Workshops eerste hulp

Naast de reguliere EHBO-cursussen kun je bij BHV.NL terecht voor speciale workshops voor specifieke hulpverlening. Je leert alles wat je aan eerste hulp kunt bieden. Of juist wat je moet laten. Onze ervaren en gecertificeerde instructeurs leren je op de juiste manier te handelen. Deze workshops worden incompany aangeboden.

Er zijn 2 mogelijkheden:
 

  • Vul een cursus aan met één of meerdere workshop(s)
  • Combineer meerdere workshops tot een programma

Incompany workshops eerste hulp

 
Op een efficiënte manier zes of meer mensen laten opleiden doe je door de workshop bij u in het bedrijf of op een door u gekozen locatie te laten plaatsvinden. U regelt de locatie, wij verzorgen de rest.
Workshop
Workshop verbandleer
Voor BHV’ers die meer willen weten over het gebruik van verbandmiddelen verzorgen wij deze workshop. We maken gebruik van het lesboekje van het Oranje Kruis.
Lees meer
Workshop
Workshop ziektebeelden
Het herkennen van acute ziektebeelden is van levensbelang. In twee uur tijd leer je symptomen herkennen en na afloop weet je hoe je moet handelen als je de symptomen herkent.
Lees meer
Workshop
Reanimatie met AED
Overal kunnen mensen getroffen worden door een hartstilstand. Het overlevingspercentage stijgt aanzienlijk als er iemand aanwezig is die kan reanimeren met behulp van een AED.
Lees meer
Workshop
Hulpverlening aan bed
Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor alle medewerkers van organisaties die acute eerste hulp moeten kunnen verlenen aan bedlegerige personen.
Hulpverlening aan bed
Workshop
EHBO voor ouders
Kinderen zijn impulsief. Dit verhoogt de kans op ongelukken. Vallen, verslikken, stoten of verbranden kunnen we nooit helemaal voorkomen. Wel kun je er voor zorgen dat je weet wat je moet doen als er iets gebeurt.
Lees meer
Workshop
Verkeersongelukken
Het zal je maar overkomen: je bent getuige van een verkeersongeluk. Dan wil je hulp kunnen bieden. Welke hulp kan en mag je bieden? Dat leer je in deze workshop. 
Lees meer
Workshop
Workshop Drank- & Drugsincidenten
Speciaal voor medewerkers die in aanraking kunnen komen met personen die onder invloed zijn van drank of drugs. Leer over de verschillende middelen, de uitwerking en de aangepaste hulp die je kan verlenen.
lees meer
Workshop
Ongevallen in de zomer
Speciale workshops voor specifieke hulpverlening in de zomermaanden. Je leert alles wat je aan eerste hulp kunt bieden bij bijvoorbeeld insectenbeten of oververhitting.
Ongevallen in de zomer

Cursusprogramma voor jouw organisatie

De voor jouw organisatie specifieke werkomstandigheden zorgen voor specifieke risico’s op het gebied van bedrijfsveiligheid voor je medewerkers. Dit vraagt steeds meer om veiligheidsoplossingen en opleidingsprogramma’s op maat. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een BHV-cursus en een van de workshops op deze pagina.

Wat is het verschil tussen EHBO en BHV?

Als je nog niet zo lang bezig bent met verdiepen in bedrijfsveiligheid, dan lijken al die afkortingen en cursussen misschien wel veel op elkaar. Toch zijn er wel degelijk verschillen. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen EHBO en BHV, en welke cursus heb je dan nodig?

Waarom BHV.NL

Bij BHV.NL hebben wij oog voor wat jij nodig hebt om de veiligheid en bedrijfscontinuïteit in jouw organisatie te waarborgen. Hoe kun jíj veiligheid beter organiseren? Al 25 jaar staan onze ervaren instructeurs en gespecialiseerde adviseurs voor je klaar om deze vraag te beantwoorden.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen