EHBO CURSUSSEN - HET ORANJE KRUIS

Met een Eerste hulp bij ongevallen training (EHBO-cursus) volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis leer je hoe je direct na een ongeluk eerste hulp kan verlenen. Als eerstehulpverlener bied je spoedeisende hulpverlening in afwachting van professionele eerstehulpverleners. Met een diploma van Het Oranje Kruis op zak toon je aan dat jouw kennis en vaardigheden aan de gestelde kwaliteitseis van het Oranje Kruis voldoet.
 

EHBO cursus Het Oranje Kruis

BHV.NL biedt diverse EHBO cursussen van Het Oranje Kruis aan. Het zijn meer daagse trainingen die volledig klassikaal worden gegeven. Individueel te volgen of als groepscursus.
Het Oranje Kruis EHBO
EHBO basis
Haal in 3 dagen tijd je Oranje Kruis EHBO diploma. Met deze basiscursus EHBO leer je alles wat je kunt doen maar ook wat je juist moet laten in geval van calamiteiten. Na de basiscursus EHBO ben je in staat om op de juiste wijze Eerste Hulp te verlenen.
 
Het Oranje Kruis EHBO
EHBO Herhaling
Na het volgen van de EHBO basiscursus hou je elke 2 jaar je EHBO kennis en vaardigheden up to date met deze 1 daagse EHBO herhalingscursus. Een actieve dag waarin wij jouw competenties trainen om Het Oranje Kruis diploma weer met 2 jaar te verlengen.
 
Het Oranje Kruis EHBO
EHBO Basis aan kinderen (incompany)
Speciaal voor (gast)ouders, medewerkers van kinderdagverblijven, jeugdzorg en onderwijsinstellingen verzorgen wij de cursus EHBO aan kinderen. In deze 2-daagse groepscursus conform de richtlijnen van Het Oranje Kruis krijg je kennis over eerste hulp aan kinderen en leer je adequaat handelen.
 

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen