Workshop EHBO voor ouders

Kinderen zijn impulsief en soms roekeloos. Dit verhoogt de kans op ongelukken. Vallen, verslikken, stoten of verbranden kunnen we nooit helemaal voorkomen. Wel kun je er voor zorgen dat je hierop snel en adequaat reageert. In deze korte en praktijkgerichte workshop leer je noodzakelijke handelingen bij veel voorkomende ongelukken bij kinderen. De workshop is los te volgen, maar kan ook worden ingezet als onderdeel van modulair trainen. Wil je modulair trainen? Deze workshop is goed te combineren met de workshop ongevallen in de zomer.
Combineer met andere modules
Stel je eigen trainingsdag samen

Voor wie is deze workshop bestemd?

Ouders die willen leren eerste hulp te verlenen bij kinderen. Bijvoorbeeld organisaties in de kinderopvang kunnen deze workshop goed inzetten. Vanaf 2 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers verzorgen wij deze workshop op jouw locatie.

Inhoud workshop

Tijdens deze workshop komen de volgende onderdelen aan bod:
  • 5 basisregels bij eerste hulp;
  • behandeling bij (ernstig) bloedverlies;
  • behandeling van kleine ongevallen zoals schaafwonden;
  • bloedneus, voorwerp in neus, insektensteken, tandletsel;
  • stabiliseren van een bewusteloos kind met ademhaling.

Duur van de workshop

De workshop duurt 3 uur. 

Modulair trainen

Deze workshop kunnen we inzetten als modulaire training. Door middel van modulair trainen kunnen we een cursus volledig laten aansluiten bij de risico’s van jouw organisatie. Je kiest namelijk zelf de onderwerpen/modules die voor jouw organisatie relevant zijn en daarmee stellen we de cursusdag samen. Zo bepaal je dus zelf de inhoud van de training en kun je erop vertrouwen dat de training altijd aansluit bij de werkpraktijk van jouw medewerkers.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.