Veiligheidsmiddelen

Veiligheid in jouw organisatie optimaal organiseren om de bedrijfscontinuïteit te borgen, daar komt veel bij kijken. Naast het organiseren van een geoliede bedrijfsnoodorganisatie en het opleiden van alle BHV-functionarissen heb je ook de nodige middelen nodig, zoals ontruimingsplattegronden en instructiekaarten. BHV.NL weet er alles van en helpt je graag op weg.
Veiligheidsmiddelen
Ontruimingsplattegronden
Door ontruimingsplattegronden op strategische plaatsen in je gebouw op te hangen, kun je iedere aanwezige voorlichten over de vluchtwegen. Op de plattegrond staan onder andere de vluchtwegen, blusmiddelen en EHBO-voorzieningen aangegeven.
 
Veiligheidsmiddelen
Instructiekaarten
Wanneer jouw bedrijfsnoodplan te omvangrijk is voor de organisatie of als op bepaalde locaties aanvullende instructies gegeven moeten worden, kunnen instructiekaarten opgehangen worden. Deze instructiekaarten kunnen een procedure bevatten en/of plattegronden.
 
Veiligheidsmiddelen
Webshop
In onze aparte webshop vind je alle materialen en middelen die je nodig hebt op het gebied van evacuatie, bedrijfshulpverlening en EHBO.
 
Veiligheidsmiddelen
Cursusboek BHV
Een nieuw en innovatief leerboek en naslagwerk gecombineerd met een online omgeving. Bij het ontwikkelen van zowel het lesboek als de online omgeving zijn de nieuwste richtlijnen aangehouden.
 
Maatwerk
Modules of maatwerprogramma
Er zijn situaties die om maatwerk vragen. Dat kan standaard maatwerk zijn: een cursus die opgebouwd is uit een aantal modules. Maar ook een volledig programma afgestemd op jouw organisatie behoort tot de mogelijkheden.
 
Incompany
Groepscursussen
Bij zes of meer op te leiden medewerkers zijn incompany cursussen interessant voor jouw organisatie. Vrijwel al onze cursussen worden ook incompany aangeboden. We vertellen je er graag meer over.
 
Individuele deelnemers
Open cursus
Is je organisatie niet groot, dan bevelen wij van harte de individuele open cursussen bij je aan. Op meer dan 60 locaties door heel Nederland kun je terecht voor een groot scala aan cursussen.
 

Competentiescan

Als je behoefte hebt aan een onafhankelijke toetsing van de veiligheidscompetenties van je BHV’ers, biedt onze competentiescan uitkomst. In anderhalf uur tijd weet je precies hoe het gesteld is met de kennis en vaardigheden van je BHV’ers.

Daarom BHV.NL!

Het is belangrijk dat niet alleen jij, maar ook je collega's, patiënten, leerlingen en/of bezoekers zich veilig voelen in jouw organisatie en dat jouw veiligheidsorganisatie in actie komt als het erop aan komt. Niet alleen in fysieke noodsituaties, maar ook bijvoorbeeld als discussies dreigen te escaleren en er sprake is van ongewenst, agressief gedrag. Bij BHV.NL hebben wij oog voor wat jij nodig hebt om de veiligheid en bedrijfscontinuïteit in jouw organisatie te waarborgen. Hoe kun jíj veiligheid beter organiseren? Al 25 jaar staan onze ervaren instructeurs en gespecialiseerde adviseurs voor je klaar om deze vraag te beantwoorden.

Erkende kwaliteit


info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.