Groepscursus / incompany

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere medewerkers die opgeleid moeten worden? Een optimale samenwerking begint met samen trainen. Laat medewerkers incompany een groepscursus volgen bij jouw bedrijf op locatie! Dat kan al vanaf 6 cursisten. Zelf geen geschikte locatie? Dan regelen wij die. Kies uit BHV, EHBOVCA of een van de andere incompany cursussen.

TIP! Combineer je cursus eens met een ontruimings- of scenario-oefening.

Of doe inspiratie op voor de veiligheidsaanpak van jouw organisatie. Ontdek hoe andere organisaties aan de slag gaan met veiligheid op de Laat je inspireren-pagina.
16367 beoordelingen 98% van onze klanten beveelt ons aan!
Feedback Company
Vrijblijvende offerte aanvragen
Incompany vanaf 6 deelnemers
Risicogericht trainen en oefenen
Het veiligheidsambitieplan

Incompany cursusaanbod


Heb je vragen? Bekijk dan onze Veelgestelde vragen-pagina
Daar kun je informatie vinden over onderwerpen als: groepgrootte, afwijkende trainingstijden, BHV verplicht?, kortingen en meer.

Jouw voordelen

  • Vertrouwd in eigen collegiale setting
  • Goedkoper naarmate er meer cursisten in een groep zitten
  • Ervaren docenten mét praktijkervaring
  • ​Toegespitst op de eigen organisatie

Wil je extra voordeel? Bekijk dan eens het BHV Goed geregeldpakket!
Incompany
BHV incompany
Ontdek de vele mogelijkheden om een BHV incompany-cursus te organiseren. Zowel een basis BHV-cursus als een herhalingscursus zijn incompany te volgen. Kies bijvoorbeeld voor een 2-daagse basiscursus of een cursus met e-learning.
 
incompany
EHBO incompany
BHV.NL verzorgt verschillende EHBO-cursussen. Al onze cursussen hebben een certificering van Het Oranje Kruis. Naast de basis EHBO bieden wij EHBO-cursussen aan zoals EHBO in en om het water en kinder-EHBO.
 
Incompany
VCA & Brandmeldinstallatie
Een groep cursisten laten opleiden op locatie is ook geen probleem bij VCA- en Beheerder Brandmeldinstallatie cursussen. Deze zijn ook incompany te verzorgen. In het geval van de VCA betreft dit de VCA Basis en de VCA-VOL.
 
incompany
Communicatie incompany
Alles valt of staat met communicatie. Ook op het gebied van veiligheid valt vaak winst te behalen op dat gebied. Er is een aantal workshops en cursussen beschikbaar waarin je efficiënter leert communiceren bij calamiteiten.
 
Modulair trainen
Risicogericht trainen
Wil je graag trainen op de risico's die spelen bij jouw organisatie? Door middel van modulair trainen is er een maatwerkprogramma mogelijk voor elke organisatie en ieder budget.
 

Locaties

Bij BHV.NL denken we graag met je mee. Wil je een incompany cursus organiseren, maar is je eigen locatie niet geschikt? Dan komen wij graag naar een andere door jou geregelde locatie, of een locatie die wij voor je regelen. Heb je liever een cursus met een extra hoog realiteitsgehalte? Kom dan naar het integraal oefencentrum Spinel in Dordrecht.

Erkende kwaliteit

Wat is een incompany cursus?

Met een incompany cursus van BHV.NL vindt de cursus op locatie in de eigen organisatie plaats. Op deze manier kunnen meerdere medewerkers tegelijk de cursus volgen in een collegiale en vertrouwde setting. Een ervaren docent komt bij bij jou langs op locatie zodat er geen reistijd wordt verloren en geen reiskosten worden gemaakt. Daarnaast wordt de cursus ook op maat gemaakt, zodat je kunt oefenen met situaties die realistisch zijn binnen jouw bedrijf.

TIP: combineer de cursus met een scenario- of ontruimingsoefening

Wil je zeker weten dat iedereen in de organisatie weet wat hij of zij moet doen bij calamiteiten? Oefen dan regelmatig met een ontruiming. Ontruimingsoefeningen worden gefaseerd opgebouwd, oplopend in moeilijkheid en complexiteit. Combineer je een ontruimingsoefening met een scenario-oefening, dan maak je het geheel nóg realistischer. Meer informatie over ontruimings- en scenariooefeiningen

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.