BHVcontinu


BHVcontinu zorgt ervoor dat de kennis van BHV’ers altijd actueel is, zonder dat daar veel tijd en energie in gaat zitten. Het online platform biedt leerstof aan die op dat moment actueel en relevant is: aan de hand van persoonlijke resultaten wordt extra uitleg of verdieping van de theorie aangeboden. Speel duels onderling, houd je individuele scores bij en blijf altijd en overal op de hoogte van de voor jou geschikte theorie. Weinig moeite, veel resultaat!

Bekijk via deze link de tijdelijke BHVcontinu aanbieding.
Naast het testen van je kennis en het oefenen van vragen, kun je ook een duel aangaan met je collega's! 

Wat er aan bod komt bij BHVcontinu

In BHVcontinu worden de volgende onderwerpen standaard behandeld:
 • Eerste Hulp
 • Brand
 • Ontruiming
 • ​Communicatie
Er is altijd maatwerk mogelijk met specifieke vragen en opdrachten afgestemd op jouw branche, organisatie of zelfs locatie.

Voor wie is BHVcontinu geschikt?

BHVcontinu is geschikt voor iedereen die zijn of haar BHV- of EHBO- kennis op peil wil houden. Het platform is altijd en overal beschikbaar: als je 90 seconden tijd hebt dan kun je al iets nieuws leren.

Tijdsinvestering

Vrijwel geen: BHVcontinu gaat uit van de kracht van herhaling. Er wordt regelmatig nieuwe content voor je klaargezet, waar je ongeveer vijf minuten per dag mee aan de slag kunt. Daarnaast volg je jaarlijks de herhalingscursus, waarbij je praktische vaardigheden oefent en vertrouwen krijgt in het handelen als BHV'er. 

BHVcontinu pakketten

BHVcontinu is beschikbaar in verschillende pakketten, af te stemmen op de wensen van jouw organisatie en locatie. Kies voor het startpakket en laat je BHV’ers de kracht van BHVcontinu ervaren of breid uit met locatiespecifieke vragen, kennisitems en begeleiding en advies van onze opleidingskundige in het medium- of large-pakket.
Tijdelijke aanbieding
Wegens succes verlengd!
Ontdek BHVcontinu en zorg dat de kennis op het gebied van hulpverlening actueel blijft. Profiteer van de tijdelijke kennismakingskorting:
 • € 5,- per deelnemer voor één maand (normaal € 7,50) of:
 • € 10,- per deelnemer voor een periode van 2,5 maand (normaal € 18,75)
Bekijk hieronder de voorwaarden.
 
Individueel
7,50 per gebruiker per maand
Wil je gebruik maken van BHVcontinu dan neem je een jaarabonnement bij ons af.

Hiermee krijg je:
 • 12 maanden toegang tot vier BHV-topics
 • Duelleren met collega’s
 • Automatische reminder per mail als het weer tijd is om te oefenen.
 
VANAF 10 DEELNEMERS
PROFITEER JE VAN KORTING
Heb je 10 of meer medewerkers die gebruik willen maken van BHVcontinu? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

BHVcontinu kan naar wens eventueel uitgebreid worden met:
 • Maatwerk vragen over jouw organisatie
 • Rapportages (2 of 4 keer per jaar)
 • Begeleiding van een opleidingskundige (2 of 6 uur)
 • Opleidingsadvies n.a.v. resultaten
 

Voorwaarden tijdelijke aanbieding:

 • Deze actie is geldig vanaf 6 deelnemers
 • Het abonnement stopt automatisch na afgesproken periode
 • De kosten voor BHVcontinu worden vooraf in rekening gebracht
Direct aanvragen
Via het offerteformulier

CONTINU LEREN aanbod

Naast BHVcontinu bieden we nog meer varianten van digitaal leren aan. Continu leren is er voor iedereen die zijn BHV-, EHBO- of VCA-kennis op peil wil houden. Ontdek hieronder onze andere varianten van continu leren of bekijk de continu leren pagina
 

Voordelen BHVcontinu

 • Theorie écht waar en wanneer je wilt: in slechts 90 seconden leer je al iets nieuws
 • Hoog leerrendement door korte herhalingen
 • Past eenvoudig in een drukke agenda
 • Persoonlijk aanbod van kennisitems op basis van leerdoelen
 • Feedback bij elk antwoord
 • Inzicht in aanwezige en bij te sturen kennis door middel van rapportages
 • Automatisch input voor het praktische trainingsprogramma
 • Daag collega’s uit en motiveer elkaar om kennis op peil te houden
 • Automatische notificaties ter herinnering
 • Aantrekkelijke kortingen op basis van aantal gebruikers

Veelgestelde vragen

BHVcontinu is een micro-learning app. Wat is dat?

Met micro-learning doe je in een korte tijd specifieke kennis op. Leerinhoud wordt opgedeeld in kleine stukjes, zodat je het beter onthoudt. Het gaat dus om korte termijn leeractiviteiten. Micro-learning helpt om de aandacht en concentratie beter vast te houden.

Hoe leer je met BHVcontinu?

De kracht van BHVcontinu zit in het herhalen van je kennis op het juiste moment. Als je kennis maar één keer tot je neemt, onthoud je het maar even en vergeet je het snel weer. Als je iets leert en dat ook regelmatig herhaalt, dan onthoudt je de kennis langer. De vragen en brainsnacks die je met BHVcontinu oefent, worden herhaalt, zodat je blijft onthouden wat je geleerd hebt. In het begin worden de vragen vaker herhaald. Als je de vragen goed beantwoord, duurt het steeds langer voordat je dezelfde vragen weer moet herhalen.

Wat maakt het leren met BHVcontinu leuk?

Bij BHVcontinu wordt er gebruik gemaakt van gamification-elementen. Je ontvangt beloningen, ziet voortdurend je progressie en ontvangt direct feedback. Zo wordt je motivatie en betrokkenheid vastgehouden. Daarnaast kun je collega’s uitdagen voor een kennisduel en zorgen dat je hoog op de ranglijst komt te staan.

Wat is het voordeel van BHVcontinu ten opzichte van e-learning?

Met BHVcontinu krijg je kleine stukjes inhoud aangeboden aan de hand van verschillende werkvormen en media. Dit zorgt voor variatie en dynamiek in je leerervaring. Daarnaast past BHVcontinu helemaal bij deze tijd: ook met een overvolle agenda kun je leren met de app en tussen je activiteiten door een aantal vragen maken.

Hoe kan je oefenen met BHVcontinu?

De app werkt op elk apparaat. Je voortgang wordt opgeslagen, zodat je verdergaat waar je gebleven bent als je van apparaat wisselt. De app is te downloaden in de Google Playstore of de Apple App Store of in je browser in via de webapp.

Hoe kan ik de motivatie van mijn medewerkers verhogen met BHVcontinu?

Je kunt automatische notificaties instellen voor je medewerkers. Bijvoorbeeld een notificatie dat hun score te laag is of dat er nieuwe vragen beschikbaar zijn in de app. Zo hoef je zelf geen herinneringen uit te sturen. De notificaties kun je laten aanpassen, zodat ze helemaal toegespitst zijn op jouw medewerkers.

Hoe houd je met BHVcontinu de voortgang van je medewerkers bij?

BHVcontinu geeft inzicht in de activiteit, de voortgang en het kennisniveau van je medewerkers. Aan de hand van deze data kun je vervolgstappen nemen. Zo kun je bijvoorbeeld besluiten nieuwe onderwerpen te introduceren.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.