EHBO incompany cursussen

Zijn er meerdere mensen binnen jouw bedrijf die een EHBO cursus moeten volgen? Dan is een EHBO incompany cursus een handige optie. Dit is een EHBO cursus op locatie. Meestal kiezen bedrijven ervoor om deze cursus op hun eigen locatie te laten plaatsvinden, maar desgewenst kunnen wij ook een andere locatie voor je regelen. Wij bieden vanaf 6 personen EHBO incompany cursussen aan. Bij afname van een cursus voor meerdere personen krijg je korting op de prijs per deelnemer.

In deze tijd is het belangrijk om een goede bedrijfsnoodorganisatie te hebben en je bedrijfshulpverleners te trainen. Juist op het bieden van hulp onder de huidige COVID-19 omstandigheden en de impact ervan op je hulpverlening. BHV.NL heeft haar trainingen hierop aangepast en voorwaarden opgesteld waar een cursusruimte aan moet voldoen
 

EHBO Cursusaanbod

Naast de reguliere EHBO-cursus en de herhalingscursus kun je ook bij ons terecht voor EHBO-cursussen die gericht zijn op een specifieke doelgroep. Bij zes of meer medewerkers verzorgen wij deze cursussen bij jou op locatie.
EHBO
EHBO Basis
Je medewerkers leren in drie dagen tijd alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om te kunnen handelen in geval van ongevallen of acute gezondheidsproblemen. De cursus wordt afgesloten met een examen van het Oranje Kruis.
 
EHBO
EHBO Herhaling
EHBO’ers herhalen in twee jaar alle competenties om het EHBO-diploma te verlengen. Jaarlijks vijf verplichte onderdelen (module 1) in combinatie met module 2 of module 3. Dit wijzigt per jaar. Er zijn twee verlengingsmomenten per jaar: in april en oktober.
 
EHBO
EHBO kinderen
Kinderen zijn impulsief. Dit verhoogt de kans op ongelukken. Vallen, verslikken, stoten of verbranden kunnen we nooit helemaal voorkomen. Wel kun je er voor zorgen dat je weet wat je moet doen als er iets gebeurt.
 
EHBO
EHBO in en om het water
Als je in een zwembad werkt, of in een andere waterrijke omgeving, is het belangrijk dat je weet wat je moet doen als iemand in het water in nood raakt. Er kan immers altijd iets gebeuren, ondanks alle voorzorgsmaatregelen.
 
Eerste hulp
Eerste hulp bij drank- en drugsincidenten | EHBD(u)
In het uitgaansleven gaat er geregeld iets mis bij het gebruik van drank en/of drugs. Weet jij wat je moet doen als je bij zoiets betrokken raakt? Je leert het in deze door het ministerie van VWS erkende cursus.
 
Workshops eerste hulp
Eerste hulp
Naast de verschillende EHBO-cursussen zijn er ook diverse workshops op het gebied van eerste hulp te volgen. Verschillende vaardigheden worden je in twee uur tijd aangeleerd door onze ervaren instructeurs.
 

EHBO cursus op locatie: cursusaanbod

Wij bieden verschillende EHBO cursussen aan die incompany gegeven kunnen worden. De EHBO basis cursus is bedoeld voor alle medewerkers die nog nooit eerder een EHBO-cursus hebben gevolgd en EHBO’er willen worden. Hebben jouw medewerkers al een EHBO diploma, maar moet dit verlengd worden? Dan kunnen zij de EHBO herhalingscursus volgen.

BHV.NL biedt ook nog verschillende gespecialiseerde EHBO incompany cursussen aan:
  • EHBO aan baby's en kinderen: speciaal voor EHBO aan kinderen
  • EHBO in en om het water: EHBO voor medewerkers die in een zwembad of andere waterrijke omgeving werken
  • Eerste hulp bij drank- en drugsincidenten: geschikt voor medewerkers die hiermee in aanraking komen in hun werk. Bijvoorbeeld in de horeca of op festivals. 
Wij helpen je graag om de geschikte cursus te bepalen voor jouw bedrijf. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor advies!

Wat is het verschil tussen EHBO en BHV?

Als je nog niet zo lang bezig bent met verdiepen in bedrijfsveiligheid, lijken alle afkortingen en cursussen misschien wel veel op elkaar. Toch zijn er wel degelijk verschillen. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen EHBO en BHV, en welke cursus heb je dan nodig?

Zelf EHBO Instructeur worden?

Heb jij altijd al zelf EHBO-cursussen willen geven? Dan is onze EHBO instructeur opleiding wellicht iets voor jou! Met deze opleiding wordt jij erkend Rode Kruis instructeur en ben je bevoegd om zelf EHBO-cursussen te geven. Help jij mee Nederland een stukje veiliger te maken?

Waarom BHV.NL


Bij BHV.NL hebben wij oog voor wat jij nodig hebt om de veiligheid bedrijfscontinuïteit in jouw organisatie te waarborgen. Hoe kun jíj veiligheid beter organiseren? Al 25 jaar staan onze ervaren instructeurs en gespecialiseerde adviseurs voor je klaar om deze vraag te beantwoorden.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen