Bouw

Het spreekt voor zich dat werken in de bouw niet zonder risico’s is. Minder vanzelfsprekend is het dat gedrag vaak de oorzaak is van grote en kleine incidenten. Dat vraagt om interventies die gericht zijn op bewustwording bij medewerkers in de bouw. Onze accountmanager Chris van Berkum kan je er alles over vertellen.

Voldoe jij aan alle verplichtingen op het gebied van bedrijfsveiligheid? Met onze BHV Veiligheidschecklist weet jij precies hoe het ervoor staat met de veiligheid van jouw organisatie!
 • Cementfabrieken
 • Grondbouw
 • Utiliteit
 • ​Aannemers
 • Sloopbedrijven
Blijft jouw bedrijf operationeel tijdens deze nieuwe corona-maatregelen? Dan blijven wij jullie ondersteunen met trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid op jouw locatie. Uiteraard volgen wij tijdens deze training het protocol ‘veilig trainen’ en hebben wij voorwaarden opgesteld waar een cursusruimte aan moet voldoen. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Tip! Wist je dat maart en april en september tot en met november elk jaar bij ons de drukste maanden zijn? In 2021 jaar verwachten wij extreme drukte. Wil jij in één van deze maanden een training volgen? Plan dan zo snel mogelijk een training in.

Vernieuwd VCA cursusaanbod!

Cursusaanbod specifiek voor de Bouw

Specifieke veiligheidsrisico’s vragen om een specifiek cursusaanbod.
Via onderstaande blokken lees je hier meer over.
Bij jou op locatie  |  Locatie geregeld door BHV.NL  |  Landelijk trainen  |  Oefencentrum
BHV/EHBO
BHV/EHBO voor chauffeurs
In de bouw denk je niet direct aan chauffeurs, maar er werken er vele.  Deze cursus geeft recht op 7 accreditatie-punten in het kader van code 95.
 
Cursus
Hulpverlening Ge´soleerde Arbeid
Veel medewerkers in de bouw werken zonder andere mensen om zich heen. Zij moeten weten hoe te handelen bij calamiteiten.
 
VCA
VCA Basis en VCA-VOL
Door het behalen van je VCA-certificaat krijg je inzicht in onveilige situaties, ben je op de hoogte van de veiligheidsregelgeving en kun je bijdragen aan het voorkomen van ongevallen op het werk. 
 
Meer dan alarmeren alleen
BHVassist
Met grote aantallen bezoekers en medewerkers die door de hele organisatie heen werken kan de bezetting en alarmering een grote uitdaging zijn ten tijde van een incident.
 
Meer dan 60 locaties, altijd een bij jou in de buurt
Bekijk alle locaties

HOE VEILIG IS JOUW ORGANISATIE?


Ben jij op zoek naar inspiratie om de bedrijfsveiligheid van jouw organisatie te vergroten? Vraag dan gratis ons Helden magazine aan. Een magazine vol met innovaties, klantcases en een overzicht van onze product en dienstverlening. Alles op het gebied van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening!

> Laat je inspireren!

Bedrijfsoplossingen

Het goed organiseren van de bedrijfsveiligheid is best lastig. De invulling hiervan wordt deels bepaald door wetgeving en deels door jouw ambitie. BHV.NL heeft een uitgebreid dienstenpakket om jouw bedrijfsveiligheid te organiseren.
Jouw contactpersoon

Chris van Berkum

In de bouw zijn vele risico’s denkbaar. Met mijn achtergrond in de trainings- en ontwikkelingsbranche heb ik als doel mensen hiervan bewust te laten worden en een stap voorwaarts te laten zetten. Ik denk met je mee vanuit de risico’s in jouw organisatie, maar ook vanuit de vragen en wensen die in jouw organisatie leven ten aanzien van bedrijfsveiligheid. Dit alles vertaal ik naar een goed maatwerkprogramma.
Chris van Berkum

Onze klanten over BHV.NL

Zorggroep Ter Weel: Als kennis alleen niet genoeg is
Zorggroep Ter Weel: Als kennis alleen niet genoeg is
Het hebben van BHV-kennis absoluut voldoende, maar extra praktijkoefening, en dan zo realistisch mogelijk, heeft veel toegevoegde waarde. Ook omdat in zo’n situatie duidelijk wordt welke vaardigheden en wellicht ook welke kennis nog ontbreken.
Lees meer
Zorggroep Ter Weel: Echt oefenen maakt het verschil
Zorggroep Ter Weel: Echt oefenen maakt het verschil
Na de brand bij Ter Weel in 2016 was het duidelijk: dit nooit meer. Wilko Clarijs, bij Ter Weel verantwoordelijk voor de veiligheid, wist dat het anders moest: hij wilde een speciale training waarin alleen maar geoefend wordt, in situaties die de realiteit zo dicht mogelijk benaderen. Kristof Piotrowski, docent bij BHV.NL, ontwikkelde daarom een training waarin de druk op de ploegleiders zo hoog wordt opgevoerd dat je het bijna zou kunnen vergelijken met de hectiek van een echte noodsituatie. En waarin ook de brandweer een cruciale rol speelt.
Lees meer

Onze klanten

Dagelijks houden wij ons bezig met het organiseren van veilige werkomgevingen. Dat doen wij met advies en door opleiden. Met o.a. onderstaande klanten delen wij onze passie voor bedrijfsveiligheid.
 • Heyday
 • OPTISPORT
 • ROC Nijmegen
 • CORDAAN
 • RANDSTAD
 • SANOMA
 • TAKKO
 • ZORGGROEP TERWEEL
 • WESTCORD HOTELS
 • PATH╔

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen