Zorg

De zorg vraagt om specifieke maatregelen bij calamiteiten. In deze branche heb je te maken met niet-zelfredzame mensen die vaak niet alleen overdag, maar ook ’s nachts en in het weekend aanwezig zijn. Eric Berkvens is onze adviseur voor de zorgsector. Hij is specialist in wat er zoal komt kijken bij het organiseren van veiligheid in de zorg. Samen met jou stelt hij een maatwerkplan op om jouw werkomgeving veiliger te maken.
  • Verpleeghuizen
  • Woonzorgcentra
  • Gehandicaptenzorg
  • Jeugdzorg
  • Ziekenhuizen
  • Beschermd wonen

Cursusaanbod specifiek voor de zorg

 
Specifieke veiligheidsrisico’s vragen om een specifiek cursusaanbod.
Via onderstaande blokken lees je hier meer over. Bekijk hier welke cursussen geaccrediteerd zijn.

Bij jou op locatie  |  Locatie geregeld door BHV.NL  |  Landelijk trainen  |  Oefencentrum
Basis BHV
e-learning Zorg
In deze cursus, die bestaat uit een praktijkdag en een theoriegedeelte via e-learning, leer je hoe je BHV kunt toepassen in jouw zorgorganisatie.
 
Workshop
evacuatiestoel
In deze workshop EVAC chair oefen je op een realistische manier hoe je niet-zelfredzame personen met behulp van een evacuatiestoel kunt evacueren.
 
Workshop
hulpverlening aan bed
Speciaal voor mensen die acute eerste hulp moeten verlenen aan bedlegerige personen.
 
Cursus
Ongewenst gedrag en agressie
In de zorg heb je regelmatig te maken met ongewenst gedrag en agressie. Deze workshop leert je hiermee omgaan.
 
Meer dan 60 locaties, altijd een bij jou in de buurt
Bekijk alle locaties

HOE VEILIG IS JOUW ORGANISATIE?


Ben jij op zoek naar inspiratie om de bedrijfsveiligheid van jouw organisatie te vergroten? Vraag dan gratis ons Helden magazine aan. Een magazine vol met innovaties, klantcases en een overzicht van onze product en dienstverlening. Alles op het gebied van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening!

> Laat je inspireren!

Bedrijfsoplossingen

Het goed organiseren van de bedrijfsveiligheid is best lastig. De invulling hiervan wordt deels bepaald door wetgeving en deels door jouw ambitie. BHV.NL heeft een uitgebreid dienstenpakket om jouw bedrijfsveiligheid te organiseren.
Jouw contactpersoon

Eric Berkvens

“Veiligheid bereik je niet door muren te bouwen, maar door deuren te openen. Wij werken aan veiligheid voor jouw cliënten, medewerkers, bewoners en bezoekers.”
Eric Berkvens

Onze klanten over BHV.NL

Zorggroep Ter Weel: Training wordt praktijkervaring
Zorggroep Ter Weel: Training wordt praktijkervaring
In 2016 vond bij Zorggroep Ter Weel een afschuwelijke brand plaats waarbij drie bewoners de dood vonden. Die gebeurtenis heeft onvoorstelbaar veel impact gehad. Behalve heel veel verdriet was er ook verbijstering: hoe heeft dit kunnen gebeuren?
Lees meer
Florence wil alle lichten op groen voor optimale veiligheid
Florence wil alle lichten op groen voor optimale veiligheid
Met 17 verzorgings- en verpleeghuizen in Den Haag en omgeving waar zowel cliënten, bezoekers als medewerkers aanwezig zijn, is extra aandacht voor veiligheid geen overbodige luxe.
Lees meer

Onze klanten

Dagelijks houden wij ons bezig met het organiseren van veilige werkomgevingen. Dat doen wij met advies en door opleiden. Met onderstaande klanten delen wij onze passie voor bedrijfsveiligheid.
  • Florence
  • CORDAAN
  • ZORGSPECTRUM
  • ZORGGROEP TERWEEL

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen