BHV Cursusboek - Hét Basisboek BedrijfsHulpVerlening

​BHV.NL introduceert Hét Basisboek BedrijfsHulpVerlening. Een nieuw en innovatief leerboek en naslagwerk gecombineerd met een online leeromgeving. Bij het ontwikkelen van zowel het lesboek als de online leeromgeving zijn de nieuwste richtlijnen aangehouden.

Lesboek Bedrijfshulpverlening

Het boek bevat de complete leerstof voor de basis van bedrijfshulpverlening en bestaat uit vier delen. In het 275 pagina’s tellende boek komen Eerste hulp, Brand, Communicatie en Ontruiming uitvoerig aan bod. Elk hoofdstuk kent een korte inleiding en beschrijft de leerdoelen. Aan het eind van elk hoofdstuk staat een ruime samenvatting van hetgeen geleerd. Ook is er per hoofdstuk een checklist waarmee je kunt controleren of je de leerstof goed beheerst. Aan het eind van elk deel staat alles nog eens handig op een rij.
Prijzen BHV cursusboek:
  •  1 – 25 stuks € 45 per stuk  
  • > 25 stuks: prijzen op aanvraag
Prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten    

Online

Naast het boek is er ook een website. Deze online leeromgeving is een belangrijke aanvulling op het boek en op de praktijk die je tijdens de cursus leert. Deze leeromgeving is persoonlijk en via een eigen inlog beschikbaar. Zo houd je kennis op peil waar en wanneer het je uitkomt. En kom je volgend jaar goed voorbereid naar de opfriscursus. Binnen de online leeromgeving vind je de volgende informatie:
  • Instructiefilms
  • Theorie en aanvullende informatie
  • Overzicht leerdoelen en checklisten
  • Oefentoetsen om parate kennis te testen
  • Oefenexamens - Door te oefenen met deze examens bereid je jezelf goed voor op de cursus

Certificaat

Het volgen van deze lesmethode geldt niet als vervanging van de Basiscursus BHV met e-learning. Het is een eigentijdse en uitgebreide vervanging van het huidige lesboek. Na het actief deelnemen aan de cursusdag(en) voldoe je aan de drie hoofdtaken van een bedrijfshulpverlener zoals benoemd in de Arbo-wet. Je ontvangt bij gebleken geschiktheid een officieel erkende draagpas van BHV.NL. Hiermee ben je klaar om tijdens een calamiteit of ongevalssituatie adequaat te handelen.

Bestellen?

Het nieuwe lesboek en een inlog voor de online leeromgeving zijn ook los van de cursussen bedrijfshulpverlening te koop. Meer informatie? Bel ons (024 – 3730977), stuur een email aan info@bhv.nl of vul het offerte formulier in.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.