Zakelijke dienstverlening

Elke dag ben je bezig om je klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar heb je al eens nagedacht over de veiligheidsrisico’s in jouw organisatie? Wordt er bijvoorbeeld vaak alleen gewerkt, of zijn jullie gesitueerd in een bedrijfsverzamelpand? Je kunt niet overal in gespecialiseerd zijn. Daarom hebben wij voor jou een gespecialiseerde adviseur beschikbaar die je alles kan vertellen over veiligheid, toegespitst op jouw medewerkers en eventuele bezoekers.

>> Wil je inspiratie opdoen voor de veiligheidsaanpak van jouw organisatie? Ontdek hoe andere organisaties aan de slag gaan met veiligheid op de Laat je inspireren-pagina.
  • Banken
  • Advocatuur
  • Accountancy
  • ICT
  • Schoonmaakbedrijven

Cursusaanbod voor de Zakelijke dienstverlening

BHV.NL biedt een breed scala aan veiligheidsoplossingen.
Via onderstaande blokken lees je hier meer over.
Bij jou op locatie  |  Locatie geregeld door BHV.NL  |  Landelijk trainen  |  Oefencentrum
BHV
BHV incompany
Heb je zes of meer BHV'ers op te leiden, kijk dan eens naar ons incompany aanbod. Een groot scala aan BHV-cursussen om veiligheid optimaal te organiseren.
 
BHV
BHV Basis
Haal in twee dagen je BHV-certificaat, eventueel met behulp van e-learning. Bekijk hier alle mogelijkheden.
 
BHV
BHV Herhaling
Kennis en vaardigheden moeten op peil gehouden worden om er gebruik van te kunnen maken. Dat geldt zeker ook voor BHV.
 
EHBO
EHBO-cursussen
Ook in een kantooromgeving kunnen ongevallen plaatsvinden waarbij je direct moet handelen. In onze EHBO-cursussen leer je er alles over.
 
EHBO
EHBO incompany
Wil je zes of meer medewerkers opleiden tot EHBO’er, dan is een incompany cursus geschikt voor jou. Kijk hier voor de mogelijkheden.
 
EHBO
EHBO workshops
Sommige organisaties lopen specifieke veiligheidsrisico’s. In EHBO workshops van slechts 2 uur leer je alles wat je moet weten.
 
Meer dan 60 locaties, altijd een bij jou in de buurt
Bekijk alle locaties

Bedrijfsoplossingen

Het goed organiseren van de bedrijfsveiligheid is best lastig. De invulling hiervan wordt deels bepaald door wetgeving en deels door jouw ambitie. BHV.NL heeft een uitgebreid dienstenpakket om jouw bedrijfsveiligheid te organiseren.
Jouw contactpersoon

Marianne Nillesen - De Lange

Door jarenlange werkervaring in de zakelijke dienstverlening identificeer ik knelpunten snel. Ik heb specifieke werkervaring op het gebied van learning en development. Jouw wensen en vragen over het organiseren van bedrijfsveiligheid staan voorop en in overleg met jou stel ik graag een maatwerkplan samen voor de diensten en cursussen die nodig zijn om de werkomgeving veiliger te maken. Wil je meer weten? 
Marianne Nillesen - De Lange

Onze klanten over BHV.NL

Hill’s Pet Nutrition investeert in veiligheid én plezier met veiligheidsgame van BHV.NL
Hill’s Pet Nutrition investeert in veiligheid én plezier met veiligheidsgame van BHV.NL
Droogvoerproducent Hill’s Pet Nutrition is gespecialiseerd in premium dierenvoeding. In Etten-Leur komen alle grondstoffen samen en werken zo’n 140 medewerkers aan het produceren, verpakken en vervoeren van het droogvoer naar magazijnen. Met de veiligheid op de werkvloer heeft het bedrijf niet alleen te maken met Nederlandse wet- en regelgeving, maar ook met de voorschriften van het Amerikaanse moederbedrijf. 
Lees meer
BHV-cursus voor MBO-studenten Aventus
BHV-cursus voor MBO-studenten Aventus
“Verzorg voor 30 studenten die gaan stagelopen een BHV-training inclusief kinderreanimatie”.
Lees meer

Onze klanten

Dagelijks houden wij ons bezig met het organiseren van veilige werkomgevingen. Dat doen wij met advies en door opleiden. Met o.a. onderstaande klanten delen wij onze passie voor bedrijfsveiligheid.
  • Heyday
  • ARCADIS

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.