Incompany workshops

Bij BHV.NL kun je terecht voor een groot aantal workshops op het gebied van bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid. Je kunt deze al incompany laten verzorgen als je zes of meer medewerkers hebt die je de workshop wil laten volgen. Zoek je naar een specifieke oplossing die past bij jouw medewerkers en organisatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Er zijn 2 mogelijkheden:
 

  • Vul een cursus aan met één of meerdere workshop(s)
  • Combineer meerdere workshops tot een programma

Incompany workshops

 
Op een efficiënte manier zes of meer mensen laten opleiden doe je door de workshop bij jou in het bedrijf of op een door jou gekozen locatie te laten plaatsvinden. Jij regelt de locatie, wij verzorgen de rest. De workshops zijn er in een aantal categorieën.
Workshops
BHV
Deze workshops betreffen de bedrijfshulpverlening in je organisatie. Breid de functie van Hoofd BHV uit met een workshop Preventiemedewerker, oefen met realistische scenario’s of leer hoe je gebruik maakt van een evacuatiestoel om niet-zelfredzame mensen te redden.
Lees meer
Workshops
Eerste hulp
Een groot scala aan workshops waarin je leert hoe je al dan niet moet handelen in specifieke ongevalssituaties. Zo zijn er de workshop EHBO voor ouders en de workshop verbandleer, om maar een paar voorbeelden te noemen. Lees verder of vraag naar de mogelijkheden.
Lees meer
Workshop
BMI | beheerder brandmeldinstallatie
Is er bij jouw bedrijf een brandmeldinstallatie aanwezig, dan is het handig als je weet hoe je deze bedient en kunt uitlezen. Wij leren je dit aan de hand van de handleiding van je eigen brandmeldinstallatie.
Lees meer
instructie
ontruimers
Deze instructie is bedoeld voor alle medewerkers die moeten kunnen ontruimen in geval van een calamiteit. Dat hoeven geen BHV’ers te zijn; je kunt de keuze maken om deze taken van elkaar te scheiden. Tijdens deze twee uur durende instructie ga je aan de slag met zowel theorie als praktijk in je eigen organisatie.
Lees meer
Workshop
portofoongebruik
Aan de hand van de interne procedures die in jouw organisatie gelden, gaan we in deze praktijkgerichte workshop aan de slag met het communiceren met behulp van de portofoon. Goede communicatie kan bij calamiteiten immers van levensbelang zijn.
Lees meer
Workshop
veiligheidsinstructie
Als je je bedrijfsnoodplan en je ontruimingsplan optimaal wilt laten functioneren, is het raadzaam om alle medewerkers te instrueren over welke veiligheidsprocedures er gelden in jouw organisatie. We maken samen een ronde door het pand en wijzen op preventieve voorzieningen die aanwezig zijn.
Lees meer
Workshop
BHVescape
In deze workshop ervaar je letterlijk aan den lijve dat bedrijfshulpverlening aankomt op teamwork, taakverdeling, communicatie, samenwerking en stressbestendigheid. Kennis doe je op in een klaslokaal, maar die kennis onder lastige omstandigheden in praktijk brengen, is echt heel wat anders. Dat oefen je in de BHV Escape room, in ons Mobiele Trainings Centrum waarmee we graag naar je toekomen.
Lees meer

Cursusprogramma voor jouw organisatie

De voor jouw organisatie specifieke werkomstandigheden zorgen voor specifieke risico’s op het gebied van bedrijfsveiligheid voor je medewerkers. Dit vraagt steeds meer om veiligheidsoplossingen en opleidingsprogramma’s op maat. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een BHV-cursus en een van de workshops op deze pagina.

Wat is het verschil tussen EHBO en BHV?

Als je nog niet zo lang bezig bent met verdiepen in bedrijfsveiligheid, dan lijken al die afkortingen en cursussen misschien wel veel op elkaar. Toch zijn er wel degelijk verschillen. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen EHBO en BHV, en welke cursus heb je dan nodig?

Waarom BHV.NL

Bij BHV.NL hebben wij oog voor wat jij nodig hebt om de veiligheid en bedrijfscontinuïteit in jouw organisatie te waarborgen. Hoe kun jíj veiligheid beter organiseren? Al 25 jaar staan onze ervaren instructeurs en gespecialiseerde adviseurs voor je klaar om deze vraag te beantwoorden.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen