Branchespecifieke oplossingen

Verschillende branches lopen verschillende veiligheidsrisico’s. Daar zijn dus ook specifieke oplossingen voor nodig om de risico’s zo klein mogelijk te maken. Bij BHV.NL heeft iedere branche een eigen team dat gespecialiseerd is in de betreffende branche. Zij kunnen je alles vertellen over de specifieke risico’s en de daarbij passende oplossingen.

Branches

Kijk hiernaast en hieronder bij jouw branche voor meer informatie.
Branche
Bouw
Ben je werkzaam in de bouw, dan gebruik je daar meestal materiaal bij waardoor je letsel kunt oplopen. En dat is slechts één van de veiligheidsrisico's die in de bouwsector voorkomen.
 
Branche
Industrie
In de industrie spelen andere veiligheids-vraagstukken dan in andere branches. Medewerkers daar lopen ook andere risico’s, bijvoorbeeld als er gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen.
 
Branche
Horeca, Cultuur en Recreatie
Als ontmoetingsplaats ontvang je grote aantallen bezoekers. Het goed organiseren van bedrijfsveiligheid creërt een veilige plek voor medewerkers, vrijwilligers en bezoekers.
 
Branche
Onderwijs
Of het nu gaat om basis-, voortgezet- of vervolgonderwijs, ook binnen het onderwijs verschillen de risico’s van andere branches. Veiligheid wil je borgen voor personeel en leerlingen.
 
Branche
Retail
Je wilt graag dat jouw medewerkers en het winkelend publiek zich veilig voelen. Om dat voor elkaar te krijgen, is maatwerk nodig. Wij kunnen je precies vertellen hoe dat werkt.
 
Branche
Transport en logistiek
Veiligheidsrisico’s in de logistieke branche hebben vaak betrekking op mensen die geraakt of overreden worden door voertuigen. Hoe minimaliseer je deze risico's?
 
Branche
Zakelijke dienstverlening
Elke dag ben je bezig om jouw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar heb je al eens nagedacht over de veiligheidsrisico’s in jouw organisatie?
 
Branche
Zorg
In de zorg heb je te maken met niet-zelfredzame mensen die vaak niet alleen overdag, maar ook ’s nachts en in het weekend aanwezig zijn. Daar moet je BHV-organisatie op ingericht zijn.
 

Masterclasses

Wil je als werkgever kennis maken met een specifiek onderwerp op het gebied van bedrijfsveiligheid, de inrichting en actualieit van de bedrijfsnoodorganisatie of aan de slag met de veiligheidscultuur binnen je organisatie? Of wil je dat je medewerkers hier kennis mee maken? We verzorgen nu ook masterclasses! Hierin verdiep je in een halve dag je kennis over een bepaald onderwerp. 

Onze klanten over BHV.NL

Contiweb over de samenwerking met BHV.NL
Contiweb over de samenwerking met BHV.NL
Joyce Beerens, Hoofd BHV bij Contiweb, over de samenwerking en haar ervaringen met BHV.NL
Lees meer
Avans hogeschool
Avans Hogeschool en BHV.NL organiseren succesvolle 'Week van de Veiligheid'
Met dertien verschillende locaties, zo’n 34.000 studenten en 3.800 medewerkers is een goede BHV-organisatie voor Avans Hogeschool essentieel. Niet voor niets verzorgt BHV.NL sinds 2019 alle BHV-trainingen voor de 320 BHV’ers van Avans. Maar wat bleek toen ze nog een stap verder gingen, en aan de slag gingen met het Veiligheidsambitieplan? De bekendheid van de veiligheidsprocedures bleek onder studenten en medewerkers onvoldoende. Tijd om daar verandering in te brengen.
Lees meer

Daarom BHV.NL!

Het is belangrijk dat niet alleen jij, maar ook je collega's, patiënten, leerlingen en/of bezoekers zich veilig voelen in jouw organisatie en dat jouw veiligheidsorganisatie in actie komt als het erop aan komt. Niet alleen in fysieke noodsituaties, maar ook bijvoorbeeld als discussies dreigen te escaleren en er sprake is van ongewenst, agressief gedrag. Bij BHV.NL hebben wij oog voor wat jij nodig hebt om de veiligheid en bedrijfscontinuïteit in jouw organisatie te waarborgen. Hoe kun jíj veiligheid beter organiseren? Al 25 jaar staan onze ervaren instructeurs en gespecialiseerde adviseurs voor je klaar om deze vraag te beantwoorden.

Onze klanten

Dagelijks houden wij ons bezig met het organiseren van veilige werkomgevingen. Dat doen wij met advies en door opleiden. Met o.a. onderstaande klanten delen wij onze passie voor bedrijfsveiligheid.
  • Mijzo
  • Heyday
  • TuDelft
  • Avans hogeschool
  • RANDSTAD
  • Topaz
  • TAKKO
  • Gemeente Vlaardingen
  • WESTCORD HOTELS
  • PATHÉ

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.