Advies

Er komt veel kijken bij het optimaal regelen van bedrijfsveiligheid. Enerzijds is er de wet- en regelgeving die het nodige van je eist, anderzijds heb je de ambities van je organisatie als het gaat om het borgen van veiligheid en bedrijfscontinuïteit. Daarom is het fijn als er iemand is die met je meedenkt en die je adviseert over de best passende oplossing voor jouw organisatie. BHV.NL heeft professionals in dienst die je van de eerste tot en met de laatste stap kunnen helpen.
RI&E
Risico-inventarisatie & evaluatie (RI&E)
Basis voor het werken aan goede arbeidsomstandigheden is het kennen van de risico’s. Als je de risico’s van je organisatie kent, kun je gericht werken aan het voorkomen van ongewenste situaties en aan het voorbereiden op de inzet van jouw bedrijfsnoodorganisatie.
 
Handboek bij calamiteiten
bedrijfsnoodplan
Jouw bedrijfsnoodplan is een handboek waarin precies staat beschreven wat je organisatie moet doen bij een calamiteit. Daarnaast wordt erin vermeld welke voorbereidingen getroffen zijn om risico's te minimaliseren.
 
Check op knelpunten
BHV-scan
Je bedrijfsnoodorganisatie is aan veranderingen onderhevig. Bij ontwikkelingen in je organisatie, de omgeving of wet- en regelgeving, moet je bedrijfsnoodorganisatie meeveranderen. Vaak zijn er specifieke knelpunten waar je advies over wilt krijgen. Het is goed de gekozen opzet te laten beoordelen door een deskundige adviseur.
 
Procedures alarmering en ontruiming
Ontruimingsplan
Wanneer jouw organisatie ontruimd moet worden, is het essentieel dat vooraf afgesproken is hoe de alarmering en ontruiming verloopt. In het ontruimingsplan zijn organisatiegegevens en instructies opgenomen, zodat iedere betrokkene weet wat er moet gebeuren. 
 
Gebouw en werkplek
Optimale inrichting
Wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over werkomstandigheden in je werkomgeving, of over ergonomie en werkplekinrichting, staan wij je graag bij. Maar ook voor het keuren van (elektrisch) materiaal ben je bij BHV.NL aan het juiste adres.
 
Veiligheidsmiddelen
Veiligheid gefaciliteerd
Naast het organiseren van een geoliede bedrijfsnoodorganisatie en het opleiden van alle BHV-functionarissen heb je ook de nodige middelen nodig, zoals ontruimingsplattegronden en instructiekaarten. BHV.NL weet er alles van en helpt je graag op weg.
 

Onze klanten over BHV.NL

Optisport over de maatwerktrainingen van BHV.NL
Optisport over de maatwerktrainingen van BHV.NL
Met 17 miljoen bezoekers per jaar en ruim 350 publieke voorzieningen in Nederland en België heeft Optisport verschillende veiligheidsrisico’s per locatie.
Lees meer
Vakantiepark De Krim
Vakantiepark De Krim biedt haar gasten een veilige vakantie dankzij BHV.NL
Vakantiepark De Krim op Texel verwelkomt iedere zomer vele gasten op hun vakantiepark in De Cocksdorp. En dus ook in het bijbehorende zwembad, waar plaats is voor 400 gasten. De medewerkers dragen daar een grote verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de gasten. In een zwembad komen vele mensen samen en is de kans op calamiteiten hoger dan gemiddeld. Want wat als iemand verdrinkt en je ziet het niet? Dat wil het vakantiepark koste wat kost voorkomen.
Lees meer

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.