Hulp of advies nodig?
Neem contact op met Emiel
e.terbeest@bhv.nl
024 3730977

BHV op locatie


Een BHV incompany cursus is een BHV cursus op locatie. Wanneer je binnen je bedrijf meerdere mensen tegelijk wilt opleiden kunnen wij de cursus voor je op locatie verzorgen. Vanaf 6 of meer deelnemers is dit interessant. Bij een afname van een cursus voor meerdere personen geniet je namelijk van groepskorting.

>> Wil je inspiratie opdoen voor de veiligheidsaanpak van jouw organisatie in 2024? Ontdek hoe andere organisaties aan de slag gaan met veiligheid op de Laat je inspireren-pagina.

BHV incompany cursusaanbod

Bekijk onderstaande (individueel te volgen) cursussen voor het programma en vraag vrijblijvend een offerte aan
Ook wanneer je meerdere medewerkers wilt opleiden tot EHBO’ers kun je bij ons terecht. Bekijk hiervoor ons aanbod EHBO incompany cursussen.
incompany
Basis BHV incompany
Om adequaat te kunnen handelen in geval van calamiteiten is het volgen van de cursus Basis BHV essentieel. Ontdek de vele mogelijkheden om deze incompany-cursus te organiseren.
 
Incompany
herhaling BHV Incompany
Om kennis en vaardigheden op peil te houden is herhaling onontbeerlijk. Ook de diverse herhalingscursussen die wij aanbieden kunnen incompany georganiseerd worden.
 
incompany
Brandmeldinstallatie incompany
Overal waar een brandmeldinstallatie aanwezig is, moet een beheerder daarvan aangewezen worden. Daarnaast kan het handig zijn als meerdere medewerkers de installatie kunnen bedienen en uitlezen.
 

BHV cursus op eigen locatie: de mogelijkheden

Jouw medewerkers hoeven niet naar een van onze locaties te komen, maar wij geven de BHV cursus op locatie. Dit kan je eigen bedrijf zijn, maar desgewenst kunnen wij ook een andere locatie voor je regelen. Het voordeel van deze incompany cursus is dat wij de training kunnen afstemmen op de risico's binnen je bedrijf, zodat jouw BHV'ers gericht kunnen oefenen met situaties die in een noodsituatie in jouw bedrijf kunnen voorkomen.
 
Wij bieden verschillende BHV op locatie cursussen aan. Hebben je medewerkers nog niet eerder een BHV cursus gevolgd? Dan is de Basis BHV incompany cursus de cursus om te volgen. In deze cursus worden jouw medewerkers opgeleid tot BHV'ers.
 
Heb je al BHV'ers binnen jouw bedrijf, maar verlopen hun certificaten binnenkort of willen ze de lesstof graag nog een keer herhalen? Dan is de BHV herhalingscursus de beste optie.

Ook wanneer je meerdere medewerkers wilt opleiden tot EHBO’ers kun je bij ons terecht. Bekijk hiervoor ons aanbod EHBO incompany cursussen.
Incompany
je eigen locatie
Bij zes of meer medewerkers komt onze docent naar jou toe. Jij regelt de locatie en de catering. Wij regelen de rest!
 
Outcompany
een locatie van bhv.nl
Als jouw locatie niet geschikt is voor de cursus, kun je ook met je groep terecht op een van onze meer dan 60 locaties door heel Nederland.
 
Locatie
Oefencentrum
Nóg realistischer en praktijkgerichter trainen? Dat kan in het oefencentrum van Spinel in Dordrecht.
 

Wat zijn de voordelen van een BHV cursus op locatie?

Met een BHV cursus op locatie, ook wel BHV incompany genoemd, kun je profiteren van diverse voordelen. Maar wat zijn deze voordelen precies? En hoe kun je hiervan profiteren met jouw organisatie? Hieronder gaan dieper op in op de voordelen van BHV op eigen locatie.
  • BHV op locatie is al mogelijk vanaf 6 of meer deelnemers. Hierdoor kun je bovendien ook een voordeliger tarief betalen, omdat je meer korting krijgt hoe meer deelnemers er zijn.
  • Het BHV certificaat is 1 jaar geldig. Na dit jaar kun je een BHV herhalingscursus volgen. Ook de herhalingscursussen kunnen wij op locatie aanbieden.
  • Doordat de BHV cursus op eigen locatie gehouden wordt ben je al vertrouwd met de plek en kan er ook gerichter advies gegeven worden voor jouw specifieke bedrijf. Ook heb je de flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer de cursus gaat plaatsvinden en heb je geen kosten aan zaken zoals reiskosten en het huren van een ruimte.
  • Een BHV cursus op locatie is ook mogelijk in het Engels. Dit is perfect voor internationale bedrijven of bedrijven die veel Engelse werknemers in dienst hebben.

Deze voordelen maken de keuze wel heel eenvoudig. Start daarom vandaag nog jouw BHV cursus bij BHV.NL!

Vul je cursus aan met

Om te zorgen dat de BHV'ers volledig voorbereid zijn op mogelijke calamiteiten is het mogelijk om een cursus aan te vullen met een workshop of ontruimingsoefening. Ontdek hieronder de mogelijkheden. Door te kiezen voor modulair trainen stel je zelf je cursus samen tot een maatwerk programma. Eventueel gecombineerd met één van onderstaande mogelijkheden. Meer weten? Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. of neem direct contact op.
incompany
Workshops
Soms bieden workshops een prima aanvulling aan je opleidingsvraag. Of je combineert meerdere workshops tot een cursus of een workshop met een ontruimingsoefening. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan workshops.
 
incompany
Ontruiming incompany
Weet iedereen wat hij of zij moet doen bij een ontruiming? Hierin oefenen kan van levensbelang zijn. Ontruimingsoefeningen worden gefaseerd opgebouwd, oplopend in moeilijkheid en complexiteit.
 
MTC
Mobiele Trainingsunit
Het Mobiele Trainingsunit (MTU) geeft het oefenen van brandbestrijding een extra dimensie. Realistisch oefenen zonder daarvoor ver van huis te hoeven dat kan! BHV.NL komt naar je toe, gewoon op jouw eigen locatie.
 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Heb je interesse in een BHV cursus op locatie? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte bij ons op.
Wij maken een prijsopgave en een cursus op maat voor jouw bedrijf!
Meer weten over een BHV maatwerk training? Bekijk dan onze pagina met maatwerkoplossingen.
 

Waarom BHV.NL?

 
BHV.NL maakt zich al 25 jaar sterk voor de bedrijfsveiligheid in organisaties. Wij bieden een breed scala aan cursussen aan en adviseren bedrijven over de bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening binnen hun organisatie. En ook jou helpen wij daar graag mee! Onze ervaren instructeurs en adviseurs staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en jou en je medewerkers op te leiden.

BHV verplicht?


Is BHV verplicht? Wat moet je nou precies als werkgever? En wat zegt de wet hierover? Je leest er alles over in ons artkel "BHV verplicht?" 
Bel ons terug
.