Retail


In de Retail staat het winkelend publiek voorop en gaat gemak en snelheid vaak boven alles. Dit publiek, maar natuurlijk ook jouw medewerkers, wil je een veilig gevoel bezorgen. Met een groot winkelend publiek ligt een calamiteit snel op de loer. Er kan brand of geweld uitbreken, klanten kunnen onwel worden of misschien zelfs een hartinfarct krijgen. Daarnaast staat de Retail niet stil. Slimme winkels zijn in opkomst en in steeds meer winkels is de zelfscankassa aanwezig. Dit brengt natuurlijk ook weer andere risico’s met zich mee.

Voldoe jij aan alle verplichtingen op het gebied van bedrijfsveiligheid? Met onze BHV Veiligheidschecklist weet jij precies hoe het ervoor staat met de veiligheid van jouw organisatie!

Voor al onze cursussen volgen wij het protocol ‘veilig trainen’. Tijdens een incompany-cursus geven wij de training op jouw locatie. Om de veiligheid van zowel  jouw medewerkers, als onze instructeur te garanderen zijn er een aantal voorwaarden waaraan de cursusruimte dient te voldoen. Bekijk de checklist hier.

​Tip! Wist je dat september tot en met november elk jaar bij ons de drukste maanden zijn? Dit jaar ervaren wij deze maanden, mede door het grote aantal verplaatsingen, extreme drukte. Wil jij in één van deze maanden nog een training volgen? Plan dan zo snel mogelijk een training in.
  • ​Supermarkten, groenteboeren, slagerijen, slijterijen
  • Tankstations
  • Woonboulevards, winkelcentra, warenhuizen
  • ​Bouwmarkten, doe-het-zelfzaken, tuincentra
  • Kledingwinkels, schoenzaken, sportwinkels
  • Bloemenwinkels, dierenwinkels
  • Drogisterijen, optiekzaken, parfumerieën, juweliers
  • Boekhandels, speelgoedzaken, elektronicawinkels
Een overval, diefstal, agressie, conflict of pesten op het werk, het brengt grote risico's met zich mee. Bedrijfsrisico's die wij tot het minimum willen beperken met de overname van Risicomanagement Nederland. Én met deze overname veranderen we de naam in veiligheidstrainingen.nl.
 
Manage de hedendaagse criminele- en veiligheidsrisico’s die de continuïteit van jouw onderneming kunnen bedreigen met trainingen als: omgaan met ongewenst gedrag en agressie, conflictbeheersing, overval- en diefstalpreventie en crisismanagement.
 
Kijk verder op veiligheidstrainingen.nl

Cursusaanbod specifiek voor de Retail

Specifieke veiligheidsrisico’s vragen om een specifiek cursusaanbod.
Via onderstaande blokken lees je hier meer over.
Bij jou op locatie  |  Locatie geregeld door BHV.NL  |  Landelijk trainen  |  Oefencentrum
BHV
BHV basis
Haal in twee dagen je BHV-certificaat met de klassikale basiscursus BHV op meer dan 60 locaties in Nederland. Ook bij jou om de hoek dus! Bekijk de mogelijkheden.
 
BHV
BHV basis met E-learning (retail)
Nog sneller je BHV-certificaat behalen? Neem de theorie door in je eigen tijd en tempo. Kies voor de ideale combinatie van online leren en een praktijkdag! De praktijkcursus volg je bij jou in de buurt (op meer dan 60 locaties door heel Nederland). 

 
 
Individuele training
Ongewenst gedrag en diefstalpreventie
In deze training doe je direct inzetbare kennis en vaardigheden op en leer je adequaat om te gaan met lastige en agressieve klanten en winkeldieven. 
 
Groepstraining
Ongewenst gedrag en agressie
Doel van deze training is het aanleren of verbeteren van kennis en communicatietieve vaardigheden om zekerder en effectiever op ongewenst (agressief) gedrag te kunnen reageren.
 
EHBO
EHBO-cursussen
Je medewerkers leren in drie dagen tijd alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om te kunnen handelen in geval van noodgevallen of acute gezondheidsproblemen. De cursus wordt afgesloten met een examen van het Oranje Kruis. 
 
EHBO
EHBO kinderen
Kinderen zijn impulsief en soms roekeloos. Dit verhoogt de kans op ongelukken. Hoe reageer je snel en adequaat als er iets gebeurt? 
 
Oefenen
Ontruimingsoefening
Een ontruimingsoefening in de Retail, het lijkt onmogelijk. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen in het gebouw veilig en tijdig het gebouw verlaat bij calamiteiten, of juist binnen blijft als daar aanleiding voor is? 
 
Meer dan 60 locaties, altijd een bij jou in de buurt
Bekijk alle locaties

HOE VEILIG IS JOUW ORGANISATIE?


Ben jij op zoek naar inspiratie om de bedrijfsveiligheid van jouw organisatie te vergroten? Vraag dan gratis ons Helden magazine aan. Een magazine vol met innovaties, klantcases en een overzicht van onze product en dienstverlening. Alles op het gebied van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening!

> Laat je inspireren!

Samenwerken loont!

Ben je een kleiner bedrijfje in een winkelstraat- of pand? Dan ontkom je er niet aan om met elkaar samen te werken. Je hebt immers dezelfde belangen: het winkelend publiek een veilig gevoel geven. Samenwerken heeft alleen maar voordelen. Het is wellicht een optie om de krachten te bundelen en samen te trainen en oefenen. Zo raak je op elkaar ingespeeld en weet je elkaar in geval van een noodsituatie feilloos te vinden.   
 
 

Friendportal

Werken er meer dan 150 medewerkers in je organisatie en/of heeft je organisatie meerdere vestigingen, dan is een friendportal zeker interessant voor jou. Met een friendportal regel je direct alles rondom scholing van je BHV'ers in een eigen digitale omgeving. Dit levert veel voordelen op.

 

Bedrijfsoplossingen

Het goed organiseren van de bedrijfsveiligheid is best lastig. De invulling hiervan wordt deels bepaald door wetgeving en deels door jouw ambitie. BHV.NL heeft een uitgebreid dienstenpakket om jouw bedrijfsveiligheid te organiseren.
Jouw contactpersoon

Nienke Gerritsen

Nienke Gerritsen

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen