Ontruimingsplan

Wanneer jouw organisatie ontruimd moet worden, is het essentieel dat vooraf afgesproken is hoe de alarmering en ontruiming verloopt. In het ontruimingsplan zijn organisatiegegevens en instructies opgenomen, zodat iedere betrokkene weet wat er moet gebeuren. Zo breng je collega's en andere aanwezigen snel en efficient in veiligheid.

Het kan een eis zijn van bijvoorbeeld de gemeente (brandweer) om een ontruimingsplan op te stellen conform de NEN 8112-richtlijn. Het ontruimingsplan voldoet aan deze richtlijn. Wij helpen je graag bij het opstellen van een goed plan.

Wat staat er in een ontruimingsplan?

Je mag van ons verwachten dat wij het volgende opnemen in jouw ontruimingsplan:
  • organisatiegegevens;
  • organisatie van de bedrijfshulpverlening;
  • alarmeringsprocedure;
  • taken van de deelnemers aan de BHV-organisatie, bij brand en ontruiming.
  • situeringstekening;
  • logboek BHV-organisatie.

Ge´nteresseerd?

De medewerkers van onze afdeling Advies kunnen je alles vertellen over bedrijfsnoodplannen, ontruimingsplannen en ontruimingsplattegronden. Je kunt hen bereiken via telefoonnummer 024 373 09 77. Uiteraard kun je hieronder ook direct een offerte aanvragen.

Welke opties zijn er nog meer?

Als je dat wenst, kunnen wij je ook van dienst zijn met:
  • oplevering ontruimingsplan met een presentatie van ongeveer 2 uur;
  • serviceovereenkomst; 1 jaar ‘helpdesk’ voor vragen over ontruimingsplan en jaarlijks bezoek om actualiteit van het ontruimingsplan te bespreken.

BHV Competentiescan

Wil je weten of jouw BHV'ers over alle competenties beschikken die zij nodig hebben? Bijvoorbeeld voor het ontruimen van jouw pand als zich een calamiteit voordoet? Laat ons het testen in slechts anderhalf uur tijd!

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen