Paradiso

Begin augustus 2016 vroegen wij Bram Hogenkamp, preventiemedewerker bij Paradiso, meer te vertellen over de samenwerking en zijn ervaringen met BHV.NL. Wij kregen onderstaande antwoorden terug op de vragen die wij hem stelden.

​Sinds wanneer werk je samen met BHV.NL?

Paradiso werkt sinds 2012 samen met BHV.NL.

​Waarom heeft Paradiso gekozen voor samenwerking met BHV.NL?

In 2011 hebben we onze BHV-organisatie geëvalueerd en besloten fors meer werknemers functiegericht BHV en EHBO op te leiden en daarvoor met een professionelere opleidingspartner in zee te gaan. We hebben een paar opties bekeken en kwamen uiteindelijk via de VNPF bij BHV.NL terecht. Na een kennismakingsgesprek was voor ons duidelijk dat BHV.NL een goede partner is voor onze opleidingswensen. 

​Welke diensten/cursussen/trainingen verzorgt BHV.NL voor Paradiso?

We nemen met name EHBO- en BHV-cursussen af. We hebben eerst vastgesteld welke functies EHBO- en BHV-gediplomeerd moeten zijn om gegarandeerd genoeg mensen met een hulpverlenende functie in huis te hebben. Vervolgens hebben we alle werknemers in die functies BHV en/of EHBO opgeleid. Momenteel hebben we zo’n 65 BHV-gediplomeerde medewerkers waarvan er 30 ook een EHBO diploma hebben. Zo hebben nu alle portiers, receptiemedewerkers en bedrijfsleiders zowel een EHBO- als BHV-diploma of staan ze in de planning dit binnen een paar maanden te behalen. Afhankelijk van het aantal deelnemers en onze locatiemogelijkheden nemen we zowel incompany als outcompany cursussen af voor groepen en af en toe open inschrijvingen voor individuele medewerkers. We hebben dit jaar ook als pilot een BHV competentiescan afgenomen voor een aantal medewerkers.

​Kun je omschrijven hoe de dienstverlening verloopt en wat dit Paradiso brengt?

Naast een accountmanager die de tijd neemt om te sparren over je BHV-wensen en -mogelijkheden beschikt BHV.NL over een goed bereikbare binnendienst waarmee het prettig plannen is. Ook heeft BHV.NL een groot aantal deskundige trainers. Dat laatste is natuurlijk cruciaal: vaak gaan werknemers met enige tegenzin naar een cursus of herhaling, maar na afloop zijn ze toch enthousiast omdat ze een nuttige cursus gehad hebben.
Jouw contactpersoon

Manja van Marwijk

Door de jaren heen heb ik in mijn werk bij BHV.NL veel kennis opgedaan. Daardoor is mijn interesse in horeca, cultuur en recreatie toegenomen en ben ik verder gegroeid in de onderwerpen die in deze branche spelen. Ik vind het fascinerend om te zien hoe gemakkelijk kleine incidenten ontstaan. Mensen zijn behulpzaam en willen graag helpen, maar zonder goede kennis of voorbereiding loopt het soms anders af dan de bedoeling was.
Manja van Marwijk

Lees meer

 • Moba kiest voor BHVAssist: “Als je het doet, doe het dan goed”
  Moba kiest voor BHVAssist: “Als je het doet, doe het dan goed”
  Moba kiest voor BHVassist: “Ideaal bij meerdere vestigingen”
   
 • Er zijn altijd veel meer risico’s dan je denkt. Koninklijke Stichting Defensiemusea
  Er zijn altijd veel meer risico’s dan je denkt. Koninklijke Stichting Defensiemusea
  De veiligheid garanderen voor bezoekers van alle leeftijden (0 tot 88 jaar) met alle stadia van zelfredzaamheid, verschillende binnen- en buitenterreinen en al het materieel is een enorme uitdaging.
 • BHVescape. Wat een toegevoegde waarde!
  BHVescape. Wat een toegevoegde waarde!
  Escape rooms. Je hebt er vast weleens van gehoord. Of er misschien zelfs al een keer aan meegedaan. 
 • BHVassist verhoogt efficiency BHV'ers ROC Nijmegen
  BHVassist verhoogt efficiency BHV'ers ROC Nijmegen
  Hoe BHVassist, een slimme app, de bedrijfsveiligheid enorm verhoogt
 • Contiweb over de samenwerking met BHV.NL
  Contiweb over de samenwerking met BHV.NL
  Joyce Beerens, Hoofd BHV bij Contiweb, over de samenwerking en haar ervaringen met BHV.NL
 • Van standaard BHV-cursussen naar training en dienstverlening op maat bij Sanoma
  Van standaard BHV-cursussen naar training en dienstverlening op maat bij Sanoma
  Hoe gaat een grote organisatie als Sanoma Media Netherlands BHV om met bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening?
 • BHV-cursus voor MBO-studenten Aventus
  BHV-cursus voor MBO-studenten Aventus
  “Verzorg voor 30 studenten die gaan stagelopen een BHV-training inclusief kinderreanimatie”.
 • Optisport over de maatwerktrainingen van BHV.NL
  Optisport over de maatwerktrainingen van BHV.NL
  Met 17 miljoen bezoekers per jaar en ruim 350 publieke voorzieningen in Nederland en België heeft Optisport verschillende veiligheidsrisico’s per locatie.
 • Florence wil alle lichten op groen voor optimale veiligheid
  Florence wil alle lichten op groen voor optimale veiligheid
  Met 17 verzorgings- en verpleeghuizen in Den Haag en omgeving waar zowel cliënten, bezoekers als medewerkers aanwezig zijn, is extra aandacht voor veiligheid geen overbodige luxe.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.