Advies

Er komt veel kijken bij het optimaal regelen van bedrijfsveiligheid. Enerzijds is er de wet- en regelgeving die het nodige van je eist, anderzijds heb je de ambities van je organisatie als het gaat om het borgen van veiligheid en bedrijfscontinuïteit. Daarom is het fijn als er iemand is die met je meedenkt en die je adviseert over de best passende oplossing voor jouw organisatie. BHV.NL heeft professionals in dienst die je van de eerste tot en met de laatste stap kunnen helpen.
RI&E
Risico-inventarisatie & evaluatie (RI&E)
Basis voor het werken aan goede arbeidsomstandigheden is het kennen van de risico’s. Als je de risico’s van je organisatie kent, kun je gericht werken aan het voorkomen van ongewenste situaties en aan het voorbereiden op de inzet van jouw bedrijfsnoodorganisatie.
 
Handboek bij calamiteiten
bedrijfsnoodplan
Jouw bedrijfsnoodplan is een handboek waarin precies staat beschreven wat je organisatie moet doen bij een calamiteit. Daarnaast wordt erin vermeld welke voorbereidingen getroffen zijn om risico's te minimaliseren.
 
Check op knelpunten
BHV-scan
Je bedrijfsnoodorganisatie is aan veranderingen onderhevig. Bij ontwikkelingen in je organisatie, de omgeving of wet- en regelgeving, moet je bedrijfsnoodorganisatie meeveranderen. Vaak zijn er specifieke knelpunten waar je advies over wilt krijgen. Het is goed de gekozen opzet te laten beoordelen door een deskundige adviseur.
 
Procedures alarmering en ontruiming
Ontruimingsplan
Wanneer jouw organisatie ontruimd moet worden, is het essentieel dat vooraf afgesproken is hoe de alarmering en ontruiming verloopt. In het ontruimingsplan zijn organisatiegegevens en instructies opgenomen, zodat iedere betrokkene weet wat er moet gebeuren. 
 
Gebouw en werkplek
Optimale inrichting
Wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over werkomstandigheden in je werkomgeving, of over ergonomie en werkplekinrichting, staan wij je graag bij. Maar ook voor het keuren van (elektrisch) materiaal ben je bij BHV.NL aan het juiste adres.
 
Veiligheidsmiddelen
Veiligheid gefaciliteerd
Naast het organiseren van een geoliede bedrijfsnoodorganisatie en het opleiden van alle BHV-functionarissen heb je ook de nodige middelen nodig, zoals ontruimingsplattegronden en instructiekaarten. BHV.NL weet er alles van en helpt je graag op weg.
 

Onze klanten over BHV.NL

Moba kiest voor BHVAssist: “Als je het doet, doe het dan goed”
Moba kiest voor BHVAssist: “Als je het doet, doe het dan goed”
Moba kiest voor BHVassist: “Ideaal bij meerdere vestigingen”
 
Lees meer
Zuyd Hogeschool leidt studenten op volgens EHBO-richtlijnen Rode Kruis
Zuyd Hogeschool leidt studenten op volgens EHBO-richtlijnen Rode Kruis
Uit onderzoek bleek dat studenten gezondheidszorg en welzijn EHBO-trainingen misten in hun curricula. Docenten van Zuyd Hogeschool volgden daarom de opleiding tot EHBO-instructeur met Rode Kruis-licentie en geven hun kennis nu door aan studenten. Laat je inspireren! 
Lees meer

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.