EHBO-cursussen incompany

EHBO, daar heeft iedereen wel een beeld bij. Je verleent eerste hulp als iemand gewond raakt of acute gezondheidsproblemen heeft. In veel branches wordt personeel standaard opgeleid als EHBO’er. BHV.NL biedt ook specifieke EHBO-cursussen voor bijvoorbeeld hulp aan kinderen of hulp bij drank- en drugsincidenten.

EHBO Cursusaanbod

 
Naast de reguliere EHBO-cursus en de herhalingscursus kun je ook bij ons terecht voor EHBO-cursussen die gericht zijn op een specifieke doelgroep. Bij zes of meer medewerkers verzorgen wij deze cursussen bij u op locatie.
 
EHBO
EHBO Basis
Je medewerkers leren in drie dagen tijd alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om te kunnen handelen in geval van ongevallen of acute gezondheidsproblemen. De cursus wordt afgesloten met een examen van het Oranje Kruis.
Lees meer
EHBO
EHBO Herhaling
EHBO’ers herhalen in twee jaar alle competenties om het EHBO-diploma te verlengen. Jaarlijks vijf verplichte onderdelen (module 1) in combinatie met module 2 of module 3. Dit wijzigt per jaar. Er zijn twee verlengingsmomenten per jaar: in april en oktober.
Lees meer
EHBO
EHBO kinderen
Kinderen zijn impulsief. Dit verhoogt de kans op ongelukken. Vallen, verslikken, stoten of verbranden kunnen we nooit helemaal voorkomen. Wel kun je er voor zorgen dat je weet wat je moet doen als er iets gebeurt.
Lees meer
EHBO
EHBO in en om het water
Als je in een zwembad werkt, of in een andere waterrijke omgeving, is het belangrijk dat je weet wat je moet doen als iemand in het water in nood raakt. Er kan immers altijd iets gebeuren, ondanks alle voorzorgsmaatregelen.
Lees meer
Eerste hulp
Eerste hulp bij drank- en drugsincidenten | EHBD(u)
In het uitgaansleven gaat er geregeld iets mis bij het gebruik van drank en/of drugs. Weet jij wat je moet doen als je bij zoiets betrokken raakt? Je leert het in deze door het ministerie van VWS erkende cursus.
Lees meer
Workshops eerste hulp
Eerste hulp
Naast de verschillende EHBO-cursussen zijn er ook diverse workshops op het gebied van eerste hulp te volgen. Verschillende vaardigheden worden je in twee uur tijd aangeleerd door onze ervaren instructeurs.
Lees meer

Reanimatie met AED

Met goed opgeleide collega's het verschil maken tussen leven en dood! De training is bedoeld voor iedereen die wil leren reanimeren bij een circulatie-stilstand om zo de overlevingskansen van het slachtoffer te vergroten.

Wat is het verschil tussen EHBO en BHV?

Als je nog niet zo lang bezig bent met verdiepen in bedrijfsveiligheid, dan lijken al die afkortingen en cursussen misschien wel veel op elkaar. Toch zijn er wel degelijk verschillen. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen EHBO en BHV, en welke cursus heb je dan nodig?

Waarom BHV.NL

Bij BHV.NL hebben wij oog voor wat jij nodig hebt om de veiligheid bedrijfscontinuïteit in jouw organisatie te waarborgen. Hoe kun jíj veiligheid beter organiseren? Al 25 jaar staan onze ervaren instructeurs en gespecialiseerde adviseurs voor je klaar om deze vraag te beantwoorden.

info@bhv.nl

024 373 09 77
Bel ons terug
.
BHV.NL maakt gebruik van cookies om het bezoek aan onze website gemakkelijk te maken. Daarnaast vind je sneller wat je zoekt en bieden we jou relevante informatie. Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord. Klik hier voor de instellingen, meer informatie en onze privacyverklaring.
Cookies uitschakelen