Herhaling BHV met resoluut handelen (incompany)

Bij een calamiteit of incident heeft de BHV'er een groot aantal taken uit te voeren. Hierop is hij of zij goed voorbereid door opleiding, training en oefening. Ervaren BHV'ers weten alles over het uitvoeren van levensreddende handelingen en treden adequaat op bij ontruiming. Volgens procedures wordt gealarmeerd en er is volop zorg voor eventuele slachtoffers.

Maar wat nou te doen als omstanders niet meewerken bij het ruimte geven aan een slachtoffer? Wat doe je als BHV'er als een collega weigert mee te werken aan een ontruiming? Hoe reageer je als BHV'er of Ploegleider BHV in een onbekende en stressvolle situatie?

Ik wil snel meer weten over

Tijdsinvestering:

  • 1 lesdag van 08.30 uur tot 16.00 uur

Wat er aan bod komt in de cursus

Tijdens de training worden de belangrijkste BHV-vaardigheden herhaald, zoals ontruiming, praktijk brand blussen en reanimatie. Daarnaast is er ruime aandacht voor het onder controle krijgen en houden van de eigen spanning. Middels technieken leert de BHV'er of Ploegleider BHV de persoonlijke beleving van spanning en stress zodanig te beïnvloeden dat er resoluut en handelend opgetreden wordt.

Door zowel theorie als praktijkoefeningen uit te voeren wordt ingegaan op ‘lastig gedrag’ en weerstand tijdens een BHV-inzet. BHV'ers en Ploegleiders leren reducerende technieken bij verschillende gedragingen door middel van praktijksimulaties.

Voor wie is deze cursus geschikt?

De cursus Herhaling BHV met resoluut handelen is een perfecte aanvulling voor (ervaren) BHV'ers en Ploegleiders BHV.

Incompany

Vanaf zes cursisten verzorgen wij de cursus op je eigen locatie. Niet alleen betaal je een veel lager tarief, maar je bespaart ook nog eens fors op reistijd en -kosten. Nog een voordeel: we kunnen de inhoud van de cursus exact afstemmen op de behoefte van jouw organisatie. Een incompany cursus is bovendien zeer laagdrempelig voor je medewerkers. En het gezamenlijk deelnemen is goed voor de teamgeest en onderlinge motivatie.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.