Oranje Kruis EHBO

Met een Eerste hulp bij ongevallen training (EHBO-cursus) volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis leer je hoe je direct na een ongeluk eerste hulp kan verlenen. Als eerstehulpverlener bied je spoedeisende hulpverlening in afwachting van professionele eerstehulpverleners. Met een diploma van Het Oranje Kruis op zak toon je aan dat jouw kennis en vaardigheden aan de gestelde kwaliteitseis van het Oranje Kruis voldoet.

EHBO cursus – Het Oranje Kruis

BHV.NL biedt diverse Oranje Kruis EHBO cursussen aan. Het zijn meerdaagse trainingen die volledig klassikaal worden gegeven. Individueel te volgen of als groepscursus. Vind een EHBO cursus of EHBO herhalingscursus die bij jou past! 
Het Oranje Kruis EHBO
EHBO basis
Haal in 2 dagen tijd je Oranje Kruis EHBO diploma. Met deze basiscursus EHBO leer je alles wat je kunt doen maar ook wat je juist moet laten in geval van calamiteiten. Na de basiscursus EHBO ben je in staat om op de juiste wijze Eerste Hulp te verlenen.
 
Het Oranje Kruis EHBO
EHBO Herhaling
Na het volgen van de EHBO basiscursus hou je elke 2 jaar je EHBO kennis en vaardigheden up to date met deze 1 daagse EHBO herhalingscursus. Een actieve dag waarin wij jouw competenties trainen om Het Oranje Kruis diploma weer met 2 jaar te verlengen.
 
Het Oranje Kruis EHBO
EHBO Basis aan kinderen (incompany)
Speciaal voor (gast)ouders, medewerkers van kinderdagverblijven, jeugdzorg en onderwijsinstellingen verzorgen wij de cursus EHBO aan kinderen. In deze 2-daagse groepscursus conform de richtlijnen van Het Oranje Kruis krijg je kennis over eerste hulp aan kinderen en leer je adequaat handelen.
 

EHBO cursus Oranje Kruis

Bij BHV.NL bieden we ook een EHBO cursus van het Oranje Kruis aan. Dit is een cursus die voldoet aan de officiële richtlijnen van het Oranje Kruis. Na voltooiing van deze cursus ontvang je ook het EHBO diploma Oranje Kruis. Dit is een officieel document waarmee je kunt aantonen dat je de Oranje Kruis EHBO cursus met succes hebt afgerond. Wij bieden hierbij een EHBO basiscursus, EHBO herhalingscursus en een EHBO basiscursus voor kinderen aan. Deze cursussen zijn allemaal conform de richtlijnen van het Oranje Kruis. Nadat je de EHBO cursus hebt afgerond is het diploma beperkt geldig. De geldigheid EHBO diploma Oranje Kruis bedraagt 2 jaar. Daarna kun je met een herhaling EHBO Oranje Kruis het EHBO diploma verlengen met opnieuw 2 jaar. Na afronding van de cursus weet je:
  • welke vormen van eerste hulp er zijn;
  • hoe je praktisch kan handelen omdat je geoefend hebt met een lotusslachtoffer;
  • hoe je veelvoorkomende ziektebeelden kunt herkennen;
  • hoe je efficiënt en daadkrachtig kan optreden bij calamiteiten.
Ook is het mogelijk om een spoedcursus EHBO Oranje Kruis te volgen. Hiermee kun je binnen een dag het officiële Oranje Kruis EHBO diploma behalen. 

Oranje Kruis EHBO: wat zijn de voordelen?

Een EHBO diploma is natuurlijk leuk, maar wat kun je ermee? De voordelen van Oranje Kruis EHBO worden hieronder toegelicht. In eerste instantie bedraagt de tijdsinvestering voor een basiscursus 3 lesdagen. Een EHBO herhalingscursus Oranje Kruis kan al binnen 1 lesdag geregeld worden. Wat zijn de voordelen?
  • In sommige bedrijfstakken is het zelfs verplicht, zoals bij de kinderopvang. 
  • EHBO kan het verschil maken tussen leven en dood
  • Ook buiten de kantoormuren kan de desbetreffende persoon zijn kennis en kunde inzetten in levensbedreigende situaties 

EHBO Oranje Kruis incompany, op locatie of online?

Natuurlijk kun je een EHBO cursus van het Oranje Kruis op locatie volgen. Wij bieden ruim 70 locaties aan waar je de cursus kunt volgen. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt! Ben je een bedrijf en wil je liever dat we langskomen bij jullie op locatie? Ook dat is mogelijk met de EHBO incompany cursus. Veel klanten vinden het tegenwoordig fijn om de cursus online uit te voeren. Met de Oranje Kruis EHBO cursus online is ook dat een optie, want hier combineer je de praktijkdag met een online thuisstudie. Profiteer van alle voordelen en start vandaag nog jouw EHBO cursus Oranje Kruis! Toch nog vragen? Neem contact met ons op

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.