Branchespecifieke oplossingen

Verschillende branches lopen verschillende veiligheidsrisico’s. Daar zijn dus ook specifieke oplossingen voor nodig om de risico’s zo klein mogelijk te maken. Bij BHV.NL heeft iedere branche een eigen accountmanager die gespecialiseerd is in de betreffende branche. Zij kunnen je alles vertellen over de specifieke risico’s en de daarbij passende oplossingen.

Branches

Kijk hiernaast en hieronder bij jouw branche voor meer informatie.
Branche
Zorg
In de zorg heb je te maken met niet-zelfredzame mensen die vaak niet alleen overdag, maar ook ’s nachts en in het weekend aanwezig zijn. Daar moet je BHV-organisatie op ingericht zijn.
Lees meer
Branche
Industrie
In de industrie spelen andere veiligheids-vraagstukken dan in andere branches. Medewerkers daar lopen ook andere risico’s, bijvoorbeeld als er gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen.
Lees meer
Branche
Onderwijs
Of het nu gaat om basis- of voortgezet onderwijs, ook binnen het onderwijs verschillen de risico’s van andere branches. Veiligheid wil je borgen voor personeel en leerlingen.
Lees meer
Branche
Transport en logistiek
Veiligheidsrisico’s in de logistieke branche hebben vaak betrekking op mensen die geraakt of overreden worden door voertuigen. Hoe minimaliseer je deze risico's?
Lees meer
Branche
Horeca, Cultuur en Recreatie
Als ontmoetingsplaats ontvang je grote aantallen bezoekers. Het goed organiseren van bedrijfsveiligheid creërt een veilige plek voor medewerkers, vrijwilligers en bezoekers.
Lees meer
Branche
Retail
Je wilt graag dat jouw medewerkers en het winkelend publiek zich veilig voelen. Om dat voor elkaar te krijgen, is maatwerk nodig. Wij kunnen je precies vertellen hoe dat werkt.
Branche
Zakelijke dienstverlening
Elke dag ben je bezig om jouw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar heb je al eens nagedacht over de veiligheidsrisico’s in jouw organisatie?
Lees meer
Branche
Bouw
Ben je werkzaam in de bouw, dan gebruik je daar meestal materiaal bij waardoor je letsel kunt oplopen. En dat is slechts één van de veiligheidsrisico's die in de bouwsector voorkomen.
Lees meer

Klantervaringen

Elke dag leiden onze docenten mensen op, tot grote tevredenheid van onze klanten. Wij hebben een aantal ervaringen van klanten uit verschillende branches voor je opgetekend. Deze klanten gaan nog een stap verder als het gaat om veiligheid van hun medewerkers en bezoekers:

Onze klanten over BHV.NL

Only Friends
Only Friends
Dennis Gebbink is oprichter van Only Friends, een sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking. Hij geeft antwoord op de vragen die wij hem stelden.
Lees meer
Optisport over de maatwerktrainingen van BHV.NL
Optisport over de maatwerktrainingen van BHV.NL
Met 17 miljoen bezoekers per jaar en ruim 350 publieke voorzieningen in Nederland en België heeft Optisport verschillende veiligheidsrisico’s per locatie.
Lees meer

Waarom BHV.NL

Bij BHV.NL hebben wij oog voor wat jij nodig hebt om de veiligheid en bedrijfscontinuïteit in jouw organisatie te waarborgen. Hoe kun jíj veiligheid beter organiseren? Al ruim twintig jaar staan onze ervaren instructeurs en gespecialiseerde adviseurs voor je klaar om deze vraag te beantwoorden.

Onze klanten

Dagelijks houden wij ons bezig met het organiseren van veilige werkomgevingen. Dat doen wij met advies en door opleiden. Met onderstaande klanten delen wij onze passie voor bedrijfsveiligheid.
  • AAFM
  • ARCADIS
  • CORDAAN
  • RANDSTAD
  • SANOMA
  • ZORGSPECTRUM
  • BEKO ADVIES
  • TAKKO
  • ZORGGROEP TERWEEL
  • STICHTING DEFENSIEMUSEA

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.