Jubileumactie!

Bij het volgen van een incompany cursus op jouw locatie ontvangen jouw medewerkers onze calamiteitenkaart cadeau!

BHV op locatie


Een BHV incompany cursus is een BHV cursus op locatie. Wanneer je binnen je bedrijf meerdere mensen tegelijk wilt opleiden kunnen wij de cursus voor je op locatie verzorgen. Vanaf 6 of meer deelnemers is dit interessant. Uiteraard levert afname van een cursus voor meerdere personen je ook lagere cursuskosten per deelnemer op.

Blijft jouw bedrijf operationeel tijdens deze nieuwe corona-maatregelen? Dan blijven wij jullie ondersteunen met trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid op jouw locatie. Uiteraard volgen wij tijdens deze training het protocol ‘veilig trainen’ en hebben wij voorwaarden opgesteld waar een cursusruimte aan moet voldoen. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Tip! Wist je dat maart en april en september tot en met november elk jaar bij ons de drukste maanden zijn? In 2021 jaar verwachten wij extreme drukte. Wil jij in één van deze maanden een training volgen? Plan dan zo snel mogelijk een training in.

BHV incompany cursusaanbod

Bekijk onderstaande (individueel te volgen) cursussen voor het programma en vraag vrijblijvend een offerte aan
Ook wanneer je meerdere medewerkers wilt opleiden tot EHBOíers kun je bij ons terecht. Bekijk hiervoor ons aanbod EHBO incompany cursussen.
incompany
Basis BHV incompany
Om adequaat te kunnen handelen in geval van calamiteiten is het volgen van de cursus Basis BHV essentieel. Ontdek de vele mogelijkheden om deze incompany-cursus te organiseren.
 
Incompany
herhaling BHV Incompany
Om kennis en vaardigheden op peil te houden is herhaling onontbeerlijk. Ook de diverse herhalingscursussen die wij aanbieden kunnen incompany georganiseerd worden.
 
incompany
Brandmeldinstallatie incompany
Overal waar een brandmeldinstallatie aanwezig is, moet een beheerder daarvan aangewezen worden. Daarnaast kan het handig zijn als meerdere medewerkers de installatie kunnen bedienen en uitlezen.
 

BHV op locatie: de mogelijkheden

Jouw medewerkers hoeven niet naar een van onze locaties te komen, maar wij geven de BHV cursus op locatie. Dit kan je eigen bedrijf zijn, maar desgewenst kunnen wij ook een andere locatie voor je regelen. Het voordeel van deze incompany cursus is dat wij de training kunnen afstemmen op de risico's binnen je bedrijf, zodat jouw BHV'ers gericht kunnen oefenen met situaties die in een noodsituatie in jouw bedrijf kunnen voorkomen.
 
Wij bieden verschillende BHV op locatie cursussen aan. Hebben je medewerkers nog niet eerder een BHV cursus gevolgd? Dan is de Basis BHV incompany cursus de cursus om te volgen. In deze cursus worden jouw medewerkers opgeleid tot BHV'ers.
 
Heb je al BHV'ers binnen jouw bedrijf, maar verlopen hun certificaten binnenkort of willen ze de lesstof graag nog een keer herhalen? Dan is de BHV herhalingscursus de beste optie.

Ook wanneer je meerdere medewerkers wilt opleiden tot EHBO’ers kun je bij ons terecht. Bekijk hiervoor ons aanbod EHBO incompany cursussen.
Incompany
je eigen locatie
Bij zes of meer medewerkers komt onze docent naar jou toe. Jij regelt de locatie en de catering. Wij regelen de rest!
 
Outcompany
een locatie van bhv.nl
Als jouw locatie niet geschikt is voor de cursus, kun je ook met je groep terecht op een van onze meer dan 60 locaties door heel Nederland.
 
Locatie
Oefencentrum
Nóg realistischer en praktijkgerichter trainen? Dat kan in het oefencentrum van Spinel in Dordrecht.
 

Vul je cursus aan met

Om te zorgen dat de BHV'ers volledig voorbereid zijn op mogelijke calamiteiten is het mogelijk om een cursus aan te vullen met een workshop of ontruimingsoefening. Ontdek hieronder de mogelijkheden. Door te kiezen voor modulair trainen stel je zelf je cursus samen tot een maatwerk programma. Eventueel gecombineerd met één van onderstaande mogelijkheden. Meer weten? Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. of neem direct contact op.
incompany
Workshops
Soms bieden workshops een prima aanvulling aan je opleidingsvraag. Of je combineert meerdere workshops tot een cursus of een workshop met een ontruimingsoefening. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan workshops.
 
incompany
Ontruiming incompany
Weet iedereen wat hij of zij moet doen bij een ontruiming? Hierin oefenen kan van levensbelang zijn. Ontruimingsoefeningen worden gefaseerd opgebouwd, oplopend in moeilijkheid en complexiteit.
 
MTC
Mobiel Trainingscentrum
Het Mobiel Trainingscentrum (MTC) geeft het oefenen van brandbestrijding en ontruiming een extra dimensie. Realistisch oefenen zonder daarvoor ver van huis te hoeven dat kan! BHV.NL komt naar je toe, gewoon op jouw eigen locatie.
 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Heb je interesse in een BHV cursus op locatie? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte bij ons op.
Wij maken een prijsopgave en een cursus op maat voor jouw bedrijf!
Meer weten over een BHV maatwerk training? Bekijk dan onze pagina met maatwerkoplossingen.
 

Waarom BHV.NL?

 
BHV.NL maakt zich al 25 jaar sterk voor de bedrijfsveiligheid in organisaties. Wij bieden een breed scala aan cursussen aan en adviseren bedrijven over de bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening binnen hun organisatie. En ook jou helpen wij daar graag mee! Onze ervaren instructeurs en adviseurs staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en jou en je medewerkers op te leiden.

BHV verplicht?


Is BHV verplicht? Wat moet je nou precies als werkgever? En wat zegt de wet hierover? Je leest er alles over in ons artkel "BHV verplicht?" 
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen