarenplan Nederlandse Arbeidsinspectie 2023 - 2026
    Meerjarenplan Nederlandse Arbeidsinspectie 2023 - 2026
    ​Iedere vier jaar is het zover. Dan schetst de Nederlandse Arbeidsinspectie haar ambities, programma’s en activiteiten voor de komende jaren. Nu is het tijd voor het Meerjarenplan 2023-2026.
  • DE PLANNEN VAN DE NEDERLANDSE ARBEIDSINSPECTIE VOOR 2023
    De plannen van de Nederlandse Arbeidsinspectie voor 2023
    ​Gezonde, veilige en eerlijke werkomstandigheden; dat is het thema waarop wij ons bij BHV.NL focussen én waarop de Nederlandse Arbeidsinspectie zich richt.
  • Laat je inspireren voor een veilig 2023 | BHV.NL
    Laat je inspireren voor een veilig 2023
    Laat je inspireren voor een veilig 2023 door de veiligheidsaanpak van andere organisaties! 
  • BHV.NL gaat partnership aan met de Dag van de BHV
    Vandaag is het de Dag van de BHV!
    De eerste maandag van november is Dag van de BHV. Een dag voor organisaties om bedrijfshulpverleners in het zonnetje te zetten en bedrijfshulpverlening onder de aandacht te brengen. BHV.NL sluit zich als partner aan bij dit mooie initiatief van Stichting Dag van de BHV, en daar zijn we trots op!

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.