Incompany cursussen / groepscursussen


Jubileumactie!
Plan voor 31 december een InCompany-training BHV of BHV Herhaling en ontvang €200,- introductiekorting op een training Omgaan met Ongewenst Gedrag! Bekijk de actie en voorwaarden.
Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s of medewerkers die opgeleid moeten worden? Een optimale samenwerking begint met samen trainen. Bovendien levert dit je ook nog eens voordeel op in de cursuskosten per deelnemer. Door onze gunstige tariefstelling wordt het opleiden van je BHV'ers namelijk goedkoper naarmate er meer cursisten in de groep zitten. Eventueel kunnen wij ook een locatie regelen. Efficiënt opleiden? Combineer een cursus of workshop met een scenario- of ontruimingsoefening! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dan hieronder verder en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.
incompany
Basis BHV incompany
Om adequaat te kunnen handelen in geval van calamiteiten is de cursus Basis BHV onontbeerlijk. Ontdek de vele mogelijkheden om deze incompany-cursus te organiseren.
> Basis BHV incompany
Incompany
herhaling BHV Incompany
Om kennis en vaardigheden op peil te houden is herhaling onontbeerlijk. Ook de diverse herhalingscursussen die wij aanbieden kunnen incompany georganiseerd worden.
Lees meer
incompany
Hoofd BHV incompany
Om de bedrijfsnoodorganisatie in goede banen te leiden moet een hoofd BHV aangesteld worden. Uiteraard kan deze niet functioneren zonder daarvoor opgeleid te zijn.
Lees meer
incompany
EHBO incompany
Incompany cursussen worden verzorgd volgens het programma van het Oranje Kruis. Naast de basis EHBO biedt BHV.NL nog diverse andere EHBO-cursussen aan.
Lees meer
incompany
Brandmeldinstallatie incompany
Overal waar een brandmeldinstallatie aanwezig is, moet een beheerder daarvan aangewezen worden. Daarnaast kan het handig zijn als meerdere medewerkers de installatie kunnen bedienen en uitlezen.
Lees meer
Incompany
Communicatie incompany
Alles valt of staat met communicatie. Ook op het gebied van veiligheid valt vaak winst te behalen op dat gebied. Er is een aantal workshops en cursussen beschikbaar waarin je efficiënter leert communiceren bij calamiteiten.
Lees meer

VUL JE CURSUS AAN MET

Om te zorgen dat de BHV'ers volledig voorbereid zijn op mogelijke calamiteiten is het mogelijk om een cursus aan te vullen met een workshop of ontruimingsoefening. Ontdek hieronder de mogelijkheden of neem direct contact op.
incompany
Workshops
Soms bieden workshops een prima aanvulling aan je opleidingsvraag. Of je combineert meerdere workshops tot een cursus of een workshop met een ontruimingsoefening. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan workshops.
Lees meer
incompany
Ontruiming incompany
Weet iedereen wat hij of zij moet doen bij een ontruiming? Hierin oefenen kan van levensbelang zijn. Ontruimingsoefeningen worden gefaseerd opgebouwd, oplopend in moeilijkheid en complexiteit.
Lees meer
MTC
Mobiel Trainingscentrum
Het Mobiel Trainingscentrum (MTC) geeft het oefenen van brandbestrijding en ontruiming een extra dimensie. Realistisch oefenen zonder daarvoor ver van huis te hoeven dat kan! BHV.NL komt naar je toe, gewoon op jouw eigen locatie.
Lees meer

Locaties

Incompany, outcompany of op het oefencentrum trainen. Wat is haalbaar voor jou? Wat zijn je wensen? Wij denken graag met je mee.
Incompany
je eigen locatie
Bij zes of meer medewerkers komt onze docent naar jou toe. Jij regelt de locatie en de catering. Wij regelen de rest!
Je eigen locatie
Outcompany
een locatie van bhv.nl
Als jouw locatie niet geschikt is voor de cursus, kun je ook met je groep terecht op een van onze meer dan 60 locaties door heel Nederland.
> Bekijk de mogelijkheden
Locatie
Oefencentrum
Nóg realistischer en praktijkgerichter trainen? Dat kan in het oefencentrum van Spinel in Dordrecht.
Oefencentrum Dordrecht

Zelf regelen via je eigen friendportal

Direct alles rondom scholing van je BHV'ers regelen in een eigen digitale omgeving levert veel voordelen op. Werken er meer dan 150 medewerkers in je organisatie en/of heeft je organisatie meerdere vestigingen, dan is een friendportal zeker interessant voor jou.

TIP: Combineer de cursus met een scenario- of ontruimingsoefening

Wil je zeker weten dat iedereen in de organisatie weet wat hij of zij moet doen bij calamiteiten? Oefen dan regelmatig met een ontruiming. Ontruimingsoefeningen worden gefaseerd opgebouwd, oplopend in moeilijkheid en complexiteit. Combineer je een ontruimingsoefening met een scenario-oefening, dan maak je het geheel nóg realistischer.

BHV VERPLICHT? WAT ZEGT DE WET?

BHV verplicht?! Wat moet je nou precies als werkgever? Laten we bij het begin beginnen. Wat is bedrijfshulpverlening (BHV) nu eigenlijk en wat moet je als werkgever regelen?

MAATWERK, IS DAT DUUR?

Maatwerk betekent bij BHV.NL niet alleen dat wij een opleidingsprogramma op maat maken, maar ook dat wij samen met jou kijken naar budgettaire mogelijkheden of onmogelijkheden. Daar passen wij het maatwerk op aan. Jouw wensen en mogelijkheden staan voorop!

Erkende kwaliteit


info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen