Samen werken aan veiligheid

Of je nou in de utiliteitsbouw werkt, een aannemersbedrijf hebt, in de grondbouw zit of bijvoorbeeld een sloopbedrijf hebt, werken in de bouw is niet zonder risico’s. Wist je dat in jouw branche gedrag vaak de oorzaak is van grote en kleine incidenten? Dit vraagt om specifieke maatregelen op het gebied van bedrijfsveiligheid. Met behulp van onze BHV Veiligheidschecklist weet jij precies hoe het er op dit moment voor staat met de veiligheid van jouw organisatie! Kunnen wij je helpen bij het vergroten van de veiligheid van jouw organisatie? We hebben veel ervaring in de bouwbranche. Ervaring die we graag met je delen. Al onze producten en programma’s hebben we daarom aangepast op de bouw. Qua inhoud en voorbeelden, maar ook op de manier waarop we de stof behandelen.

>> Wil jij aan de slag met jouw veiligheidsambitie? Dan kunnen wij je helpen! 


Heb jij ons artikel in de nieuwste editie van het Beton & Staalbouw-magazine al gelezen?
>>
laat je inspireren

Oplossingen voor jouw organisatie

> BHV (MODULAIR)

Een voordelige maatwerktraining voor jouw bouwbedrijf. Zo weet je zeker dat jouw medewerkers de handvatten krijgen die zij nodig hebben om te kunnen handelen binnen jouw organisatie.

  >> Ontdek modulair trainen
  >> Ontdek onze reguliere BHV-trainingen 
 

> BHV/EHBO VOOR CHAUFFEURS

In de bouw denk je niet direct aan chauffeurs, maar er werken er vele. Deze cursus geeft 7 accreditatie-punten in het kader van code 95.
  >> Ontdek BHV/EHBO voor chauffeurs


> VEILIG WERKEN

VCA BASIS & VCA-VOL

Veilig werken in de bouw begint met VCA. Met ons uitgebreide aanbod VCA-cursussen is er voor iedereen een passende oplossing. Wil jij graag een praktijkdag volgen of liever volledig zelfstandig aan de slag voor je examen?

> VCA BASIS & VCA-VOL

Met het volgen van een VCA Basis of VOL cursus vergroot je de veiligheid op je werkplek. Ontdek ons vernieuwde VCA-aanbod dat bestaat uit een zelfstudie met lesboek en een praktijkexamen op locatie.
>> Ontdek VCA BASIS 
>> Ontdek VCA-VOL 

> NIEUW! VCAcontinu

Oefen zelf in drie maanden tijd de theorie met onze VCAcontinu app en maak vervolgens het examen op locatie. Met de VCAcontinu app leer je waar en wanneer je wil en kun je zelfs collega's uitdagen voor een kennisduel!
>> Ontdek de online VCA-basiscursus
>> Ontdek de online cursus VCA-VOL
Jouw contactpersoon

Chris van Berkum

In de bouw zijn vele risico’s denkbaar. Met mijn achtergrond in de trainings- en ontwikkelingsbranche heb ik als doel mensen hiervan bewust te laten worden en een stap voorwaarts te laten zetten. Ik denk met je mee vanuit de risico’s in jouw organisatie, maar ook vanuit de vragen en wensen die in jouw organisatie leven ten aanzien van bedrijfsveiligheid. Dit alles vertaal ik naar een goed maatwerkprogramma.
Chris van Berkum

Onze klanten over BHV.NL

TRAININGEN BHV.NL DAGEN MEDEWERKERS VANDERSANDEN STEEDS WEER UIT
TRAININGEN BHV.NL DAGEN MEDEWERKERS VANDERSANDEN STEEDS WEER UIT
Bij Vandersanden maken medewerkers gebruik van zware machines. Het is belangrijk dat daar veilig mee wordt gewerkt. Routines maken het werk extra gevaarlijk. Benieuwd naar hoe deze uitdagingen op een praktijkgerichte en innovatieve manier worden aangepakt?
Lees meer

Onze klanten

Dagelijks houden wij ons bezig met het organiseren van veilige werkomgevingen. Dat doen wij met advies en door opleiden. Met o.a. onderstaande klanten delen wij onze passie voor bedrijfsveiligheid.
 • Mijzo
 • Heyday
 • TuDelft
 • Avans hogeschool
 • RANDSTAD
 • Topaz
 • TAKKO
 • Provincie Groningen
 • WESTCORD HOTELS
 • PATHÉ

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.