Incompany workshops

Bij BHV.NL kun je terecht voor een groot aantal workshops op het gebied van bedrijfshulpverlening en bedrijfsveiligheid. Je kunt deze al incompany laten verzorgen als je zes of meer medewerkers hebt die je de workshop wil laten volgen. Zoek je naar een specifieke oplossing die past bij jouw medewerkers en organisatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor al onze cursussen volgen wij het protocol ‘veilig trainen’. Tijdens een incompany-cursus geven wij de training op jouw locatie. Om de veiligheid van zowel  jouw medewerkers, als onze instructeur te garanderen zijn er een aantal voorwaarden waaraan de cursusruimte dient te voldoen. Bekijk de checklist hier.

Er zijn verschillende mogelijkheden:
 

Incompany workshops

 
Op een efficiënte manier zes of meer mensen laten opleiden doe je door de workshop bij jou in het bedrijf of op een door jou gekozen locatie te laten plaatsvinden. Jij regelt de locatie, wij verzorgen de rest. De workshops zijn er in een aantal categorieën.
Workshops
BHV
Deze workshops betreffen de bedrijfshulpverlening in je organisatie. Oefen met realistische scenario’s of leer hoe je gebruik maakt van een evacuatiestoel om niet-zelfredzame mensen te redden.
 
Workshops
Eerste hulp
Een groot scala aan workshops waarin je leert hoe je al dan niet moet handelen in specifieke ongevalssituaties. Zo zijn er de workshop EHBO voor ouders en de workshop verbandleer, om maar een paar voorbeelden te noemen. Lees verder of vraag naar de mogelijkheden.
 
Workshop
BMI | beheerder brandmeldinstallatie
Is er bij jouw bedrijf een brandmeldinstallatie aanwezig, dan is het handig als je weet hoe je deze bedient en kunt uitlezen. Wij leren je dit aan de hand van de handleiding van je eigen brandmeldinstallatie.
 
instructie
ontruimers
Deze instructie is bedoeld voor alle medewerkers die moeten kunnen ontruimen in geval van een calamiteit. Dat hoeven geen BHV’ers te zijn; je kunt de keuze maken om deze taken van elkaar te scheiden. Tijdens deze twee uur durende instructie ga je aan de slag met zowel theorie als praktijk in je eigen organisatie.
 
Workshop
portofoongebruik
Aan de hand van de interne procedures die in jouw organisatie gelden, gaan we in deze praktijkgerichte workshop aan de slag met het communiceren met behulp van de portofoon. Goede communicatie kan bij calamiteiten immers van levensbelang zijn.
 
Workshop
veiligheidsinstructie
Als je je bedrijfsnoodplan en je ontruimingsplan optimaal wilt laten functioneren, is het raadzaam om alle medewerkers te instrueren over welke veiligheidsprocedures er gelden in jouw organisatie. We maken samen een ronde door het pand en wijzen op preventieve voorzieningen die aanwezig zijn.
 

Cursusprogramma voor jouw organisatie

De voor jouw organisatie specifieke werkomstandigheden zorgen voor specifieke risico’s op het gebied van bedrijfsveiligheid voor je medewerkers. Dit vraagt steeds meer om veiligheidsoplossingen en opleidingsprogramma’s op maat. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een BHV-cursus en een van de workshops op deze pagina.

Modulair trainen

Door middel van modulair trainen kunnen we een cursus volledig laten aansluiten bij de risico’s van jouw organisatie. Je selecteert namelijk zelf de onderwerpen/trainingsmodules die voor jullie relevant zijn. Zo kun je zelf de inhoud van de training bepalen en erop vertrouwen dat de training altijd aansluit bij de werkpraktijk van jouw medewerkers.

Wat is het verschil tussen EHBO en BHV?

Als je nog niet zo lang bezig bent met verdiepen in bedrijfsveiligheid, dan lijken al die afkortingen en cursussen misschien wel veel op elkaar. Toch zijn er wel degelijk verschillen. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen EHBO en BHV, en welke cursus heb je dan nodig?

Waarom BHV.NL

Bij BHV.NL hebben wij oog voor wat jij nodig hebt om de veiligheid en bedrijfscontinuïteit in jouw organisatie te waarborgen. Hoe kun jíj veiligheid beter organiseren? Al 25 jaar staan onze ervaren instructeurs en gespecialiseerde adviseurs voor je klaar om deze vraag te beantwoorden.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.