Opleiden van groepen en teams

Als je zes of meer medewerkers wilt opleiden, is een incompany cursus interessant. Onze docenten komen de cursus dan op een door jou gewenste locatie verzorgen. Dat kan op de locatie van jouw organisatie zijn, maar ook een andere, door jou verzorgde, locatie zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om in Dordrecht bij het integraal oefencentrum Spinel te trainen. Met alle faciliteiten die daar aanwezig zijn, wordt het geheel naar een nóg realistischer niveau getild.
Maatwerk
Modules of Maatwerkprogramma
Er zijn situaties die om maatwerk vragen. Dat kan standaard maatwerk zijn: een cursus die opgebouwd is uit een aantal modules. Maar ook een volledig programma afgestemd op jouw organisatie behoort tot de mogelijkheden.
> Maatwerkprogramma
Incompany
Groepscursussen
Bij zes of meer op te leiden medewerkers zijn incompany groepscursussen interessant voor jouw organisatie. Vrijwel al onze cursussen worden ook incompany aangeboden. We vertellen je er graag meer over.
> Incompany cursus
Individuele deelnemers
Open cursus
Is je organisatie niet groot of zijn de medewerkers door heel Nederland werkzaam, dan bevelen wij van harte de individuele open cursussen bij je aan. Op meer dan 60 locaties door heel Nederland kun je terecht voor een groot scala aan cursussen.
> Individuele deelnemers
Zelf regelen
Friendportal
Telt je organisatie meer dan 150 medewerkers of heb je een organisatie met meerdere vestigingen? Dan is een friendportal interessant. Dit biedt grip op het plannen en organiseren van cursussen.
> Friendportal

Locaties

Bij BHV.NL denken we graag met je mee. Wil je een incompany cursus organiseren, maar is je eigen locatie niet geschikt voor de cursus? Dan komen wij graag naar een andere door jou geregelde locatie. Maar we kunnen ook zelf een locatie voor je regelen. Heb je liever een cursus met een extra hoog realiteitsgehalte? Kom dan naar het integraal oefencentrum Spinel in Dordrecht.

Competentiescan

Als je behoefte hebt aan een onafhankelijke toetsing van de veiligheidscompetenties van je BHV’ers, biedt onze competentiescan uitkomst. In anderhalf uur tijd weet je precies hoe het gesteld is met de kennis en vaardigheden van je BHV’ers.

NIEUW: Samen om de tekentafel | Designroom

De voor jouw organisatie specifieke werkomstandigheden zorgen voor specifieke risico’s op het gebied van bedrijfsveiligheid voor jouw medewerkers. Dit vraagt steeds meer om veiligheidsoplossingen en opleidingsprogramma’s op maat. BHV.NL brainstormt hierover met jou.

BHVassist

Met één druk op de digitale knop alle BHV'ers mobiliseren, details over een calamiteit delen en een exacte locatie doorgeven. Daarna registreren en rapporteren. Het kan allemaal met het systeem BHVassist. 

Waarom BHV.NL

Bij BHV.NL hebben wij oog voor wat jij nodig hebt om de veiligheid en bedrijfscontinuïteit in jouw organisatie te waarborgen. Hoe kun jíj veiligheid beter organiseren? Al 25 jaar staan onze ervaren instructeurs en gespecialiseerde adviseurs voor je klaar om deze vraag te beantwoorden.

Erkende kwaliteit


info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.